Benim hikayem

Bedriyeisiler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2025
15
3
1
23
5 yıllık evliyim 4 yıldır deniyoruz çocuğumuz olmuyor yumurtam var normal yollardan çocuğunuz olmaz eşinin sperm sayısı düşük yumurtan var dedikleri halde bana tüp bebek önerdiler ilk defa devlete gitmeye karar verdim İstanbul Başakşehir çam sakura Hastanesi'nde Muzaffer Zeki Duman ile tanışıcam İnşallah

Merhaba, o hastanede zeki hocayla ve Burak hocayla tüp bebek tedavisi görüyorum. Muhtemelen ilk muayenenizde asistan doktor bakar ve tüm tahliller vs istenir. Devlet olduğu için tahliller falan uzun sürüyor ama herşeye çok detaylı bakıyorlar o yüzden bence iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun. Süreç uzun olduğu için geciktirmeden başlayın derim.

Tahlil verdi adetimi bekliyorum şuan randevusuz çağırdılar tüp Bebek fiyatı nedir ya da aşılamanin bı bilginiz var mi

Tahlil verdi adetimi bekliyorum şuan randevusuz çağırdılar tüp Bebek fiyatı nedir ya da aşılamanin bı bilginiz var mi
Size tavsiyem rahim filmi çektirmeden aşılama yaptırmayın. Ben yaptırdım pişman oldum boş yere giden zaman umut para onuda gectım piskolojik süreç doktora git gel mesafeleri vücuduma aldığım hormonlar .. sonuç koca bir hiç çünkü tüplerim tıkalıymıs doktor bana rahim filmi istememe rağmen gerek yok diyip durdu ikinci aşılamayı teklif etti kabul etmeyip gittim özelde çektirdim rahim filmini öylelıkle tüplerim kapalı olduğunu aşılamanın sonuç vermeyecegını öğrenmiş oldum .

Tüp bebek özelde yaptıracaksanız 200 bini gözden çıkarmalısınız .

devlette yaptıracaksanız eşinizin yada sizin 900 gun ssk prim ödemeniz dolduysa 3asılama şartı vardı değiştiyse bilmiyorum . 2025 fiyatı 17 bindi en son ilaçlarıda rapor çıkarsa %10 ödemeyle alıyorsunuz ,çıkmazsa 50-60 bın ilaçlar tutuyor .

Aşılamayı devlette bilmiyorum ,
özelde 2024 Mart ayında ilaçlarla birlikte 45 bine yaptırmıstım

Rahim filmi var özelde öğrendim 200 bin tüp Bebek ama durumum olmadığı için devlete başvurdum bu benim 5. Doktorum görüşmeye gitti. Tahlil verdi yani hiç bilmiyorum durumum olsa gözüm kapalı veririm tüp bebeğe devlet şartlı nedir nelerdir hiç bir bilgim yok onun üzerine

Devlet 1 sene evlılık ve 900 gun skk istiyor başka bi şart yoktu ben gittiğimde sırf süreç uzuyor die devleti istememıstımm çünkü aşılama sürecinde zaten yıpranmıştık .

eğer sıkıntılı görüyorlarsa direk tüp bebek tedavisine başlıyor aşılamayla ugrasmıyor ama umut varsa asılama şartını uyguluyor .

Bu yolda önemli olan maddiyattan daha çok maneviyat ve psikoloji gönülden inanıp destek olan bi eşiniz olur sizde stres yapmaz iseniz Allah ın izniyle süreciniz yıpranmadan geçer .ben çok stres yapmıştım aşılama da yani resmen ellerimi kaşımaktan yırtmıştım falan ama tüp bebek tedavisinde sanki grip olmuşumda normal bir standart kontrole gidiyormuşum gibi hiç strese girmeden gittim geldim

Merhaba ben çam Sakura da transfer oldum, test günümü bekliyorum. İlaçlar kişiye göre değişir, yazıkları doza ve ilaç sayısına göre değişiyor. Benim ilaçlar 8.500 tuttu. Hastaneye sadece transfer günü 12 bin tl ödeme yaptık. Başka ekstra bir ödeme yok. Sgk destekli fiyat bu tabi. Sgk yoksa devlette bile 200 bin civarı. Herşey gönlünüzce olsun.

