• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim hiç çocuğum olmayacak

sağol serçecim görüşemyrz napıyosun görüşmeyeli dua topiği dağıldı malesf
sagol bitanem nasil olayim iyi desem yalan olur(((
evet dagildi ama guzel haberler geldi ardindan ahmetkaya ve bulufe en umutsuz olan arkadasimiz hamile simdi sira bizde:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sagol bitanem nasil olayim iyi desem yalan olur(((
evet dagildi ama guzel haberler geldi ardindan ahmetkaya ve bulufe en umutsuz olan arkadasimiz hamile simdi sira bizde:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

neden iiyi değilsn ne oldu canm arkdşlr adına çok sevndm bulufe ne sorunu vardı aklımda kalmadı pek

neden iiyi değilsn ne oldu canm arkdşlr adına çok sevndm bulufe ne sorunu vardı aklımda kalmadı pek
ben ancak bebegim gelince tam iyi olucam heralde biraz sorunlarimda var nebiliyim iste hayat
bulufeye pko demisdiler ve hic umudu olmadigi ayda gelmis bebegi :nazar::nazar::nazar: darisi basimiza canim elbbet Rabbim bizlerinde yuzunu guldurecek bizede evlat nasib edecek Mevlam

merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim,2senedir sizi takip ediyordum,çünkü bu tür konuları sosyal yaşantımda kimseyle paylaşmıyorum çünkü bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz bende tedavi görüyorum inş benimde bütün evlat hasreti çekenlerinde evladı olur:1:

daha iki yıl olmuş evleneli bence bu kadar ümitsiz olma , tıp çok ilerledi imkansız denilen şeyler bile yapılıyor artık , vakti geldiği zaman olur olumsuz düşünme

kesinlikle pozitif düşün, insanlar aylarca komadan çıkıp hayata dönüyorlar, yani olmaz diye bir şey hiçbir zaman yok. sen pozitif enerjini gönderi allahın izniyle neler olur:)

Back
X