• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim hikâyem...

Teşekkür ederim... Ben biraz da bunun için paylaştım zaten bu kadar özel şeylerimi... bazen insanlar derdim var sanıyor da.. :50: yani eften püften şeylere yuva yıkanlar var, yıllarca çekenler pes etmeyenler var... örnek olsun diye yazdım...

Çocuk meselesi konusunda eşim çok yorumsuz kalıyor, üzülmüyor, tepki vermiyor, konuşmuyor... ben de ister istemez canımın acısıyla böyle düşünüyorum işte, nasılsa onun kızı var, beni anlamıyor diyorum kendi kendime... açık seçik duygularını ifade etmiyor, olur üzülme diyor, o kadar...

İyi dilekleriniz ve duanız için teşekkür ederim :71:

merhaba yazınızı okudum film gibi,
erkekler bizim gibi olmaz ki canım, onlar normal durumlarda bile ifade edemiyorlar kendilerini.
bence kendini bu konuda üzme, allah en azından huzurlu bir yuva nasip etmiş, hem ya kesinlikle olmaz çocuğunuz deseydi doktor. yine bi çaresi var en azından. eşinden destek görmek istediğini anlıyorum ama erkeklerin eline kalırsak ohoooo.
allah dermansız dert vermesin.

Okudukça tüylerim diken diken oldu canm gerçekten çok zor bir hayatın olmuşş..Ama sıkma canını yüce Rabbim dert verirken dermanınıda sunar herzaman..Kimseye kaldıramayacağından fazla yük vermez önemli olan zor durumdayken bile şükredebilmektir..Ben bunları bilsemde uygulamaya yaşadığım bir çok zor olaydan sonra başladım..Hayatım benimde hiç iyi olmasada böyle düşününce inanılmaz bir iç huzurun oluyor..Sende böyle yapmaya çalış cnm neden benim başıma geliyor,neden benim hayatım bu kadar zor,neden herşeyi zor elde ediyorum demekle inan hiçbişey geçmiyor eline çünküü bende senelerce böyle kendimi yedim..Hem olayların olumsuzluğu hemde düşünce olumsuzluğu olunca bu sefer akıl sağlığını etkilemeye başlıyosun ister istemez..
Sıkma sen canını biz ne kadar uğraşsakta herzaman herşey olucağına varıyor..Bol Bol dua et herşeyin Yüce Rabbim sayesinde düzeleceğine inandır kendini ozaman iç huzurunuda sağlamış olursun canım..Allah yardımcın olsun..Dilerim çok istediğin meleği verir sana..
ne kadar güzel ifade etmişsin.. gözlerim doldu okurken.. sağol...
inancımız olmasa zaten bir gün bile yaşayamayız.. sabrımızın sebebi, sınavda olduğumuz gerçeği.. ama gel gör ki insanız, aciziz... bir anımız bir anımızı tutmuyor.. arada sabırsızlık da edebiliyoruz...
bana öz kardeşim dedi bir keresinde, "ben senin yerinde olsam bir gün dayanamaz intiharı denerdim, iyi dayandın" dedi sonradan.. gerçekten ben çekemem dediğimiz şeyler başımıza geldiğinde çekiyoruz... Allah sabır ve güç veriyor... ama bir an geliyor ki, kaldıramayacakmışız gibi geliyor işte...

hayat zaten baştan başa imtihan üzerine kurulmuş herkes eşit zorluklarla sınanmaz imtihanı ne kdar agırsa mükafatı bir okadar büyük olur ..............birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacagından yada olmamasının daha hayırlı oldugundandır .................unutma

Teşekkür ederim... Allah herkese hele de kadınlara sabır versin.. kim nerede ne acı çekiyorsa dermanını versin.. İnşallah daha iyi günler görürüm, görürüz... :71:

merhaba yazınızı okudum film gibi,
erkekler bizim gibi olmaz ki canım, onlar normal durumlarda bile ifade edemiyorlar kendilerini.
bence kendini bu konuda üzme, allah en azından huzurlu bir yuva nasip etmiş, hem ya kesinlikle olmaz çocuğunuz deseydi doktor. yine bi çaresi var en azından. eşinden destek görmek istediğini anlıyorum ama erkeklerin eline kalırsak ohoooo.
allah dermansız dert vermesin.

