• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim hiç çocuğum olmayacak mı?

umut1985

Allahin dediği olur
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
241
126
323
Merhaba arkadaşlar adım umut 1985 aranızda yeniyim,ama sizi 2 senedir takip ediyorum tanışmak şimdi kısmet oldu.Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var,bende 4 yıldır evliyim ve çocuğum olmuyor. yakında tüp bebek denicez inş tutar çünkü 2 senedir çok sıkılıyorum üzülüyorum ama kimseyle konuşamıyorum belli etmemeye çalışıyorum o yüzden beni aranıza alırsanız sevinirim.:1:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar adım umut 1985 aranızda yeniyim,ama sizi 2 senedir takip ediyorum tanışmak şimdi kısmet oldu.Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var,bende 4 yıldır evliyim ve çocuğum olmuyor. 2 senedir çok sıkılıyorum üzülüyorum ama kimseyle konuşamıyorum belli etmemeye çalışıyorum o yüzden beni aranıza alırsanız sevinirim.:1:

merhaba canım bende senin gibi bebişimin yolunu gözlüyorum bizim topiğimiz var arkadaşlarla orda sohbet ediyoruz istersen sen de katılabilirsin... http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...erkek-icin-haydi-paylasima-umutlu-olalim.html

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim bu kadar çabuk cevap geldiği için çok sevindim kabul ederlerse verdiğin linkte konuşuruz arkadaşlarımızla ve inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

sebep ne canım yani engeliniz neymiş buldular ı onu?

kusura bakma ilk bu sayfaya yazmıştım sağolsun cglynnur arkadaşım üsteki linki verdi oraya bakıyorum zaten yeniyim bazen şaşırıyorum sayfalarda.. Benim sorunum tüplerim tıkalıydı tekini açtılar biri alındı sıvı dolması sebebiyle tek şansım tüp bebekmiş bütün raporlar alındı heyetten geçti şimdi konseyi bekliyorum hayır olur inşallah.5 ay oldu laparaskopi ve histereskopi oldum ama tek tüple hamile kalanlar olmuş bende de biraz umut var inşallah tüpbebeğe gerek kalmadan bebişim gelir(hepimizin inş), çünkü yıllar geçtikçe canım acıyor

Son düzenleme:
kusura bakma ilk bu sayfaya yazmıştım sağolsun cglynnur arkadaşım üsteki linki verdi oraya bakıyorum zaten yeniyim bazen şaşırıyorum sayfalarda.. Benim sorunum tüplerim tıkalıydı tekini açtılar biri alındı sıvı dolması sebebiyle tek şansım tüp bebekmiş bütün raporlar alındı heyetten geçti şimdi konseyi bekliyorum hayır olur inşallah.5 ay oldu laparaskopi ve histereskopi oldum ama tek tüple hamile kalanlar olmuş bende de biraz umut var inşallah tüpbebeğe gerek kalmadan bebişim gelir(hepimizin inş), çünkü yıllar geçtikçe canım acıyor

hadi bakalım hayırlsı olsun ben de denicem 3 ay sonra ilk kez sana da iyi şanslar.

Back
X