- 4 Temmuz 2017
- 39
- 36
- 3
- 33
- Konu Sahibi Ciaobella1
Son zamanlarda babam yüzünden resmen kanser olacağız. Gün geçmiyor ki bir iğrençliğini daha öğrenmeyelim. Babadır öyle konuşulmaz, derler. Hayır efendim, olmasın öyle baba yok olsun. Benim iğrenç babam 10 küsür senedir iş yerinde bir kızla karı koca hayatı yaşıyormuş! Biz ara ara şüphelenirdik ama bu boyutta olduğunu yenilerde çok kötü şekilde öğrendik. İş yerindeki kızı bunca sene evlilik vaatleriyle kandırmış. En son kız apar topar evlenince de depresyona girdi babam. Tabi biz o sıralar nolduğunu bilmiyoruz. Bizimle zaten pek konuşmazdı. Kız evlenince kızı aramaya sıkıştırmaya başlamış. Hatta eşini başka birinin telefonundan aratıp kızla alakalı iğrenç şeyler söylettirmiş birine. Daha beş gün önce de "Kaç benimle" diye mesajlar atmış hem de annemin telefonundan. En son bu kadın dayanamayıp annemi arıyor söylüyor ne var ne yoksa. Artık nasıl bir çaresizliğe itmişse kadını düşünün annemi arıyor. Ben öğretmenim ve babamın bize olan kötü tavırları nedeniyle kız kardeşimi de alıp yaşadığım büyükşehire gelmiştim. Abim de başka bir şehirde memur. Annemin ayrılması için elimizden geleni yapmak istiyoruz ama bu adam resmen psikopata bağladı. Ya televizyondaki adamlar gibi anneme zarar verirse diye de çareler düşünüyoruz. Ya işten ayrıldım demişti, meğerse bu olaylar yüzünden çıkarılmış, ki çok para kazanırdı babam. 55 yaşında herifin yaptıklarına bakın. İğreniyorum ondan!