Benim hikayem

aybuke2905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
2
0
1
27
Merhaba bayanlar. Bu siteye yeni uye oldum. Sizlere sormak istedigim seyler var. Oncelikle 1 senelik iliskim var. Tanismamiz cok karmasik uzun uzun anlatmayim ama onu hic istemedim basta lisede stajda tanistik. Stajin son gunleri acildi bana 1 ay hic istemedim cunku herkes sakin onunla sevgili olma dedi ama ondan kopamadim bisey beni ona hep itti. Mutlu veya mutsuz olucaksamda ben olucam dedim ve sevgili oldum. Hersey mukemmeldi ama kavgalarimiz baslayana kadar. Cok sinirli ve kavga aninda beni dusman olarak goruyor. Surekli soz veriyor ama kavga ederken verdigi sozler ucuyor. Birbrimizi cok seviyoruz buna eminim ailesiyle tanistim o tanisti benim ailemle. Surekli ben buyum ben boyleyim diyor ben rahatsizim ama kabul edemiyorum bunu. Ben herseyi yapaym ama sen yapma kafasinda. Sosyal medya hesabim yok ondan oncede yoktu cok ilgim yok ama onun facesi,instagrami bitmiyor. Yakisikli kasli renkli gozlu saçı falan gayet guzel cok kiskaniyorum onu bazen boguyorum sanirim. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum her kavgada sen kimsin demesi beni uzuyor. Su an ayriyiz yeni ayrildik en son ayrildigimizda kapima geldi gecenin bi vakti. Biz ayri sehirlerdeyiz aramizda mesafeler var ama o gun geldi bilmiyorum kafam karisik cok uzun yazdim okursaniz hakkinizi helal edin. Bana bisey yazin lutfen

Back