Kaçar adımlarla kaç ordan

neden böyle bir yorum yaptınız , bende ikinci aşılama için şuan muzaffer hoca ile devam edicem
bilgi verirsen sevinirim
Ben iki aşılama ve iki tüp bebek yaptırdım yaş sınırı olduğu için raporumu alıp özelde devam ettim ,orada birçok arkadaşla tanıştım maalesef hiçbirinin embriyoları 5 güne gelmedi, 3 günde kaldı, çünkü laboratuvarları berbat daha önce normal gebeliğim olduğu için erken doğum yapıp kaybetmiştim rahminde sıkıntı vardı Muzaffer Hoca sıkıntıyı bildiği halde dışarıdaki Doktorlar iğne veriyor 2 ay sonra transfer yapıyor dedi ,siz neden yapmıyorsunuz dedim bana sen zaten hamile kalabilmişsin dedi iyi de kalabilsem zaten oraya gitmem demek gibi problem var ki kalamıyorum .hiçbir şekilde bana tedavi uygulamadılar giden zamanım oldu orada 5 güne embriyo olarak gelmeyen birçok arkadaşım özel tüp bebek yaptırıp çocuklarını kucaklarına aldılar birkaç arkadaşın evet tuttu orada ama çok düşük bir oran yani maddi imkanınız varsa kaçın derim oradan

Ben 37 yaşındayım eşimde de bende de sorun yok , öyle diyorlar .
medipolde 1 aşılama yaptım tutmadı .
devlet desteği için 2. aşılamamı devlette yapırmak istedim
tüpü özelde düşünüyorum ama bakalım özeller ıcınde ılk denemeyı bılerek negatıv yapıyor dıyorlar kıme ınanacagımızı sasırdık Rabbım kötu ınsanlara fırsat vermesın maddı manevı gıden bızden gıdıyor

Hakkınızda hayırlı olsun öncelikle... Bende doğal yollarla hamile kalamayacağımı öğrenince ilk çam ve sakuraya gittim. Gerçekten o hastaneye diğer her yerden daha çok güveniyorum. Hala daha öyle. Ama tüp Bebek çok hassas bir konu oldu benim için. Karşımdan gereken hassasiyeti alamadım. Muayene olmak için saatlerce bekledim. Doktorun gelmeyeceğini saatler sonra öğrendim. Git gel boş yere beni çok yıprattı. O yüzden özelde tedavi oldum. İlk transferde hamile kaldım çok şükür . Doğumumu çam ve sakurada yaptım ama erken doğum olduğu için orada olsun istedim. Bebeğimi hala daha orada götürüyoruz kontrollerine. Ama dediğim gibi tüp Bebek konusunda bana yeterli gelmedi, o güveni alamadım. Umarım siz daha iyi hisseder ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Ben 41 yaşındayım canım bende de eşimde desorun yok dediler sonra rahimde ufak bir problem çıktı, iğne vurulmam gerekiyordu ama vermediler.. İnşallah tüp bebeğe geçmeden aşılamada tutar çünkü laboratuvarları çok kötü maalesef hiçbir Embriyo 5 güne gitmedi hiçbir arkadaşımızın ki... Tabii ki özellerde de tutmama şansı var benim daha önce 3 tüp bebekte 3 düşüğüm oldu Rabbim hayırlısını eylesin

Benim 5.gün embriyosu transfer edildi çam sakurada. Aynı gün 3 kişi opu işlemi yapıldı, ikimizin 5.güne geldi birinin maalesef gelmedi. Hemde amh düşükşüğü var bende ve sadece 4 yumurta toplandı. 3 ü 3.güne geldi 1 tanesi 5.güne. Embriyolog olan doktorla bizzat görüştüyorlar bilgi alırken. Çok nazik çok ilgili bir doktordu. Aynı şekilde opu işlemine muzaffer hoca, transfere Burak hoca girdi. İkiside işlemlerde çok güler yüzlü ilgili davrandılar. Ben oradakilerden açıkçası memnun kaldım. Birazda beklentiyle alakası olabilir. Sonuçta özel hastane değil ve hasta sayısı çok fazla. Dolayısıyla bekleme süresi vs ister istemez çok uzuyor evet insan çok sıkılıyor bunalıyor ama ben özel hastanelere hiç bir konuda güvenmediğim için, tüp bebekte de burayı tercih ettim. Umarım pozitif spnuç alırım. Orada konuştuğum çok pozitif alan kişi vardı. Dediğim gibi beklentiyle alakalı olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…