Benim hikayem. En büyük aşklar nefretle başlarmış. Doğru!

ayyyyy kim yazmışş kimmm emoşşşcummm

canımm baya bir ilginç olmuş sizin tanışma hikayesi,rabbim huzur ve mutluluk versin işlh.

işlh ileride çocuklarına anlatırsın hikayenizi.AMİİİNNN

hakikaten ne güzel hikayeniz varmış, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin...
saol cnmm allah razı olsun allah hepimizin yüzünü mutlu yuvamızla güldürsün inşallah:Saruboceq:

saol cnmmm benim sorma valla çoookk ilginnçççkaydirigubbakcemile3 napıyon bakalım nerelerdesin kaçakhihoyyyt

aşk hikayen çok ilginç ve çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah... büyük aşklar nefretle başlar diye boşuna dememişler okurken çok eğlendim bu güzel paylaşım için teşekkürlerr emoş

teşekürler cnm benimm allahım herkese mutluluk versin:ecrin_bebek:

emoş kız bu ne güzel hikaye

RABBİM mutlulugunuzu daim etsin İNŞALLAH

en kısa zamnda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH

gerçekten eğlenceli yazmışsın kız gülümsedim valla okurkengüzeldi Allah bozmasın mutlluluğunuzu umarım yakın zamanda çocukta nasip eder:teytey:

güzel bi hikaye siz de güzel anlatmışsınız
ama hala yaşadıklarınızın farkında deilsnz sanırım =)
mutluluklar dilerim

güzel bi hikaye siz de güzel anlatmışsınız
ama hala yaşadıklarınızın farkında deilsnz sanırım =)
mutluluklar dilerim

teşekür ederim allah herkesin mutluluğunu daim etsinn
''ama hala yaşadıklarınızın farkında deilsnz sanırım =)'' bu cümlenizi tam anlayamadım biraz açarsan sevinirim cnmbilmiyorumkismile

kızlarrr sanırım size hikayem uzun geldii okuyan yokmuu yahuuuuuuzemuszemus

delikafadulden çok keyifliydi okumak...

Allah bozmasın canım,baya bir erken evlenmişsiniz ama kısmet işte ne zaman nerden geleceği hiç belli olmaz..

mutluluğunuz daim olsun bebişle pekişsin inşallah

delikafadulden çok keyifliydi okumak...

Allah bozmasın canım,baya bir erken evlenmişsiniz ama kısmet işte ne zaman nerden geleceği hiç belli olmaz..

mutluluğunuz daim olsun bebişle pekişsin inşallah

aminnnn cnm beniimm çok sağoll allahım herkese mutlulukların en güzelini aşkların en büyüğünü versin inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

hikayeni hic sikilmadan okudum..Tanisma hikayeniz cok güzel, tam bi film olacak insallah en yakin zamanda bi bebisinizde olur.

hikayeni hic sikilmadan okudum..Tanisma hikayeniz cok güzel, tam bi film olacak insallah en yakin zamanda bi bebisinizde olur.

deliganLunla ömür boyu mutluluklar :))

allah mutluluğunuzu daim etsin bu mutluluk bebeklerle şenlensin inşallah çok şekersin

çok teşekürlerr kızlarrr şimdi tek istediğimiz sağlıklı bir bebekk inşallahh oda olursa tam olucakk allahım tüm isteyenlere versin inşallahhh:Saruboceq:

okurken çok güldüm canım cidden çok şekermişsinizkaydirigubbakcemile3kısmet işte nerden nasıl geleceği bilinmez.sizinki de kabinden gelmişyerimseniben
mutluluğununz daim olsun canım:asigim:umarım en kısa zamanda bebek sahibi de olursunuz:Saruboceq:

Emoşuumm süpermişsiniz kız siz ya kaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi:ewet tatlımm süperizzz vallaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

çok saol cnm inşallahh bide sıpamız olursa tam olcakkk:CüvCüv:kabin aşkı oldu bizimkisi acaba bebişide kabindemi yapsak o zamn olar belkimmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…