- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
peki . bransınız ne bu arada?
ingilizce. ama türkçeye de ara ara kayıyor elbette, türkçesi bilinmeyen bir konunun, ingilizcesini öğretmek imkansız çünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki . bransınız ne bu arada?
ingilizce. ama türkçeye de ara ara kayıyor elbette, türkçesi bilinmeyen bir konunun, ingilizcesini öğretmek imkansız çünkü.
ben karadenizde öğretmenim daha bu sene mezun oldum ve atandım byrada bir gemi mühendisi var karadenizin yerlisi bana deli gibi aşık peşimden hiç ayrılmıyor ama gercekten seviyo belli ve dürüst gecen arkadasım rahatsızlandı hastanede kaldık oraya bile geldi sabaha kadar benle konusmaya çalıstı hep göndermeye calıstım ama artık dinle diye sinirlenince bende dinlemek zorunda kaldım sen en kadar git desen de gitmeyeceğim falan dedi ama biri daha veni seviyo ve o gemi mühendisinin arkadası ustelik simdi konusmuyolar aralarındaki tum bağlar koptu ama ben ötekinin beni sevdiğini sonradan öğrendim ve doğal olarak o gemi mühendisi olan çocukta kendinin aptal yerine konduğunu dusundu bir sürü bir sürü seyler oldu ama ben o beni hastanede bile bekleyen cocuktan etkilendm sanırım fakat korkuyorum sizce aradaki buzları artık yavas yavas eritmeli miyim nasıl davranıyım görünce felan?
Normal bir misafir karşılıyormuş gibi davran. Teşekkür edersin olur biter. Çokta Soğuk davranma, normal bi arkadaşına nasıl davranıyorsan öyle davran kasma kendini.
Ben de Karadeniz'de öğretmenim ve yazını iki kez okuduğum halde tahlil edemedim sevgili Öznur. Tanımadan, acele karar vermemeni tavsiye ediyorum.Sırf maaşından dolayı öğretmen eş arayan bir sürü insan tanıyorum ben. Karar vermeden önce insanları anlamaya, tanımaya çalış derim.
Normal Konuşmadan nolcak Okadar da değil hani...
Buyurun konunu buldum arkadasim![]()
Sen gemi muhendisi cocugu seviyorsan onunla ilgilen canim.Diger cocuk seni seviyor olabilir ama sen onu sevmiyorsun sevmedigin birisi ile evlenmek istemezsin.Diger cocuk sevgisini kalbine gomsun.
evet canım ama dediğim gibi benim korkum ötekinin huzursuzluk cıkarması ve herseyin daha kötu olması
Eger karsindaki insan seni gercekten seviyorsa seninle beraber her turlu zorluga karsi mucadele edecektir.Sorun cikaracagini sanmiyorum sonucta bir kizi bin kisi ister bir kisi alınır.