benim için üzülmedeki bukeye döndüm yardım lütfenn

oznur0808

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
97
0
16
Rize
ben karadenizde öğretmenim daha bu sene mezun oldum ve atandım burada bir gemi mühendisi var karadenizin yerlisi bana deli gibi aşık peşimden hiç ayrılmıyor ama gercekten seviyo belli ve dürüst. gecen arkadasım rahatsızlandı hastanede kaldık oraya bile geldi sabaha kadar benle konusmaya çalıstı hep göndermeye calıstım ama artık dinle diye sinirlenince bende dinlemek zorunda kaldım. sen ne kadar git desen de gitmeyeceğim falan dedi ama biri daha beni seviyo ve o gemi mühendisinin arkadası .ustelik simdi konusmuyolar aralarındaki tum bağlar koptu. ama ben arkadasının beni sevdiğini sonradan öğrendim ve doğal olarak o gemi mühendisi olan çocukta kendinin aptal yerine konduğunu dusundu bir sürü bir sürü seyler oldu ama ben o beni hastanede bile bekleyen cocuktan etkilendm sanırım fakat korkuyorum sizce aradaki buzları artık yavas yavas eritmeli miyim nasıl davranıyım görünce felan? yada onla olusam hersey daha kötü olursa?

Son düzenleme:
tatlım yeni mezun olmuşsun tayin şansın şu an yok anladığım kadarıyla yerli birileriyle ilişki yasamak her zaman riskdir hele birde ilçede isen ve karsındakı de bulundugun yerin önde gelen ailelerindense eger arada bı anlaşmazlık çıktıgında kacıp kurtulamazsın yani

öncelıkle sen o iki arkadaş arasına girme..onlar kendılerını halletsın..halledmezsede karışma sen..

diğer gemi müh.olan çocuğun kendini aptal hissetmesi demek onu yedekte tuttuğun anlamına geliyor.. yani bu iki arkadaşada mavi boncuk vermişsin işin aslı.. neyse sonucta hastaneye gelenden hoşlandığına göre sadece ona yönel..vee en önemlisi eger ciddi dusunuyorsan birbirinizi tanıdığınıza emin olana kadar flört aşamasınız olsun.

hımm birde ciddi düşünüyorsan senın ailenle mezheplerınız..yaşayışlarınızdaki farklılıkları gözünde tart..ailenın verecegı tepkıyı iyi veya kötü kararla kendince..

arkadasa katılmıyorum eğer bi sorun olursa bu devletın savcısı ne gune duruyor polisi askeri var..korkmanı gerektirecek bi durum göremiyorum ben..

Back
X