- 12 Haziran 2022
- 31
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Miraymelegim
-
Nasıl anlamıyorlar ki
Benim en son ultrason goruntumNasıl anlamıyorlar ki
Rabbim sana bagislasin ama genede çok umutlanma benim ablamın 6 aya kadar kızdı 7 aydan sonra erkek çıktı ultrason da hep kizdi
Evet kaç kez ultrasona girmesine rağmen göstermiyor du ama kız denilen aslında erkekmis
Nasip herşey işteEvet kaç kez ultrasona girmesine rağmen göstermiyor du ama kız denilen aslında erkekmis
Yakinlastir resmiKız hiçbişey anlasilmiyor
Hayırlısı olsun erkek mi istiyordun yoksa kız mı bekliyordun herseyden önce sağlık ama inanki insan iki meyveyide tatmak istiyor bu bnm ilk çocuğum ya seninBebeğin bacak arası
Erkek bekliyordumHayırlısı olsun erkek mi istiyordun yoksa kız mı bekliyordun herseyden önce sağlık ama inanki insan iki meyveyide tatmak istiyor bu bnm ilk çocuğum ya senin
Saglik olsun bidakine inşallah ilk çocuğun mu seninErk
Erkek bekliyordum
Bide ne gibi belirtilerin vardı eksi tatlı herseySaglik olsun bidakine inşallah ilk çocuğun mu senin
Ekşi tatlı herşeyden yedim yani tiksinme falan olmadı en çokta ondan erkektir dedimBide ne gibi belirtilerin vardı eksi tatlı hersey
Hmm anladimEkşi tatlı herşeyden yedim yani tiksinme falan olmadı en çokta ondan erkektir dedim
Canım belli oldu mu cinsiyetHmm anladim
Yok beli değil randevum haftaya perşembe hayırlısı bakalımCanım belli oldu mu cinsiyet
Hayırlısı olsun inşallahYok beli değil randevum haftaya perşembe hayırlısı bakalım
Amin inşallah kız büyük ihtimalleHayırlısı olsun inşallah
Sağlıklı olsunlar da nasipde ne varsa o olurAmin inşallah kız büyük ihtimalle
Zaten öncelik sağlık bnm ilk çocuğum bu allahtan gelen baş göz üstüneSağlıklı olsunlar da nasipde ne varsa o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?