Benim ilk eşimin 2. Evliliği

Gecmiş olsun üzüldüm şimdi neler yapıyorsunuz konu açılalı 5 ay Filsn olmuş
napim işte tayin aldım başka şehire geldim insanlar beni bekar sanıyor bekarım demedigim halde. ne zaman evli ama ayrı olduğumu anlayacaklar diye merakla bekliyorum :)

Başlıkta da yazdığım gibi eşimin 2. Evliligiyim. Beni daha çok sever bırakmaz hikayesi yalan. Ne kadar mukemmel olursaniz olun kıyaslamaya gidiliyor.
Ev eşyalarını bile degistirmedim bi yatak odasi aldım.

Ben bu sehirde yasarken tanıştık evlendik simdi bosanma surecinde olduğumuz için tayin almak ailemin yanına gitmek zorundayim kalacak yerim yok.

Cok zoruma gidiyor hepi topu 6 ay sürdü. 6 ay boyunca seni bosarim tehtidleri cok agir siddet hakaret.

Sosyal medya mesajlarına bakıyorum da elalemin kızlarına mesaj atmaya başlamış. Goruselim bulusalim diye.
Ben onu severken zorla evden kovdu şimdi yine birilerini arıyor.

İlk esini de dövmüş kiz benden de küçük.
Hala onu mu seviyor hic anlamadım. Ama benim günahıma girdi. Yemekteki patlicanin buyuklugunden tut herseye kavga cikardi.
Ve hic umursamadi 20 gun konusmadan durur duzelir diye sabrettim konustum düzeltmeye calistim.

En son seni salonda gormek istemiyorum diye kavga cikti bende diretince tekne tokat hale geldik ve evi terk ettim. Karakola gittim.
Tabi tüm ailem isyerim herkes gördü ogrendi.
Ben sessiz sedasiz ayrilalim dedigim halde.

Onu artık istemiyorum sevmiyorum ama canim yanıyor butun duzenim alt ust oldu. Kadın halimle otelde kalıyorum. 28 yaşındayim.
2 ayda dul kalmış diyor çevrem.
Ailemin yanına gitmek yeni is yeri fikri korkunç geliyor.
Ben bu bosanma travmasini atlatamiyorum.
Başına gelen varsa bana bi tavsiye versin cok yalnızım.
millet ne derse desin en son düşündüğün şey bu olsun gidin bi işe girip çalışın para her şey olmasa da inanın çok şeydir çoğu kapıyı açar size

napim işte tayin aldım başka şehire geldim insanlar beni bekar sanıyor bekarım demedigim halde. ne zaman evli ama ayrı olduğumu anlayacaklar diye merakla bekliyorum :)
En iyisini yapmissiniz. Allah kısa zamanda tamamen kurtarsın sizi o adamdan. İnşallah yeni bir sehir size yeni güzel bir hayat verir.

Başlıkta da yazdığım gibi eşimin 2. Evliligiyim. Beni daha çok sever bırakmaz hikayesi yalan. Ne kadar mukemmel olursaniz olun kıyaslamaya gidiliyor.

Ben bu sehirde yasarken tanıştık evlendik simdi bosanma surecinde olduğumuz için tayin almak ailemin yanına gitmek zorundayim kalacak yerim yok.

Cok zoruma gidiyor hepi topu 6 ay sürdü. 6 ay boyunca seni bosarim tehtidleri cok agir siddet hakaret.

Sosyal medya mesajlarına bakıyorum da elalemin kızlarına mesaj atmaya başlamış. Goruselim bulusalim diye.

Hala onu mu seviyor hic anlamadım. Ama benim günahıma girdi. Yemekteki patlicanin buyuklugunden tut herseye kavga cikardi.
Ve hic umursamadi 20 gun konusmadan durur duzelir diye sabrettim konustum düzeltmeye calistim.

En son seni salonda gormek istemiyorum diye kavga cikti bende diretince tekne tokat hale geldik ve evi terk ettim. Karakola gittim.

