- Konu Sahibi hayalperestttt
-
Bir ilişki de kız mı daha çok sevmeli erkek mi bunun tartışmasını yaptık ciddi ciddi adamla ya.Sen daha çok sev dedim olabilir de olmayabilir de dedi.Ne demek bu.Demek ki sevmiyo kandırıyo beni.Yok o zaman elimi tutmaya bu kadar çekinmezmiş.Günah zaten dedim.görüşmek tokalaşmak da günah dedi.O zaman nasıl olacak diyorum.sen sınırını belli et ben de ona göre davranıyım dedi.Keşke sevdiğimi söylemeseydim.O da söyledi ama.Bak hala saçmalıyorum.Sevmek suç mu.Kızlar ben el ele de tutuşmak istiyorum ama kendim bizzat olayı mahfettim.OFFF
Çok karışık oldu kızlar kusura bakmayın ya kendime çok kızıyorum şuan
Bir ilişki de kız mı daha çok sevmeli erkek mi bunun tartışmasını yaptık ciddi ciddi adamla ya.Sen daha çok sev dedim olabilir de olmayabilir de dedi.Ne demek bu.Demek ki sevmiyo kandırıyo beni.Yok o zaman elimi tutmaya bu kadar çekinmezmiş.Günah zaten dedim.görüşmek tokalaşmak da günah dedi.O zaman nasıl olacak diyorum.sen sınırını belli et ben de ona göre davranıyım dedi.Keşke sevdiğimi söylemeseydim.O da söyledi ama.Bak hala saçmalıyorum.Sevmek suç mu.Kızlar ben el ele de tutuşmak istiyorum ama kendim bizzat olayı mahfettim.OFFF
Bir insan ;bir insanı ya sever ,ya da hiç sevmez..
Seni seviyorum dediyse ,bunun azına çoğuna bakmak yerine gerçek mi değil mi diye sorgulasan daha doğru olur diye düşünüyorum ben..
Şaka mısınız siz :)yaşlar kaç merak ettim:)
hem elimi tutması günah diyorsunuz hem de el ele tutuşmak istiyorum diyorsunuz.
ilk ilişkiler galiba. çok acemi sevimli konuşmalar gibi geldi
bence ikinizin de olgunlaşmaya ihtiyacı var :)
Aşk dediğin saçmalamaktır da seninki başka bir şey olmuş. :) Sever ya da sevmez ama az ama çok buna sen karar veremezsin. Kendi haline bırak biraz kasma bu kadar.
Canım yazılarından anladığım kadarıylasempatik birisin. Karşındaki insanında hoşuna gitmiştir bence, hoşuna gitmese söylerdi diye düşünüyorum. Sonuçta kötü birşey söylememişsin.
Saçmalamışsınız cidden ama tatlı bi'saçmalama olmuş bi'şey olmaz
Ama şu biri daha çok sevsin, sen çok sev muhabbetine girmeyin dengeyi korumaya bakın onun yerine, terazinin dengesi gözle görülür derecede şaşarsa o ilişkiden pek hayır gelmiyo oyüzden kurcalama fazla
O kac yasinda peki? Dine ne kadar önem veriyor yani günah kavramina?
Günah muhabbeti deyip geçilebilecek, tartışma konusu olacak kadar hafif değil bu mevzu
Yaşlar 30a gelmiş ama durum liselilerden farksız
Bir şey ya günahtır ya da değildir
Bunu ortaya söyleyip ama ben elini tutmak istiyorruuuum demekte ayrı ironi
Neyi ne şekilde söylediğine dikkat etmeli insan[/QUOT
O yüzden saçmalıyorum diyorum zaten.
Evet .. Ya şu ilişkiye yaş , iş , ilişki süresi vs. Koymadan paldırt yazanlara (((; olm . Biz müneccimmiyiz. İki kişi arasında geçenin düşünemi yatcaz
hem de çok kastım.beynim durdu sanki o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?