Benim için kız arkadaşını bıraktı ve kız şu an depresyonda. bu adama güveneyimmi?

acemicadi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.433
28
358
İstanbul
benim 11 ay önce tanıştığım birarkadaşım vardı. benden hoşlandığını 6 ay boyunca defalarca yineledi. ama ben başkalarından hoşlandığımı, kendisine karşı hiçbirşey hissetmedigimi, benle birkikte olmasının ömür boyu mümkün olmayacağını ona dürüstçe söyledim herseferinde. ama o her seferinde hislerini yinelemeye devam etti. yeri geldi süpriz hediyeler bıraktı yeri geldi mailler yazdı mektup lar yazdı ama ben ona hiçbiry hissetmiodum.

bu durum 6 ay sürdü. sonra bir kızla çıkmaya başladı. birgün bana senle artık konuşmayacam çünkü bu kızarkadaşıma haksızlık olur dedi bende olur dedim ama "benle konuşsanda kızarkadaşını aldatmış olmayacaksız cunku ben sana hic bir zaman hic bir sey hissetmedim bundan sonrada hissetmycm" dedim. ben oyle deyince bu tekrar benle konusmaya basladı bende her seferinde kızarkadaşın var senin falan uzak dur dedim. en sonunda bana dedi ki: "ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım ama su an senin yanındayım cunku allah kahretsin seni seviyorum inanmıosan mesajlara bak diyip telini gösterip bana delil gösterdi.

bu olaydan iki ay sonra yani gecen hafta kızarkadasından ayrıldı. kız intihara kalkıştı ve 1 gün hastanede kalmış bilekleri sargılıyış şu anda. kız bunu çok seviyormuş çok bağlanmış ama şu an ayrıldı ve benle ilişkisi artık bbu son günlerde başlar gibi oldu. daha ilişkinin adını koymadık ama bana sürekli "e... umrumda değil o benim için ölse ben senin için ölürüm" deyip duruyo. o kıza karşı gösterdiği ruhsuzluk ve acımasızlık beni çok korkutuyo kızlar :(:(:(

napiyim yol yakınken geri döniyim mi fikir verin?

Son düzenleme:
"benle konuşsanda kızarkadaşını aldatmış olmayacaksız cunku ben sana hic bir zaman hic bir sey hissetmedim bundan sonrada hissetmycm" dedim. ben oyle deyince bu tekrar benle konusmaya basladı bende her seferinde kızarkadaşın var senin falan uzak dur dedim.

Ben bu kısmı anlayamadım adam senden uzak durcam diyor sen gel konuş diyorsun
Sonrada uzak dur benden diyorsun?
Yazık değilmi o kıza madem uzak duracağım dedi neden tamam görüşmeyelim demedin seni bu kadar seven biriyle konuşmak ona umut vermek seni unutmasını imkansızlaştırmak olmuş.
Sonuçta bu işte.

Son düzenleme:
ben o lafı gel benle konuş anlamında demedim. artık beni bir kardeş gibi görsün ve bütün hislerini aşkını kızarkadaşına versin diye söylemiştim ama olmadı işte

senn için başkasını bırakan, ilerde başkası için de sana aynısını yapacaktır. kolay gelsin...

ben o lafı gel benle konuş anlamında demedim. artık beni bir kardeş gibi görsün ve bütün hislerini aşkını kızarkadaşına versin diye söylemiştim ama olmadı işte

Ne kadar tatlusun ..
Hiç konuşmasanız olmuyor mu?
Madem istemiyorsun işine bak kardeşim desen olmuyor mu?
Ama yok bir adım ileri iki adım geri..

Ama zaten biliyorsunki adam sana takıntılı kardeş gibi göremez,bırak onun kardeş gibi görmesi yada hayatında olması önemlimiki tamam çıksın gitsin yoluna kız arkadaşıda varken.
Ben şuan sadece o kızı düşünürüm belki sen değilde o adamın bu saatten sonra o kızın ah ıyla iki yakası bir araya gelmez.

