Benim için üzülme dizisini merakla bekleyenler ?

qzhr

Ya Afüv
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
179
1
116
Murat Tokat’ın yapımcılığını yaptığı, Mahsun Kırmızıgül’ün hikayesini yazdığı, ilk kez bir Karadeniz draması olma özelliğini taşıyan ”Benim İçin Üzülme”nin çekimleri Artvin’de devam ediyor.Başrollerinde Fulya Zenginer,ÖyküÇelik,Selin Şekerçi Tansel Öngel,Çağlar Ertuğrul rol aldığı ”Benim İçin Üzülme” emektar ve usta oyuncuları ile dikkat çekiyor.Rana Cabbar, Necmettin Çobanoğlu, Hüseyin Taş, Ünal Silver, Bayezıd Gülercan, Sacide Taşaner, Yasemen Büyükağaoğlu, Rüçhan Çalışkur, Nalan Örgüt gibi birbirinden usta isimler, hem oyunculukları hem de disiplinleriyle genç oyuncuları kendilerine hayran bırakıyorlar.
Dizide Kürt kızı Buke rolüne hayat veren Fulya Zenginer, kültürünü bilmediği bir yörenin insanın oynamanın heyecan verici olduğunu belirttirken,dizinin Irmak karakteri Selin Şekerçi ise”Her karakterin ve kültürün derinlemesine hikayesi var. Kocaman aşklar, evlat sevgisi, aile sevgisi, insana dair bir hikaye bizimkisi…” diyor.
Dizide Niyazi adlı bir balıkçıyı canlandıracak olan ünlü oyuncu Tansel Öngel balıkçı barınağında yaşamayı, bir fedakarlık değil hayatın ve mesleğinin bir lütfu olarak tanımlıyor.Tansel Öngel, “Birinin dünyasını keşfetmek bu. Nerede yaşar, ne yapar, nasıl alışkanlıkları vardır, hangi durumda ne hisseder, hayatıni oluşturan şeyler neler. Yolculukların sonu değil beni ilgilendiren, gidilen yoldaki haldir. İmkanım varsa bilmediğim her yola düşerim. Bu da Niyazi ile aramdaki yol. Burası bu yolun bir parçası. Şanslıyım ki, bu ayrıcalığı yaşayabiliyorum çünkü yapımcı ve yönetmenlerim de bu yolculuğu benim kadar önemsiyor. Her zaman böyle olamıyor maalesef. O yüzden şükrediyorum.” diyor.
www.benimiçinüzülme.com/

Back