Benim iğrenç babam...

Ciaobella1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
39
36
3
33
Son zamanlarda babam yüzünden resmen kanser olacağız. Gün geçmiyor ki bir iğrençliğini daha öğrenmeyelim. Babadır öyle konuşulmaz, derler. Hayır efendim, olmasın öyle baba yok olsun. Benim iğrenç babam 10 küsür senedir iş yerinde bir kızla karı koca hayatı yaşıyormuş! Biz ara ara şüphelenirdik ama bu boyutta olduğunu yenilerde çok kötü şekilde öğrendik. İş yerindeki kızı bunca sene evlilik vaatleriyle kandırmış. En son kız apar topar evlenince de depresyona girdi babam. Tabi biz o sıralar nolduğunu bilmiyoruz. Bizimle zaten pek konuşmazdı. Kız evlenince kızı aramaya sıkıştırmaya başlamış. Hatta eşini başka birinin telefonundan aratıp kızla alakalı iğrenç şeyler söylettirmiş birine. Daha beş gün önce de "Kaç benimle" diye mesajlar atmış hem de annemin telefonundan. En son bu kadın dayanamayıp annemi arıyor söylüyor ne var ne yoksa. Artık nasıl bir çaresizliğe itmişse kadını düşünün annemi arıyor. Ben öğretmenim ve babamın bize olan kötü tavırları nedeniyle kız kardeşimi de alıp yaşadığım büyükşehire gelmiştim. Abim de başka bir şehirde memur. Annemin ayrılması için elimizden geleni yapmak istiyoruz ama bu adam resmen psikopata bağladı. Ya televizyondaki adamlar gibi anneme zarar verirse diye de çareler düşünüyoruz. Ya işten ayrıldım demişti, meğerse bu olaylar yüzünden çıkarılmış, ki çok para kazanırdı babam. 55 yaşında herifin yaptıklarına bakın. İğreniyorum ondan!

ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcınız olsun. ikna edin anneniz ayrılsın mutlaka...
Annem dünden razı ayrılmaya ama yaşadığım yeri şehri okulumu biliyor o adam. Beni iş yerimden dahi bulabilir. E okul değişikliği de yapamam şu süreçte. :( kimseye de anlatamıyoruz. Çünkü herkes onu çok iyi biri zannediyor

Bende babamın annemi aldattığını yakın zamanda öğrendim kardeşlerimle babam biz öğrenir öğrenmez kendine biraz çeki düzen verdi tabi ki yine yapabilir. Annemin boşanmayacağını bildiğimiz için annemize söylemedik. Sizin babanız pskopata bağlamış annenizi kurtarın

Ahhh ahhh kimisonin babasi kimisinin babadina rahmet okutuyor iste burda neler okuduk daha neler okuyacagiz

Bugun kardeslerimle acaba gunun birinde olmayan malimiza birde piyangodan varisler cikar mi diye dusunuyorduk

anneniz ayrılsın ya da ayrılmasın babayı red diye bir dava var açın babanızın nufusundan çıkın ayrılın ,
en ufak bir sorunda da polis çağırırsınız yanınıza bile yaklaşamaz

Bir an önce annenizi kurtarın bu adamdan sonra da başka bir şehre taşının o'da kendi pisliğinde boğulsun :kusmuk:

Annene yardımcı olup o adamdan kurtarmaya bakin hatta ve hatta izinizi kaybettirebiliyosaniz o daha iyi,neler okuyup duyuyoruz Allah korusun

Her erkek baba olamıyor ne yazık ki, zararı dokunuyorsa hayatından cikarmalisin ",baba" bile olsa

Anneni kurtar o adamdan :KK43:
Annemi kurtarabilirim ama izimi kaybetmem şimdilik mümkün değil. Bulunduğum kurumdan ayrılamam daha. Bi de beni de insan yerine koymuyor ki. Abimden yine biraz çekinir. O kadar şaşkın durumdayım ki, napıcağımı bilemiyorum. Her gün yeni bir pisliği çıkıyor ortaya. Aldattıktan sonraki hal ve hareketleri aldatmış olmasını bile hafifletti. Allaha havale ediyorum. Böyle bir iğrenç adama baba demek istemiyorum

Annemi kurtarabilirim ama izimi kaybetmem şimdilik mümkün değil. Bulunduğum kurumdan ayrılamam daha. Bi de beni de insan yerine koymuyor ki. Abimden yine biraz çekinir. O kadar şaşkın durumdayım ki, napıcağımı bilemiyorum. Her gün yeni bir pisliği çıkıyor ortaya. Aldattıktan sonraki hal ve hareketleri aldatmış olmasını bile hafifletti. Allaha havale ediyorum. Böyle bir iğrenç adama baba demek istemiyorum
Allah yardımcınız olsun annen için çok zor ya

Annenize sahip çıkın ilerde bunun pişmanlığını yaşarsınız Allah korusun...o adam iflah olmaz daha.. bari anneniz bundan sonra rahat bı hayat yaşasın. Ne hakla böyle bir şey yapar ya aklım almıyor...

Baba demeye bin şahit ister.. sorumsuz herif çoluğunun çocuğunun rızkını kimlere yedirmiş Allah sormayacak mı ya? Annenizin ahından bahsetmiyorum bile.
Bence de anneniz boşansın bu saatten sonra ihtiyacı yok babanıza ikna edin bence. Bişey yapamaz

Kadını suçlamadan derdinizi anlatabildiğiniz için sizi tebrik ediyorum :KK9:

Annenizi kurtarmanız lazım. Bir yol vardır elbet. Allah yardımcınız olsun...

Benim arkadasimim da babasi 55 inden sonra kudurdu boşandilar ama adamin umrunda degil . Adamin dostu 29 kendi 55 ama 30 saniyo enayi :)

Allah yardimciniz olsun oncelikle, sabirli olmaya calisin benim eniste musvettesi de oyleydi teyzeme siddet uyguluyordu korkudan ayrilamiyor cunku pskopat cinnet gecirip zarar verir herkese diyor. Ama hayat bu sekilde gecmez. Anneniz sikayette bulunsun bir adim atsin.. Aile buyukleriniz varsa durumu anlatin yardim isteyin bence. Boyle bir adami iyi bilmesinler zaten

Back
X