- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
- Konu Sahibi seydaemrah
Canım çok teşekkür ederim. Insallah :)mis gibi tertemiz görünüyor..güle güle oturun canımcım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok teşekkür ederim. Insallah :)mis gibi tertemiz görünüyor..güle güle oturun canımcım
evini cok begendim Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin çok begendigim bir mutfak oturma odası tarzı :)Kızlar yorumları merak ettiğim için koymak istedim. 1 senelik evliyim. Kısmetse oğlumuzu bekliyoruz...
Amin tesekkür ederim. Daha güzelleri sizin olsun :)evini cok begendim Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin çok begendigim bir mutfak oturma odası tarzı :)
Çok tesekkür ederim. Amin insallah :)Ben çok beğendim sade ve şık Güle güle oturun yavrunuzu Sağlıcakla kucağınıza alın
Çok tesekkürler. Daha iyileri sizin olsun :)her bayanın hayal ettiği tarz da bi ev mükemmel maşallah diyelim
Tesekkür ederim sağolun. Daha iyisi sizin olsunTelevizyonlarda gordugumuz zengin bebelerin evine benziyor..
Sonuc olarak: styl budur!
Cok guzel gule gule oturun.
Biraz kalabalık evet :) tesekkür ederim insallah :)Allah mutlu etsin cocugunuzla insallah :)) sadece degisiklik yapmak istediginizde salondaki tekli berjeri daha kucuk almanizi oneririm, birde biraz kalabalik bi ev bir yillik olmasina oranla, ama hayat dolu, gule gule oturun :))
Tesekkür ederim :)çok zevkli bir ev :)