Benim için kız arkadaşını bıraktı ve kız şu an depresyonda. bu adama güveneyimmi?

bişey hissetmediğini üstüne basa basa yazmışsın asla sevgili olamayız demişsin ne değiştide birden asla dediğin adamla adı konmamış bile olsa birlikteliğiniz başladı anlamadım açıkçası

bende zaten bu yüzden açtım bu konuyu. kafam çok karışık ve şu an bu admla iletişimi kesmem gerektiğini düşünüyorum karar vermeye çalışıyorum sadece.

Eğer olurda devam ederseniz ve sen onun istediğini vermezsen yani yatmazsan onunla sana ileride kuracaği tek kelimeyi söylüyorum..

'' Benim ihtiyaçlarım var, sen veremiyorsun ben başkası ile karşılıyorum bunu aldatmaktan sayma ''

Bu tarz insanlar karaktersizdir güvenirsen çok büyük hata yaparsın..Gencecik bir kızı kullanıp bırakmış resmen..Ben çok çok çoook eminim ki kıza evlilikten bile söz etmiştir..Evlilik bu tarz zavallıların bahanesidir..Sakız gibi kullanırlar, dillerinden düşürmezler taaki istediklerini alana kadar..

Miğdem bulandı..Karaktersiz herif yaa..

ben de aynı şeyden şüpheleniyorum. kızla bi ortak arkadaşımı konuşturup anlattırmayı düşünüyorum o yüzden acaba bişeyler vaadedip de mi yattı kızla diye..

Bu saygisiz adamlar her zaman olacaktir.Ama Resmi nikah kadinlarin sigortasidir,koruyucusudur,ilerde dogacak cocuklarinin garanti belgesidir,erkek mantiginin, rahatliginin tek setidir,ikinci kadinlarin ulasamadigi istahlarini kabartan bir senettir.Evlilik olmadan asla cinsel yolla kadinlardan erkekler faydalanmamali bedel odemeliler resmi nikah gibi...

Öncelikle bir kadın olarak benim tek sigortam eğitimim ve mesleğimdir.
Hiçbir nikah, hiçbir imza eğer ben kendi ayaklarımın üzerinde duramıyorsam bana sigorta, güvence olamaz.
Her imza birgün silinebilir, kişiler istemediği müddetçe imzalar da ömürlük değildir.
"Benden faydalandığına" dair şüphelerim olan bir erkekle zaten sevişmem, yok sevişirsem bedelini ödemek bana aittir, öderim.
İkinci kadınlardan korumak adına sevgilimle evleneceksem hiç evlenmem, bir erkeğin orada burada kadınlarla düşüp kalkıp veya en azından başka kadınlara ağzının salyaları akıp, sırf aramızdaki evlilik akdi nedeni ile akşam kirli çamaşırlarını yıkatıp ütületmek için yanıma gelmesindense beni terk edip o ikinci kadına gitmesini tercih ederim.
Her dediğinize cevap yetiştirmiş gibi oldum, ama bunlar da benim doğrularım.
Doğacak çocuk ise apayrı bir mevzu..
Ben çocuk doğurmaktan değil, 2 kişinin hür iradesi ile aynı çatıyı paylaşmasından söz ettim sadece. Bir çocuğun doğumu, eğitimi, sağlık sorunları, ergenlik meseleleri ile asla tek başıma mücadele etmek istemem açıkçası. Allah'ın her çocuğa bir anne ve bir baba vermesinin bir sebebi var. Bizi eşeysiz üreyecek şekilde yaratırdı aksi halde..

Son düzenleme:
ben de aynı şeyden şüpheleniyorum. kızla bi ortak arkadaşımı konuşturup anlattırmayı düşünüyorum o yüzden acaba bişeyler vaadedip de mi yattı kızla diye..

Vaadde bulunarak veya bulunmayarak yattı.. Öğrensen ne olacak??
Bir kızla "sevgilisi" vasfıyla cinsel ilişki kurup, sonra gelip sana nasıl seviştiğini, neden seviştiğini anlattı mı anlatmadı mı?

İnsan genelev kadını ile bile yatsa, bu kadar rencide etmezdi yahu..

"ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım ama su an senin yanındayım cunku allah kahretsin seni seviyorum

Bu cümleyi kuran bir adama güvenilmez.
Arabesk desem değil,batı özentisi desem o da değil.
Neyin özentisi bu haller anlamıyorum.
Dizilerde bile yok böyle replikler.

"benle konuşsanda kızarkadaşını aldatmış olmayacaksız cunku ben sana hic bir zaman hic bir sey hissetmedim bundan sonrada hissetmycm" dedim.

bana dedi ki: "ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım ama su an senin yanındayım cunku allah kahretsin seni seviyorum inanmıosan mesajlara bak diyip telini gösterip bana delil gösterdi.

Başta cocugu surunduruyorsun , asla bısey olmaz dıyorsun ama aba altından soba gostermeyıde ıhmal etmıyorsun .. Neden cunku peşinde olması hosuna gıdıyordu .. ( herkezın gıdecegı gb )

bunlar göz ardı edılebılcek seyler ama : k.k da yazılanları okudukca agzım acık kalıyor ..
ne miğde var kardesım ınsanlarda : adam sana 1 saat önce kızın koynundan cıktıgını soyluyor , ustelık keyfi için kızı kullandıgını marıfet gb anlatıyor bırde kanıtlamış ! sende bu herıfın yuzune tukurmuyorsun da adı konmamıs bıseylere adım atıyorsun ??..
gelıp bırde ne yapayım dıe soruyorsun ...

Bunun adı ne ? Aşk mı .. gözun mu kör oldu aşktan da ne kadar iğrenç bır durumun içinde oldugunu goremıyorsunuz ..
Velhasıl anlamıyorum ben bu ınsanoğlunu .. anlayamıycam da ..

Canım, seninle ilgilenen başka biri yok mu? Yok ki, bu kaadar düşük bir insana takılıp kalmışsın. Sevmediğin halde onun hayatında olmasına izin veriyorsun. Sen boşta kalmaktan, yalnız kalmaktan korkuyorsun sanırım. Böyle bir adamla olacağına hiç olmasın daha iyi. İnan bana, böyle insanlar, yalnız olduğunu daha çok hissettirir insana. Bırak gitsin.

bişeyler vaat etmedi para verdi de yattı diyelim ! ne değişecek anlamadım :37:

çok şey değişecek...
benim kafamı kurcalayan şey bu adamın kızlrı kandırıp kandırmadığı. başlığıda güveneyimmi diye açmışım dikkat ederseniz..,
eğer kıza bana söylediği şeylerin aynılarını söylediyse aşkım canım cicim muhabbetlerine girip kendine romantik süprizlerle aşık edip ondan sonra hadi yallah dediyse aynısını bana da yapabilir.

bu arada "seks için kullanıyorum" demişti bana evet. ama bunu dediğinde arkadaştık ve ben ona zerre umut vermiyordum. hatta hoşlandığım bir erkeği etkilemek için taktik alıyordum ondan o derece kankaydık. öyle bir buluşmada söyledi bunu aniden.

"Ya birak oncesini, adam seni seviyormus bak,
sende bos degilsin belli bakin yolunuza "
dememizi bi bekliyosun anlamadim ???

7 sayfa boyunca bu adam(!) karaktersiz,
diye yorumlar yapilmis, hala karar vermeye calisiyorum, yok kafam karisik diyosunuz

uzgunum ama beklediginiz cevabi burdan alamazsiniz

çok şey değişecek...
benim kafamı kurcalayan şey bu adamın kızlrı kandırıp kandırmadığı. başlığıda güveneyimmi diye açmışım dikkat ederseniz..,
eğer kıza bana söylediği şeylerin aynılarını söylediyse aşkım canım cicim muhabbetlerine girip kendine romantik süprizlerle aşık edip ondan sonra hadi yallah dediyse aynısını bana da yapabilir.

bu arada "seks için kullanıyorum" demişti bana evet. ama bunu dediğinde arkadaştık ve ben ona zerre umut vermiyordum. hatta hoşlandığım bir erkeği etkilemek için taktik alıyordum ondan o derece kankaydık. öyle bir buluşmada söyledi bunu aniden.

