benim hiç çocuğum olmayacak

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
çevresinde parmakla sayılacak kadar az insan olan ben ve eşim sıcak bir yuvanın özlemni çekerek evlendik çok şükür anlaşıyoruz birbirimizi çok seviyorz bende pcos ileri boyutta adet yok denecek derce düzensiz sadece ilaçla adet oluyorum eşimde sperm ileri hızı çok düşük 2 yıldır istiyoruz ama olmuyor buarada bitkisel şeylerin hiçbirine inanmıyorm hiçbiri bana etki etmedi

benm aileden annm ve 2 kardeşim var sadece babmda varda onu sevmyrm onun yüzünden annmlere bile gidesm gelmiyo eşimnde anne babası yok 2 kardeşi var kaynım saçma sapan bir hayat yaşıyor evli değil 34 yaşında görmcem var 30 yaşında 4 çocugu var oda hep afra tafra huzursuzun teki babamn kadın versyonu onlada sık görüşmüyorz görüşsekde huzursuz oluyorm ben

kimsesiz gibiyiz çocugumuz olsa bize çok iyi gelecek tam bir aile olacağız ama olmuyor olmayacak gibi geliyor eşim hayatı boyunca baba dememiş babsını hiç tanımamş kndi küçükkn ölmüş annesni erken yaşta kaybetti ona baba diyecek bir evladı olmuyor şimdide bu nasıl bir kaderdir ettiğim dualar kabulolmuyor hiçbirzaman ailemiz çoğalmayacakkkk bıktım artık bu hayattan herşey tersine gidiyor birde öteki dünya var oraya hiç gitmek istemiyorm çünkü herşey günah neçok günahım vardır kimbilir azap çekecez birde keşke hiç yaratılmamış olsaydım

tüp bebek de mi işe yaramadı... bence umudunuzu kesmeyin,10 yıl deneyip deneyip sonra kendiliğinden bebeği olanları bile duyuyor görüyoruz. Allahtan ümit kesilmez. evlatlığa sıcak bakmaz mısınız...

hiç öyle kötü düşünme canım benim.karıncaya can veren yüce rabbim sanada evlat elbet verir
beyninde kötü düşünce oluşturma ve asla kötü düşünme çünkü bedenine etkisi o kadar kötü olur
Mevlana der ki :gül düşünürsen gülistan olursun,diken düşünürsen dikenlik olursun...

kardeşimin eşinde pco vardı 5 senelik evliler
doktorları bebeğiniz olması için tedavi şart demiş
ama kuzum kendiliğinden geldi şimdi 1 haftalık MAŞALLAH..
gebeliği 2 aylık olana kadar kendileri bile bilmemiş
bu arada bende 7 yıllıık evliyim bizimde olmuyor bebeğimiz
sorun tüplerim kapalı ve yumurtalarım az
1 aşılama 6 kere tüp bebek denedik ama olmuyor
tüp tedavilerimde sadece 1 kere transfer gerçekleşti oda negatifti
geri kalan 5 tedavimdede ya yumurtam boş çıktı yada döllenmedi
yada embriyo gelişimi durdu
birde bana sor bu 7 yılı nasıl geçirdiğimi ...

tüp bebek de mi işe yaramadı... bence umudunuzu kesmeyin,10 yıl deneyip deneyip sonra kendiliğinden bebeği olanları bile duyuyor görüyoruz. Allahtan ümit kesilmez. evlatlığa sıcak bakmaz mısınız...

canım tüp bebek denemedik ama ben hiç olmayackmş gibi hissediyorum çünkü hep şansız bir insan oldum eşim konusunda şanslıyım sadece

kardeşin adına çok sevndm hayırlı olsun sağlıkla büyüsün sennde bebğin olur inş canım allh yardımcın olsun kaç yaşındasın
ben 22 yaşındayım eşim 35 2 yıllık evliyiz tüp bebek için şuan için yeterli maddiyata sahip değiliz

haklısın canm ama elmde değil işte

canım tüp bebek denemedik ama ben hiç olmayackmş gibi hissediyorum çünkü hep şansız bir insan oldum eşim konusunda şanslıyım sadece

ohooo daha denemeden pes etme yok öyle, şükredin sevdiğinize kavuşmuşsunuz, huzurlu bir yuvanız var, ileride de elbet olur çocuğunuz, daha evliliğiniz çok yeni, yaşınız genç. sabır ve dua ile olur hayırlısıyla inşallah.

Son düzenleme:

bu kadar karamsar olursan zaten stressten olmaz bebegin.. tatlım bende 9 yıllık evliyim benimde olmadı bebegim ama dert etmiyorum Allah'ın bir bildigi vardır diyorum sende öyle söyle ve şükür et hayırlısıysa zaten olacaktır bu kadar mutsuz olma lütfen çok bunalmışsın sen :106:

canım eşimin kuzeni tam 9 yıldır bebek bekliyordu ama olmadı kendisinde pco vardı adetlerini yılda 2-3 defa görüyordu ama eşininde spermleri yetersizdi hatta bu ay ameliyat olacaktı. hatta ameliyat günü alınmış bütün planlar yapılmış herşey ayarlanmıştı. sonra kız tesadüfen gittiği hastanede hamile olduğunu öğrendi ve şuan 4 aylık hamile.

canım benim anlatmak istediğim rabbim ol derse olur ama sen karamsarlığa kapılma isyan etme pes etme benim annemin 2 arkadası yıllarca denemedikleri tedavi kalmadı en sonunda evlat edindiler evlatlık aldıkları çocuklar daha yaşına girmeden kadınlar hamile kaldı. Rabbim büyük seninde bebeğin olur inşallah.

