- 1 Temmuz 2019
- 74
- 50
- 3
- 38
- Konu Sahibi hayatagacihayat
Merhaba. Artık bu sorunun içinden çıkamıyorum. Doğumdan önce saçlarım sarı belimde , makyajım bakımım gayet güzel, 58 kilo biriydim. Hatta doğumdan çıktım sadece 10 lilo fazlam vardı. Bakıyordum o uykusuzluğa rahmen kendime. Eşim askeri personel ben egitimciyim. Eşim çok uzun süre göreve gitti gurbette hep yalnız kaldım. Bu süreçte çok önemli bir sınav vardı girmem gereken ona da hazırlandım. Işe de gittim mecburen. Neyse ben aman mama yemesin süt olsun bira mayası tableti vs derken 10 kilo daha aldım. Sonra sınavı kazandım. Bu büyük motivasyon oldu 18 kilo verdim. Sonra yeni isimde hiç Mutlu olmadım etrafımdaki insanlar nedeniyle. Tekrar verdiğim kiloları geri aldım. Şu an çok aşırı mutisuzm. Hiçbirşeyi yapamamış hissediyorum.kendimi. saçlarımdan eser kalmadı simsiyah . Hâlâ emziriyorum bebeğim 29 aylık. Bırakacak gibi de değil. Beni gören biri taniyamiyor. Hicbir kiyafetim olmuyor zayen. Eski halimden eser yok. Psikolojik olarak ta çöktüm. Kendime güvenim sıfır. Insnalarla iletişim kuramıyorum uzun süreli. Çok yoruldum. Bebeğime aşığım ama kaldıramadım kendimi toparlayamıyorum bir türlü. Bi süre diyet yapıp tekrar bozuyorum. Saçlarımı tekrar boyasam mi yapmasam mi kafam çok karışık. Herşey karışık. Eşimle aram asla eskisi gibi olmadı. Çok yorulduğunu söylüyor o da bende. Çok yalniz kaldık galiba çok yalnız kaldım. Nasıl bu durumları aşabilirim. Bana yardım edin. 15 yaş büyük gösteriyorum. Gözlerimin etrafındaki çizgiler artık bello oluyor.