saol cnmm allah razı olsun allah hepimizin yüzünü mutlu yuvamızla güldürsün inşallah:Saruboceq:hakikaten ne güzel hikayeniz varmış, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin...
saol cnmmm benim sorma valla çoookk ilginnçççkaydirigubbakcemile3 napıyon bakalım nerelerdesin kaçakhihoyyytayyyyy kim yazmışş kimmm emoşşşcummm
canımm baya bir ilginç olmuş sizin tanışma hikayesi,rabbim huzur ve mutluluk versin işlh.
işlh ileride çocuklarına anlatırsın hikayenizi.AMİİİNNN
güzel bi hikaye siz de güzel anlatmışsınız
ama hala yaşadıklarınızın farkında deilsnz sanırım =)
mutluluklar dilerim
delikafadulden çok keyifliydi okumak...
Allah bozmasın canım,baya bir erken evlenmişsiniz ama kısmet işte ne zaman nerden geleceği hiç belli olmaz..
mutluluğunuz daim olsun bebişle pekişsin inşallah
allahım bozmasın mutlulugunu canım ..
hikayeni hic sikilmadan okudum..Tanisma hikayeniz cok güzel, tam bi film olacakinsallah en yakin zamanda bi bebisinizde olur.
deliganLunla ömür boyu mutluluklar :))
allah mutluluğunuzu daim etsin bu mutluluk bebeklerle şenlensin inşallah çok şekersin
:lepi::lepi:ewet tatlımm süperizzz vallaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3Emoşuumm süpermişsiniz kız siz ya kaydirigubbakcemile3
okurken çok güldüm canım cidden çok şekermişsinizkaydirigubbakcemile3kısmet işte nerden nasıl geleceği bilinmez.sizinki de kabinden gelmişyerimseniben
mutluluğununz daim olsun canım:asigim:umarım en kısa zamanda bebek sahibi de olursunuz:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?