tüp bebek de mi işe yaramadı... bence umudunuzu kesmeyin,10 yıl deneyip deneyip sonra kendiliğinden bebeği olanları bile duyuyor görüyoruz. Allahtan ümit kesilmez. evlatlığa sıcak bakmaz mısınız...
kardeşimin eşinde pco vardı 5 senelik evliler
doktorları bebeğiniz olması için tedavi şart demiş
ama kuzum kendiliğinden geldi şimdi 1 haftalık MAŞALLAH..
gebeliği 2 aylık olana kadar kendileri bile bilmemiş
bu arada bende 7 yıllıık evliyim bizimde olmuyor bebeğimiz
sorun tüplerim kapalı ve yumurtalarım az
1 aşılama 6 kere tüp bebek denedik ama olmuyor
tüp tedavilerimde sadece 1 kere transfer gerçekleşti oda negatifti
geri kalan 5 tedavimdede ya yumurtam boş çıktı yada döllenmedi
yada embriyo gelişimi durdu
birde bana sor bu 7 yılı nasıl geçirdiğimi ...
hiç öyle kötü düşünme canım benim.karıncaya can veren yüce rabbim sanada evlat elbet verir
beyninde kötü düşünce oluşturma ve asla kötü düşünme çünkü bedenine etkisi o kadar kötü olur
Mevlana der ki :gül düşünürsen gülistan olursun,diken düşünürsen dikenlik olursun...
canım tüp bebek denemedik ama ben hiç olmayackmş gibi hissediyorum çünkü hep şansız bir insan oldum eşim konusunda şanslıyım sadece
çevresinde parmakla sayılacak kadar az insan olan ben ve eşim sıcak bir yuvanın özlemni çekerek evlendik çok şükür anlaşıyoruz birbirimizi çok seviyorz bende pcos ileri boyutta adet yok denecek derce düzensiz sadece ilaçla adet oluyorum eşimde sperm ileri hızı çok düşük 2 yıldır istiyoruz ama olmuyor buarada bitkisel şeylerin hiçbirine inanmıyorm hiçbiri bana etki etmedi
benm aileden annm ve 2 kardeşim var sadece babmda varda onu sevmyrm onun yüzünden annmlere bile gidesm gelmiyo eşimnde anne babası yok 2 kardeşi var kaynım saçma sapan bir hayat yaşıyor evli değil 34 yaşında görmcem var 30 yaşında 4 çocugu var oda hep afra tafra huzursuzun teki babamn kadın versyonu onlada sık görüşmüyorz görüşsekde huzursuz oluyorm ben
kimsesiz gibiyiz çocugumuz olsa bize çok iyi gelecek tam bir aile olacağız ama olmuyor olmayacak gibi geliyor eşim hayatı boyunca baba dememiş babsını hiç tanımamş kndi küçükkn ölmüş annesni erken yaşta kaybetti ona baba diyecek bir evladı olmuyor şimdide bu nasıl bir kaderdir ettiğim dualar kabulolmuyor hiçbirzaman ailemiz çoğalmayacakkkk bıktım artık bu hayattan herşey tersine gidiyor birde öteki dünya var oraya hiç gitmek istemiyorm çünkü herşey günah neçok günahım vardır kimbilir azap çekecez birde keşke hiç yaratılmamış olsaydım
canim tivitim arkadasim neden boyle karamsaliga kapilmissin Rabbime guven elbet vericekdir bende ayni durumdayim esimin anne babasi yok Rabbim kimsesizlerin sahibidir elbet onlari yalniz koymaz olucak insallah seninde benimde herkesin cocugu olucak Allaha sigin dualarim seninleçevresinde parmakla sayılacak kadar az insan olan ben ve eşim sıcak bir yuvanın özlemni çekerek evlendik çok şükür anlaşıyoruz birbirimizi çok seviyorz bende pcos ileri boyutta adet yok denecek derce düzensiz sadece ilaçla adet oluyorum eşimde sperm ileri hızı çok düşük 2 yıldır istiyoruz ama olmuyor buarada bitkisel şeylerin hiçbirine inanmıyorm hiçbiri bana etki etmedi
benm aileden annm ve 2 kardeşim var sadece babmda varda onu sevmyrm onun yüzünden annmlere bile gidesm gelmiyo eşimnde anne babası yok 2 kardeşi var kaynım saçma sapan bir hayat yaşıyor evli değil 34 yaşında görmcem var 30 yaşında 4 çocugu var oda hep afra tafra huzursuzun teki babamn kadın versyonu onlada sık görüşmüyorz görüşsekde huzursuz oluyorm ben
kimsesiz gibiyiz çocugumuz olsa bize çok iyi gelecek tam bir aile olacağız ama olmuyor olmayacak gibi geliyor eşim hayatı boyunca baba dememiş babsını hiç tanımamş kndi küçükkn ölmüş annesni erken yaşta kaybetti ona baba diyecek bir evladı olmuyor şimdide bu nasıl bir kaderdir ettiğim dualar kabulolmuyor hiçbirzaman ailemiz çoğalmayacakkkk bıktım artık bu hayattan herşey tersine gidiyor birde öteki dünya var oraya hiç gitmek istemiyorm çünkü herşey günah neçok günahım vardır kimbilir azap çekecez birde keşke hiç yaratılmamış olsaydım
ohooo daha denemeden pes etme yok öyle, şükredin sevdiğinize kavuşmuşsunuz, huzurlu bir yuvanız var, ileride de elbet olur çocuğunuz, daha evliliğiniz çok yeni, yaşınız genç. sabır ve dua ile olur hayırlısıyla inşallah.
kardeşin adına çok sevndm hayırlı olsun sağlıkla büyüsün sennde bebğin olur inş canım allh yardımcın olsun kaç yaşındasın
ben 22 yaşındayım eşim 35 2 yıllık evliyiz tüp bebek için şuan için yeterli maddiyata sahip değiliz
çevresinde parmakla sayılacak kadar az insan olan ben ve eşim sıcak bir yuvanın özlemni çekerek evlendik çok şükür anlaşıyoruz birbirimizi çok seviyorz bende pcos ileri boyutta adet yok denecek derce düzensiz sadece ilaçla adet oluyorum eşimde sperm ileri hızı çok düşük 2 yıldır istiyoruz ama olmuyor buarada bitkisel şeylerin hiçbirine inanmıyorm hiçbiri bana etki etmedi
canim tivitim arkadasim neden boyle karamsaliga kapilmissin Rabbime guven elbet vericekdir bende ayni durumdayim esimin anne babasi yok Rabbim kimsesizlerin sahibidir elbet onlari yalniz koymaz olucak insallah seninde benimde herkesin cocugu olucak Allaha sigin dualarim seninle
Sen hemen pes etmeşsin be canım, tüp bebek bölümünü okumuyormusun? senelerce sayısız tüp bebek deneyenler, ama hala vazgeçmeyenlerden bir habersizmisin? yaşları 40 dayanmış, menopoza girmiş ama halen çabalayanlardan peki..
22 yaşında hayatından vazgeçmiş, bu kadar pesimistlik niye. Öncelikle şükretmelisin, daha zor ve daha kötü durumda olabilirdinde. Şuan anlattıklarına göre, sana kesinlikle hamile kalamazsın boşuna uğraşma denilmemişki. Sana lazım olan tek şey sabır..
Beklemek gerek, madem maddi yönden hazır değilseniz, hazır olduğunda mutlaka tüp bebeğe başlayın. Bir gün bu sıkıntıların hepsi geldiği gibi gidecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?