Benim için kız arkadaşını bıraktı ve kız şu an depresyonda. bu adama güveneyimmi?

Sen 20 yaşındasın, o 31 öyle mi? Koşarak uzaklaş.Sakın onun o olgun erkek tavırlarına filan da kanma.Adamın niyeti o kadar belli ki...Ama ne diyim, istersen kal, kal da arada harcanan garibin ahı da hızlıca çıkıversin. :63:

şimdi öğrendim 20 yaşında olduğunu....sen onunla oynadığını zanediyorsun ama bence o seni oynatıyor sende saf saf kanıyorsun, onun elinden kaç kız/kadın geçmiştir, sen sert kaya gibi gösteriyorsun ona oda inat ediyor tabi, dünkü bebe elime düşmedi henüz diye, merak etme yaşlı kurt o....ava giderken avlanma

dailys sana mesaj göndermeye çalıştım ama olmadı, 100 mesajı doldurmam lazımmış özel mesaj gönderebilmek için :(

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu adaın ailesinin evinde UYUDUM
diğer kız ise bu adamla onun bunun evinde aynı yatakta SEVİŞTİ.

yaptıklarımdan haberleri olsa utanırlarmış
ne yapmışım ben utanılacak?
bu adamla ne öpüşme ne sevişme ne de ona benzer bir yakınlaşma HİÇBİRŞEY yaşanmadı aramda.
ortada hiçbir şey yokken neden utanıcakmışım çok merak ettim..

aradaki farkı vurgulamakta fayda var.

hadi diyelim ki bunlar olmadı (öpüşme, sevişme) . ne işin var peki onun evinde? sevgilin değil, akraban değil, sadece senden hoşlanan VE SENIN DEVAMLI REDDETTİĞİN BİRİSİ..bence seninde bir beklentin var ki bu hareketleri yapıyorsun

bu arada sevipte sevdiğine teslim olan, sevmediği kişiye gösteripte elletmeyenden daha namuslu benim gözümde.

bu arada sevipte sevdiğine teslim olan, sevmediği kişiye gösteripte elletmeyenden daha namuslu benim gözümde.

aynen katılıyorum..diğer mağdurenin neler yaşadığını bilemeyiz..kız resmen mağdure olmuş..adam arkasından atıp tutmuş, benim bir erkek arkadaşım hemcinsim hakkında böyle atıp tutsa o an nefret ederim ondan...ne kadar karaktersiz erkekler var!!

çıkmaya başlamadık. hala arkadaşız ama benim de onu sevmeye başladığımı o da hissetmeye başladı şu anda. yani tam sınırdayız şu anda.
çok şey yaptı benim için. ne zaman bir sebeple dertleşsem ben ağlarken başını bağrına bastırdı, bana çözüm yolları önerdi, her işime her yardımıma koştu. bunları karşılık beklemeden yaptı.
beni evine davet etti. annesi ve babasıyla yaşadığı eve, ailesiyle tanıştırdı (arkadaşı olarak tabiki)
ben wcden çıktığımda annesi meyve doğruyordu oda mutfaktaydı. "24 saat onun saçlarını içime çekmek istiyorum" dediğini duydum annesine. yine o akşam laptopunu kurcalarken msn loglarına bakiyim giriyim dedim bir arkadaşına da aynı şeyleri söylemiş "ben ilişkiye başlarken acele ettim galiba s....(benim adım) aklımda." gibi bir sürü şey yazmış. arkadaşı ayrıl demiş, o logların tarihinden 1 ay sonra ayrıldı zaten.

o gece ben onlarsa kaldım, kendi yatağını bana verdi, kendisi de yatağın karşısında kanepede uyudu. sabah uyandığımda başımda ayakta dikilmiş bana gülerek bakarken gördüm. bu kadar şey üstüste olunca a hoşlanmaya başladım.

işte böyle.