Ne kadar tatlusun ..
Hiç konuşmasanız olmuyor mu?
Madem istemiyorsun işine bak kardeşim desen olmuyor mu?
Ama yok bir adım ileri iki adım geri..

hayır tam aksine. o bir sevgili bulunca ben onla daha rahat görüşmeye başladım. çünkü sevgilisi yokken aman ya yanlış anlarsa diye görüşmeye konuşmaya çekiniyordum msnde bile engellemiştim. sevgili bulunca nasıl olsa artık yeni birine aşık gerilmemize gerek yok diye msnde engelini bile açtım.

onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım

bu ne demek ya nasıl bir karakter ve vicdandır. benim hiç hoşuma gitmedi.normal bir flört yaşasaydı sizi unutmak yada kıskandırmak içindir. ilişkinize devam edin derdim ama şu durumda asla diyorum!!!!

erkeklerden ilgi ve şefkat beklemelerim hep hayal kırıklığıyla sonuçlanıyor.
numaradan hasta olduğumu söyledim, ama bana inanmadı. beni bihter ziyagil gibi entrikacı biri sanıyor. oysa ben sadece sevilip sevilmediğimi test etmek istemiştim.
intihar edeceğimi söyledim, hadi oradan dedi. tamam belki yalan söyledim ama tepkisi bu mu olmalıydı. gerçekten ölüp gitsem umrunda bile olmayacak.
sevgilim değildi. daha önce çıkma teklif etmiş biriydi. tekliflerini reddettikten 7-8 ay sonra çok kilo almışsın şişmanlamışsın ve çirkinleşmişsin dedi bana
bende bunun üzerine intihar ediceğimi söyledim.
umursamadı :(
dünyada en çok benim kalbim kırılmış gibi geliyor.
şu an dünyada en çok ben acı çekiyorum sanki.
dünyada benden daha parçalanmış kimse yok diye düşünüyorum.
sizce haklı mıyım?

Bu çocuk ,şimdiki çocuk mu?
Kızın intiharı da yalan olabilir sizin sosyal çevrenizde intihar ettim hadisesi gayet sıradan bir olay..

Son düzenleme:
hayır tam aksine. o bir sevgili bulunca ben onla daha rahat görüşmeye başladım. çünkü sevgilisi yokken aman ya yanlış anlarsa diye görüşmeye konuşmaya çekiniyordum msnde bile engellemiştim. sevgili bulunca nasıl olsa artık yeni birine aşık gerilmemize gerek yok diye msnde engelini bile açtım.

Bak hala anlayamıyorum senin onla görüşmeye ihtiyacınmı var?
Bırak gitseydi yoluna..

Ben bir erkeğe karşı hiç birşey hissetmiycem..
Ama o gelip "falancayla seks yaptım, sonra koştum sana geldim" deme cürretini gösterebilecek bana..
Ben de kuzu kuzu dinliycem onu..

O erkek başka birine aşık olmasına rağmen, afedersiniz geneleve gider gibi o kızın yatağına gidecek gelecek sürekli..

İğrençlikler zinciri..

Yol yakınken dönmenize gerek yok, takılın bence.. Zaten hangi yol yakın, nereye yakın onu da anlamadım..
O kızla yatarken "sana aşığım, sana ölüyorum" gibi şeyler söylememiştir, hep sana aşkını anlatmıştır ona da.. :24:
Ayrıca bu adamın sizin hakkınızda neler düşündüğünü de tahmin etmek hiç güç değil kuzum...

Son düzenleme:
Ne kadar kolay aşık olup, aynı kolaylıkla ayrılıyoruz sevgililerimizden. Off ne iğrenc bir toplum olduk biz yaa

onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım

bu ne demek ya nasıl bir karakter ve vicdandır. benim hiç hoşuma gitmedi.normal bir flört yaşasaydı sizi unutmak yada kıskandırmak içindir. ilişkinize devam edin derdim ama şu durumda asla diyorum!!!!

zaten canımı en çok sıkan da bu oldu. kızdan yatar yatmaz soğudu bu nedek oluyor onu anlamadm.

kızdan hevesini almış ve ayrılmış olabilr
sen suan onun için imkansızsın oda zorun peşinde
seni elde edincede seni bırakcak
başkalarının peşine düşcek bence!
çünkü herkes zoru sever............

Back
X