Onu artık istemiyorum sevmiyorum ama canim yanıyor butun duzenim alt ust oldu. Kadın halimle otelde kalıyorum. 28 yaşındayim.
Evli kalırsan daha büyük travmalar yaşayacaksın.Bozuk televizyon değil ki bu tepesine vurunca düzelsin.Çevrendekilerin ne dediği önemli değil.Bu insan ömür boyu neler diyecek neler yapacaktı sana.
İnsan olmayanın yanında kalacağına,yeniden düzen kur.Hayatta herkesin başına her şey gelebilir.Ve herşey çabuk unutulur.Evlenmişsin olmamış bitiyor.Gerisi önemli değil.Kendine saygın olsun.Bu kötülüğü kendine yapma.28 yaş çok genç bir yaş.Dul kelimesini kendine kendin yakıştırma önce.Dik dur git boşan yaşadıklarndan ders al.

Etrafta okadar efendi insan varken nereden buluyorsunuz böyle dangozları anlamıyorum ki.
Belli olmuyor, arkadasimin evliligi 8 ay surdu. Adam o kadar efendi gorunuyor ki inanamazsınız. Kendisi veteriner, ailesi dindar bir aile falan. Evlendikten sonra aldatma, sozlu siddet, esini maddi olarak kullanma (arkadasim daha iyi kazaniyordu) ne ararsaniz cikti. Hepimiz sok olduk. 30kusur yasinda adamin universite kredileri bile duruyormus. Hicbirsey odememis.

Milleti bos verin, eskiden nisan atilsa laf olurmus, simdi cocugu olmadan bosanmis kadina hic evlenmemis gozuyle bakiyorlar. Hem siz de eski esinize bosanmis dememis evlenmissiniz , eskiden kalmis o laflar.Milleti umursamayin.

Karşı komşumuz da 5 ay önce boşandı.Evde eski koca kişisi kalıyor.Boşandığı eşine etmediği hakaret kalmazdı sesi ta bizim evde yankılanırdı.Pislik adam düşününce daha bir sinirleniyorum.En sonunda kadını evde kış günü terlikle sokağa attı biz site sakinleri mont bot getirip giydirdik.Aileisnin memleketine yol parası be harçlık koyduk cebine(kadını sersefil attı dışarıya).Neyseki boşandılar kadına kuruşu nafaka da vermiyor.Şimdi adam bir Kızla görüşüyor hatta önümüzdeki ay evlenmeyi düşünüyor bu kızla kızı da uzaktan tanırım.Uyarı mahiyetinde durumları çınlattım haberi olsun diye kız bana inanmadı hatta kıza karısının kendisini aldattığını hiç ilgilenmediğini söyleyip kandırmış.Oysaki kadın o kadar efendi o kadar ilgiliydiki kocasına.Yani ikinci evliliğini yapacak adamlara korkarak yaklaşın.Hepsinin yalanı eve bakmaması kendine bakmaması ve eşlerinin kendilerini aldatmaları yalanları.Kızlar lütfen aptal olmayın.Kadın kolay kolay yuvasını dağıtmaz.Boşanmalar erkek istiyor diye oluyor genellikle.

kesinlikle konu sahibiyle aynı durumdayım inşallah o şimdi çok iyidir, bende hayırlısıyla kurtulmak için gece gündüz dua ediyorum

Ben varım canim 24 yaşındayım 3 ay evli kaldım yediğim dayaktan bebeğim düştü mahkemeligiz ve tebligatta oye yalan moral bozucu şeyler yazmış ki görsen bu ne haysiyetsiz bir adammış dersin allah senin de yardımcın olsun

Nobet usulü calistigimiz icin nobetten önce memleketten gelip otelde kalıyorum sabahina yine memlekete dönüyorum.
Bu evlilik sürmezdi zaten evet ama

Surekli neden ben neden evlendi diye beynimde sorular dönüyor. Bu arada cevremdeki insanlarin acimalari. Psikologa gittim verdigi telkinler tavsiyeler hicte rahatlatmadi. Cunku devam etmeyeceginin farkindayim.
Depresyon ilacı ile ayakta duruyorum surekli icimde hesaplasma var. Ben onu cidden seviyordum neden boyle yaptı.
Nedeni bazı insanların bencil ve pislik olması. Bunları yaşayan ilk kadın sen değilsin son da olmayacaksın. Kendine acimayi bırakıp bir an evvel toparlanmaya bak canım.

Ne güzel çalışıyorsun mesleğini eline almışsın dim dik ayaklarının üzerinde dur

Back
X