Universitede gecen sene tanistigim bi cocuk var.Beni erkek arkadaslarimdan kiskaniyodu surekli. Ya onlar ya ben dedi ve ben cevap vermedigimde asla sevgili olamayacagimizi soyledi.buna ragmen gorusmeye devam ettik aylarca.Kendisi ise surekli baska kizlardan bahsederdi.Bugune kadar kac kere kavga ettik belli degil bi gun iyiyse ikinci gun kotu ama her kavgadan sonra mesaj atti, yanima geldi vs. Baristik ilk baslarda trip yapip sozumu gecirebilsem de daha sonra oyle bir baglandim ki asla onu reddedememeye basladim ne zaman barisalim seni ozledim dese yanina gittim.sevgili olmamamiza ragmen her bulustugumuzda opustuk sarildik. Ayni zamanda birbirimizle her seyi paylasiriz ortak zevklerimiz cok o yuzden beni kullanmadigina eminim.Hayatimda bana duymadigim hakaretleri eden ama ayni zamanda beni gercekten sevdigini hissettiren biri. Bigun tekrar bariscaz ve ben nasil ona hayir diyebilcem bilmiyorum benimki ask degil iliski beklemiyorum aramiz cok hastalikli onu dusunmeden yapamiyorum kahretsin.