Senin gönlünü fethetmiş işte güzelce
Günün birinde o kıza söylediğin herşeyi sen yaşıyacaksın
Her mesajında o kız yattı kalktı onla , yatmasaydı diye bıd bıd etmişsin
Hoşlandığın adamı haklı bumuşun
İyi iyi , dediğim gibi eden bulur
Sende birgün o kızın aynısını yaşıyacaksın
Etme bulma dünyası
Adam da bu arada çapkın ama akıllı çapkınlardan.

Senin gönlünü fethetmiş işte güzelce
Günün birinde o kıza söylediğin herşeyi sen yaşıyacaksın
Her mesajında o kız yattı kalktı onla , yatmasaydı diye bıd bıd etmişsin
Hoşlandığın adamı haklı bumuşun
İyi iyi , dediğim gibi eden bulur
Sende birgün o kızın aynısını yaşıyacaksın
Etme bulma dünyası
Adam da bu arada çapkın ama akıllı çapkınlardan.
çapkında laf mı adam bildiğin çakal, sinsi sinsi avına yaklaşıyor.

Hangi erkek aşık olduğu kıza öteki kız için seks için birlikteyim der ki?
Ayrıca hangi kız bu tip sohbete ortak olur ki?
Vallahi enteresan ilişkiler..
Bizde okul okudukta kimse gelip yaa o kızla seks yapıyorum berikiyle grup yapıyorum ötekiyle de eşcinsel yapıyorum falan demedi..
Nasıl müsaade ediyorsun bu sohbete,"pislik defol "niye demiyorsun ??

hakikaten hee bana da demedi kimsee çok güldüm varyaaaa :)))))
kızzz bir düşün bakalımmm belki bir yerde bir yanlışlık yapıyorsundur :32:
belki msnden engelini diger kızı kıskandığın için kaldırmışsındır belki de bak onla çıkıyor ama pişman olacak bak peşimden nasıl koşacak demişsindir içinden ama boşa heveslanme senle de diğer kız arkadaşıyla yaptığı gibi tadına bakana kadar... hem sizin amacınız ne ailemi olcaksınız sanıyorsunuz anne baba mı pehhhhhhhhhh size:47:

sana hayır asla birlikte olma dedik, sen dinlemedin. tabiki senin hayatın, sen nasıl mutlu olucaksan ama bundan sonra adımlarınını cok dikkatli at ki, oo kızın durumuna düşmeyesin. madem o kızı cinsellik için kullandı, senide duygusal olarak sevdiğini düşünüerek başlıyorsun bu ilişkiye, gerçekten öylemi zaman gösterecek. işallah üzülmezsin ama bunun için allahın kullanmak için verdiği aklında hep çalısır vaziyette olsun.

amann git ne halt edersen et.ayy kızlar baakın ben namusluyum,adam benm için neler yapıyo bakınnnn der gibisin hee:57:

ee napalım yani.aman ne gurur verici.senn adına çok mutlu oldum :101:

1.ayda diğer kızın sevişmesine gelince.önce orda dur,sana düşmez bu laf. şimdi desem ki söyleyen kendisine baksın:63: o kız daha namusludur benm gözümde:6:

annem neredeyse tüm sevgililerimi,hatta sevgili adaylarımı bile bilir.buna rağmen anneme saçlarını içime çekcem felan diyemem:52: çünkü adı üstünde o anne. anneyle böyle konuşulmaz.ama arkadaşlarımla muhabbet yaparm.

sende git ne yaparsan yap. kk olarak ister bu nickle,ister başka nickle konularının devamını bekliyoruz

