N Nazz44 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 406 103 103 35 10 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi kdn_ #21 Merhaba arkadaşlar tranfers sonrası ıkınıpta pozitif sonuç alan var mı
J jelardisa Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2019 97 66 18 11 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi kdn_ #22 kdn_ .!.: Canım korkacak ağrılı bı surec degıl bence hemen başla ne kadar erken o kadar ıyı Genişletmek için tıkla... ocakta baslayalım dıorum bende bakalımmm. peki transferden sonra yatmak gerek faalan dıolarr , çalısıyorm ben o durumda rapor alırım herhalde , 10 gun kdr yatanlar varmıs
kdn_ .!.: Canım korkacak ağrılı bı surec degıl bence hemen başla ne kadar erken o kadar ıyı Genişletmek için tıkla... ocakta baslayalım dıorum bende bakalımmm. peki transferden sonra yatmak gerek faalan dıolarr , çalısıyorm ben o durumda rapor alırım herhalde , 10 gun kdr yatanlar varmıs
K kdn_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2019 13 14 3 12 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi kdn_ #23 jelardisa .!.: ocakta baslayalım dıorum bende bakalımmm. peki transferden sonra yatmak gerek faalan dıolarr , çalısıyorm ben o durumda rapor alırım herhalde , 10 gun kdr yatanlar varmıs Genişletmek için tıkla... Canım Ben yatmadım ama kendımıde yormadım dıkkt ettım hep sadece olumlu düşün Allhım inş nasip eder
jelardisa .!.: ocakta baslayalım dıorum bende bakalımmm. peki transferden sonra yatmak gerek faalan dıolarr , çalısıyorm ben o durumda rapor alırım herhalde , 10 gun kdr yatanlar varmıs Genişletmek için tıkla... Canım Ben yatmadım ama kendımıde yormadım dıkkt ettım hep sadece olumlu düşün Allhım inş nasip eder