AMİN.. Gerçekten öyle.. erkekler neden böyle hissizmiş gibiler anlamıyorum.. üzülmek, bunu göstermek ayıp değilki... bende problem olsa zır zır ağlar üzülür, sarılır derdimi anlatırdım.. rahatlardım.. kasmaya lüzum yokki.. anlatsınlar rahatlasınlar... :68:
Zaten biz kadınlar, anlatmayı paylaşmayı, derdimize çareler aramayı sevmeseydik, Kadınlar Kulübü diye bir site olmazdı :kkk: erkeklerin böyle bir paylaşım alanı yok bildiğim kadarıyla :34:

Teşekkür ederim... Allah herkese hele de kadınlara sabır versin.. kim nerede ne acı çekiyorsa dermanını versin.. İnşallah daha iyi günler görürüm, görürüz... :71:

emin ol daha darda olanlar var şükretmek lazım mevlam ne eylerse güzel eyler şüphesiz sabrın sonunada müfakafatı güzel verir elbet

ne kadar güzel ifade etmişsin.. gözlerim doldu okurken.. sağol...
inancımız olmasa zaten bir gün bile yaşayamayız.. sabrımızın sebebi, sınavda olduğumuz gerçeği.. ama gel gör ki insanız, aciziz... bir anımız bir anımızı tutmuyor.. arada sabırsızlık da edebiliyoruz...
bana öz kardeşim dedi bir keresinde, "ben senin yerinde olsam bir gün dayanamaz intiharı denerdim, iyi dayandın" dedi sonradan.. gerçekten ben çekemem dediğimiz şeyler başımıza geldiğinde çekiyoruz... Allah sabır ve güç veriyor... ama bir an geliyor ki, kaldıramayacakmışız gibi geliyor işte...

Allah bunun mükafatını mutlaka verir canım..Zaten bu kadar zorluklar yaşayıpta Allah inancını kaybetmemek ve şükretmektir önemli olan..Benimde yaşadıklarıma rağmen benii hayatta tutan tek şey içimdeki Allah inancı..Sende ne olursa olsun bu inancı kaybetme canım unutmaki intihar bir çözüm değil bunu aklından bile geçirme çünkü asıl ozaman gerçek eziyet başlar ve burdaki çektiklerini bile mumla ararsın..Umudunu kaybetme canım herzaman bulutların ardından bir güneş doğduğu gibi zor günlerin ardındanda güzel günler gelir mutlaka..Allah sevdiği kullarına zorluk çektirirmiş Hz.Muhammed(s.a.v)peygamberimizde ne kadar zorluklar çekmiş ama inancını hiç kaybetmeyerek mükafatınıda almış-ki Yüce Rabbimizin en sevdiği kuludur..Sende ferah tut içini canım olurmu..Allah bugünlerini aratmasın beterinden korusun inşallah..

Allah bunun mükafatını mutlaka verir canım..Zaten bu kadar zorluklar yaşayıpta Allah inancını kaybetmemek ve şükretmektir önemli olan..Benimde yaşadıklarıma rağmen benii hayatta tutan tek şey içimdeki Allah inancı..Sende ne olursa olsun bu inancı kaybetme canım unutmaki intihar bir çözüm değil bunu aklından bile geçirme çünkü asıl ozaman gerçek eziyet başlar ve burdaki çektiklerini bile mumla ararsın..Umudunu kaybetme canım herzaman bulutların ardından bir güneş doğduğu gibi zor günlerin ardındanda güzel günler gelir mutlaka..Allah sevdiği kullarına zorluk çektirirmiş Hz.Muhammed(s.a.v)peygamberimizde ne kadar zorluklar çekmiş ama inancını hiç kaybetmeyerek mükafatınıda almış-ki Yüce Rabbimizin en sevdiği kuludur..Sende ferah tut içini canım olurmu..Allah bugünlerini aratmasın beterinden korusun inşallah..
AMİN... Teşekkür ederim güzel dualarınıza.. Rabbim bütün darda kalanlara sabır versin... Sonumuzu iyi etsin inş. :71:

Back
X