:60::60::60::60::60::60::60:
kac yasindasiniz Allah Askina?

sende birlikte ol birbirinizi tamamlarsınız hala buraya adama karaktersiz dediğimiz halde cevap yazıyosun ya daha ne denebilirki devam edin yolunuza çok güzel ama o kızın ahıda tutar emin ol

çok şey değişecek...

Ben de kendimi radikal bilirdim, helal olsun sen bu yaşta beni aşmışsın..:46:
Şahsen benim hiçbir erkek arkadaşım bana "ben onu seks için kullanıyorum" demedi, diyemez..:20:
Ayrıca bunu sana söylediğinde nasıl arkadaştınız, adam sana "onu kullanıyorum, asıl seni seviyorum" demiş. Bu nasıl bi arkadaşlık?? :27:

Kızla yatıp yatıp, sonra "hadi yallah" demiş işte, daha neyi öğreneceksin de için rahat edecek??
Para karşılığında falan mı yattı sence? Eğer öyleyse kız neden intihara kalkışıyor?
Seviyorum demedi, para da vermedi, e peki nasıl yatmış olabilir başka türlü..
"Merhaba ben geldim, sizinle seks için birlikte olmak istiyorum, soyununuz lütfen" mi dedi..:37:
Ayrıca seninle sevgiliyken, bir yandan da "seks için kullanacağı" bir kız daha mı bulacak bu adam peki?

Bence sen pek sağlıklı düşünemiyorsun şu an.. Çünkü etrafında tuttuğun insanlar sağlıklı değil..:19:

"Ya birak oncesini, adam seni seviyormus bak,
sende bos degilsin belli bakin yolunuza "
dememizi bi bekliyosun anlamadim ???

7 sayfa boyunca bu adam(!) karaktersiz,
diye yorumlar yapilmis, hala karar vermeye calisiyorum, yok kafam karisik diyosunuz

uzgunum ama beklediginiz cevabi burdan alamazsiniz

hayır. fikirleriniz benim için değerli. hepsini okuyorum ve büyük bir kısmına hak veriyorum. bu adamla arama mesafe koymaya karar verdim. güvenimi kazanmak için uğraşacaksa bakarız, uğraşmazsa da hiç dert değil nasıl olsa henüz ilişki falan başlamadı.

teşekkür ederim uyarılarınız için.

Ayrıca bunu sana söylediğinde nasıl arkadaştınız, adam sana "onu kullanıyorum, asıl seni seviyorum" demiş. Bu nasıl bi arkadaşlık?? :27:

tamamen %100 arkadaştık. benim hoşlandığım biri vardı onu etkilemek için fikir danışıyordum ona. o konunun ortasında aniden alakasızca "o benim sadece seks partnerim. şimdi ayrıl desen ayrılırım . seni seviyorum falan fıstık konuya girdi birden.

hayır. fikirleriniz benim için değerli. hepsini okuyorum ve büyük bir kısmına hak veriyorum. bu adamla arama mesafe koymaya karar verdim. güvenimi kazanmak için uğraşacaksa bakarız, uğraşmazsa da hiç dert değil nasıl olsa henüz ilişki falan başlamadı.

teşekkür ederim uyarılarınız için.

güvenini kazanmak için uğraşırsa bakarız mı kızım buraya gelipte bizi değil kendini kandırma kararın belli zaten sen anlaşılan karaktersiz ve şer....zlerden hoşlanıyosun bizde boş yere sana yazıyoruz derdin bile değerlisi varya tövbe tövbe kaşarsın kızım sen başka bişey değil eğer kaşar değilsende olma yolundasın devam et

güvenini kazanmak için uğraşırsa bakarız mı kızım buraya gelipte bizi değil kendini kandırma kararın belli zaten sen anlaşılan karaktersiz ve şer....zlerden hoşlanıyosun bizde boş yere sana yazıyoruz derdin bile değerlisi varya tövbe tövbe kaşarsın kızım sen başka bişey değil eğer kaşar değilsende olma yolundasın devam et

Arkadaşım biraz abartmadın mı? Sizinki eleştiri değil hakaret

Back
X