Konun başında yazıyordum ama son birkaç gündür tek düşündüğüm.
Tv dizilerinin ruh halimizi iyice bozduğu..
Bir adam vardır her önüne gelenle yatar,kaç kızın hayatını mahveder..
yaşını almıştır ama hayatının aşkını bulamamıştır veeeee işte o an..
hayatının kızını bulur o kim acemicadı..
ve gelgitli ilişki başlar kız bir türlü güvenemez..
adam der ki sen başkasın onlarla yattım ama seninle evlenicem..
kız kaçar yok kız geri gelir.. kızın namuslu olduğu sahneler daha da vurgulanır falan..
velhasıl ben bu diziyi çooook izledim..
bu konu da beni baydı çünkü hikaye sıradan..
yeni yayın döneminde görüşmek üzere :97:

bu adam senin evlenmeden önce birlikteliğe karşı olduğunu biliyosa sana niye sevgilim yatağından çıkıp senin yanına geldim diyor sen bu tarz şeylere karşısın sonuçta

helal olsun çocuğa senin için seksi bile bırakırım demek istemiş :66:
dön çocuğa kız bak ne çok seviyo seni seksi bırakıp sana gelicek düşünsene hiç sevişmeyeceksiniz :)))

inan çok komiksin
o..bu..şu.. kankin kız arkadaşınn hiç kimse seni ilgilendirmez sen sen ol öyle bir genç kız ol ki
hiç bir erkek karşına geçip şunla yattım bunla kalktım deyip yavşıyamasın bunu anlatmaya çalışıyor sitedekiler hakikaten daha ergen gibi konuşmaların daha pişmemişsin ama yanlış yerde pişme kendini de en güzel duygularını da ziyan etme

allah akıl fikir versin sana daha bu adam hakkında kararsız kaldıysanda pes adam tek kelime yatagaa atıcak kızları bekliyo kullanıyo, kullanıyo sıkılınca seninde sonun o kız arkadası gibi olur bak diyim.Sendede hata 31 yaşındaki adamdan kanka mı olur arkadas mı olur yaşıtların niye bulmuyo seni, üniversitede de vardı siz gibi büyük arkadas takıntısı olanlar hepsi heder oldu şimdi,aklını başına al:47:

sen neden seni ucuzlatmasına izin veriyorsun?
bide kız çağırmışmış aramışmış bilmem neymiş...
yahu gözüne sokmuşlar da akıl edebilmiş değilsin yaa
allahım ıslah etsin.

bana söylediği aynen şu "ben evlenmeden önce birlikteliğe şart gözüyle bakıyorum ama sen karşısın. bu böyle olunca biz asla bir araya gelemeyeceği bende seni hep uzaktan sevmeye devam edicem"

(kendisi 31 yaşında)

ohhhh valla
adam bulmuş körpecik hatunu kandırayım da işimi göreyim derdin de
kanma canım kanma.
bir gün gelir ben ne yaptım demek için çok geç kalmış olursun

onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım

Afedersin ama bu nedemek ya nasıl kalkıpsana bunu söyleyebılır. bİ Kızla cıkma amacı bumuymuş yanii..Bizde zamanında yaşadık bişiler erkek arkadasımız oldu yerı geldı. ama edebiyle uslubuyle. Bune yılışıklık. İnsan ayırt etmeyi öğrenin bence. her senı sevıyorum dıyıp peşinden koşana bu kadar kolay kanmayın. Bugun sana yarın başkasına biraz büyüyün olgun düşünün. mantıklı olun. :52:

Baskasinin yatagindan geliyorum dediginde "cünupsun yani" deseydin:66:

Birde soruyormusun,baskasinin mutlulugu üzerine yuva falan kurulmaz,hele böyle adi bir herifle asla.

Karar senin.

:1::1::1::1::1: ayy çok güldüm tatlım yaa ama çok haklısın yuva yıkanın yuvası olmaz:kkk:

topicte bu bana defalarca söylendi.
seni de kullanır
senle de yatar
seni de kullanır atar
....

benimle yatamaz. benim kurallarım var.

(yani zaten ben adamla iletişimimi kestim. ilişkide falan da değilim mesafeliyim artık şu anda. sadece kendime dair şu mevzuyu açıklamak istedim, ben onla sevgili olsaydım dahi(olmadım), ben onla yatmazdım.

nasıl bu kadar eminsin güzelim sen?
yine sen demişsin içki içirip kızları kullanan adamlar var diye
bu adamında onlardan olabileceğini hiç akıl edemedinmi
sen?

Back
X