canim tivitim arkadasim neden boyle karamsaliga kapilmissin Rabbime guven elbet vericekdir bende ayni durumdayim esimin anne babasi yok Rabbim kimsesizlerin sahibidir elbet onlari yalniz koymaz olucak insallah seninde benimde herkesin cocugu olucak Allaha sigin dualarim seninle

aynen canım daha hiçbişey denemişsiniz pko çok büyük bi sorun deil sperm hareketsizligide sorun deil ilaçla hallolcak şeyler bunlar isyan etme tüpe sıra gelene kadar önünde birsürü tedavi yolları var allahtan hayırlısını dile kocan seni sen kocanı seviyosan sorun yok cnm allahın izniyle bizim bebeklerimizde doktor tedavileriyle gelcek napalım yıllarca ugraşıp olmayanlar var daha çok erken ümitsizlige kapılmak için ne tadavileri oldun şuana kadar sen

Amin İnşallah !
Allah herkesin evladını bağışlasın hayırlı evlat eylesin..
benim yaşım 33 eşimde 35..
Allah bütün isteyenlere arasında bizede verir İnşallah ...

slm tweety... öncelikle inşallah en yakın zamanda çocuk sahibi olursunuz.unutma ki imtihan dünyasındayız rabbim hepimizi çeşitli şekillerde imtihan ediyor ve hakkımızda neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu en iyi rabbimiz biliyor.önce sana şunu soruyum tüp bebek yaptırmaya maddi yeterliliğimiz yok demişsin peki aşılama denediniz mi? o tüp bebeğe göre çok daha cüzi.......

umut en önemli şey.siz olumsuz düşünürseniz olmaz tabi.iyi düşün iyi olsun derler ya ben buna ınanıyorum.ınsan güzel düşündükçe hayatındada güzel değişimler oluyo.beynımız mutluluk hormonuyla diger hucrelerımızı etkılıyo aslında.benım yengem 27 yıl snra tüpbebek sayesınde bı oglu oldu.allahtan umut kesılmez kadın 50 sınde dogurdu.onada ımkansız demıslerdı.neler yapmadıkı o sogan kabuklaırnın sularıını kaynatıp ıcıyodu ne bulsa sıfa nıyetıne dıyıp yıyodu bız zehırlenceksın yeme bılmedıgın seylerı dıyoduk belkı bu sıfa olur dıye yıllarca umutla bekledı hep.ve sonundada oldu.allah ımtıhan ediyor bizleri en cok istedıklerımızle.sabret ve umudunu kaybetme.

arkadaşlar hepinize yorumlarınz ve bana desteğinz için teşekkr edrm eşim şuan ilaç tedavsi gördüğü için ben beklemedeyim tedaviye başlayamıyorm oyüzden tüp bebek denemedik aşılamada denemedik eşimn değerlerinin düzelmesini bekliyoruz eğer artış olmuşsa inş 3 gün sonra teste gidecek belli olucak değerlerde düzelme olup olmadığı ona göre çocuk tedavisine başlayacağız lüütfen dua edin düzelme olmuş olsun
3 ay klomen
2 ay l arginine 250 gr toz
1 ay evicap buayda folikasit ve çinko hapına başladı kürleri içmiyor malesef inş düzelmiştir

Sen hemen pes etmeşsin be canım, tüp bebek bölümünü okumuyormusun? senelerce sayısız tüp bebek deneyenler, ama hala vazgeçmeyenlerden bir habersizmisin? yaşları 40 dayanmış, menopoza girmiş ama halen çabalayanlardan peki..

22 yaşında hayatından vazgeçmiş, bu kadar pesimistlik niye. Öncelikle şükretmelisin, daha zor ve daha kötü durumda olabilirdinde. Şuan anlattıklarına göre, sana kesinlikle hamile kalamazsın boşuna uğraşma denilmemişki. Sana lazım olan tek şey sabır..

Beklemek gerek, madem maddi yönden hazır değilseniz, hazır olduğunda mutlaka tüp bebeğe başlayın. Bir gün bu sıkıntıların hepsi geldiği gibi gidecek..

sağol serçecim görüşemyrz napıyosun görüşmeyeli dua topiği dağıldı malesf

canım yapım gereği zaten pesimist bir insanım ben herşeye olumsuz bakarım yaşadığm sıkıntıların etkisi olsa gerek birde benm çevremde herkesin çocugu var birtek bizim yok buda acı veriyor eşimede banada henüz 20 yaşında oln eltim 3, çocuguna hamile hemde istemeyerk olmuş ağlıyor olmasaydı keşke diye insan ister istemez canını sıkıyor birileri istemediği çocuğa sahip olurkn bizm gibi isteyenlern olmuyor

Canim henuz cok gencsin ve hc br tedavi yöntemini denememissin ama cok umutsuzsun neden..
Pcos lularin tup bebek yonteminde basarilari oldukca fazla.bence bebeginiz olur neden olmasin
Daha cok gencsin benim doktorum bile 40 yasinda tup bebekl hamile kalmis senin yasin daha 22.

Bizmd bebegimz olmuyordu..
1.asilama
1 laparoskopi
2 kez tup bebek dndik.2.de geldi melegim
Bu kez olmasa gene denerdim hic suphsiz.maddi durumumuzun iyi oldugundan mi Hayır. Inan borcla gittik ama olsun oderiz

Bnce sizde denemlisiniz...inşallah bir an vvel gelir melegin canm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…