• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim kadar salak hisseden varmı arkadaşlar kendini?

HaYaTıMDaN SiLDiKLeRiMiN KaLeMiNiDe KıRaRıM.KıRaRıM Ki BiR DaHa ViCDaNıMa YeNiK DüŞüP GöNüL SaYFaMa YaZMıYıM DiYe...! ( EmiRHaN ERYURT )

mesajını okurken agladım.. o kadar içime batıyor ki.. bugune kadarkı butun emeklerım bosunaymıs. kardesım yok dıye kucuk kuzenıme yaptım herseyı. yerı geldı annesı yerı geldı ablası yerı geldı babası oldum ben onun. o söylüyordu bunu bana. hepsi bosunaymış. şimdi büyümüş ve beni kötüler olmuş.. kalbimi söküp atasım var

şimdi biraz klişe bir cevap olacak ama: siz niye ağlıyorsunuz, bırakın o ağlasın. bir daha hayatında kolay kolay edinemeyeceği bir ahiretlikten olmuş bir insan sizin küçük kuzeniniz. hem de o kadar zavallı ki böyle davranarak kendini hoşlanmadığı ablasının arkadaşlığına mahkum ettiğini göremiyor. yazıktır böyle insanlara.

şimdi biraz klişe bir cevap olacak ama: siz niye ağlıyorsunuz, bırakın o ağlasın. bir daha hayatında kolay kolay edinemeyeceği bir ahiretlikten olmuş bir insan sizin küçük kuzeniniz. hem de o kadar zavallı ki böyle davranarak kendini hoşlanmadığı ablasının arkadaşlığına mahkum ettiğini göremiyor. yazıktır böyle insanlara.

ya sen nasıl konusuyorsun? walla aglattında aglattın beni. ben küçük kuzenimi çok seviyordum canımı istese hiç düşünmem biliyormusun. dememkki ben büyütmüşüm gözümde onu. onda benim hiç değerim yokmuş... ben cok salağım ya nasıl salağım.. kuzenıme yaptıklarımı öksüz bir çocuga yapsaydım şimdi cennetliktim ben :(:43::43::43::43:

kıslar ben kaçar benım kocıs cagırıyor benı opucukledım sızı takma kafana sende bence degmez ...

HaYaTıMDaN SiLDiKLeRiMiN KaLeMiNiDe KıRaRıM.KıRaRıM Ki BiR DaHa ViCDaNıMa YeNiK DüŞüP GöNüL SaYFaMa YaZMıYıM DiYe...! ( EmiRHaN ERYURT )

bunlar cok guzel fakat benım kuzenım anlamaz bole seylerden toplu mesaj attım sanır :)

ya sen nasıl konusuyorsun? walla aglattında aglattın beni. ben küçük kuzenimi çok seviyordum canımı istese hiç düşünmem biliyormusun. dememkki ben büyütmüşüm gözümde onu. onda benim hiç değerim yokmuş... ben cok salağım ya nasıl salağım.. kuzenıme yaptıklarımı öksüz bir çocuga yapsaydım şimdi cennetliktim ben :(:43::43::43::43:

düzeltelim derken bu seferde ağlama krizine girdi kız ya :52:
ee ne karar verdin bakalım hırsını alacak mısın Allaha mı havale edeceksin???

üzülmeyin, ağlamayın diyeceğim ama nafile. bu olayın içindekiler, size düğün arifesinde en çok yardımı dokunan kişiler olmalıydı; moralinizi bozanlar değil. hiç değilse yarını bekleyin. yarın uyandığınızda içinizde hala mesaj atma isteği varsa lisan-ı münasiple gerekenleri söylersiniz.

düzeltelim derken bu seferde ağlama krizine girdi kız ya :52:
ee ne karar verdin bakalım hırsını alacak mısın Allaha mı havale edeceksin???

mesaj attım şimdi kuçük kuzenime... sessiz kalmakta suça ortaklıktır xxx bu lafımı hiç unutma yazdım.. msj atarsa cvp wermıycem ararsada acmıycam.. zor olucak ama silicem hayatımdan

mesaj attım şimdi kuçük kuzenime... sessiz kalmakta suça ortaklıktır xxx bu lafımı hiç unutma yazdım.. msj atarsa cvp wermıycem ararsada acmıycam.. zor olucak ama silicem hayatımdan

iyi yapmışsın içi içini yesin en güzeli.. sende takmamaya çalış daha fazla düğününü düşün en güzel zamanların bunlar senin.. gereksiz insanların bunu bozmasına izin verme.. sen Allahın izniyle çok mutlu olacaksın onlara en güzel cevabı böyle vereceksin onlar pis düşüncelerinde boğulup mutsuz olurken ...

iyi yapmışsın içi içini yesin en güzeli.. sende takmamaya çalış daha fazla düğününü düşün en güzel zamanların bunlar senin.. gereksiz insanların bunu bozmasına izin verme.. sen Allahın izniyle çok mutlu olacaksın onlara en güzel cevabı böyle vereceksin onlar pis düşüncelerinde boğulup mutsuz olurken ...

artık kuzenlerımle gorusmuycem ama kucuk kuzenımın mutsuz olmasını istemem yinede.. konusmayalım ama yınede mutlu olsun o

dogunal demin yazdim gormedin galiba,
birde iyi yonden bak kimin ne oldugunu gordun en azindan...:34:

Valla arkadaşım ben de 24 yaşındayım annemin istediği gibi bi evlat olmak adına insanlarla olan ilişkilerimde daha dikkatli olmayı öğrendim neden dersen annem bana derdiki baban gibi babanın akrabaları gibi kalbiniz hatta damarınız saftirik derdi diye diye kimseye güvenim kalmadı ama eskiden çok gerizekalıca davrandığımı kabul ediyorum :)):36:

Valla arkadaşım ben de 24 yaşındayım annemin istediği gibi bi evlat olmak adına insanlarla olan ilişkilerimde daha dikkatli olmayı öğrendim neden dersen annem bana derdiki baban gibi babanın akrabaları gibi kalbiniz hatta damarınız saftirik derdi diye diye kimseye güvenim kalmadı ama eskiden çok gerizekalıca davrandığımı kabul ediyorum :)):36:

keske benımde kalmasa kalbım acıyacagına nıye ben guwenmıyorum kımseye dıye dusunsem

ben o kadar salağım ki arkadaşlar anlatamam diyecem ama anlatıcam birazdan.. harbiden salakmısın diyeceksiniz biliyorum

benim 2 tane kız kuzenim var. onlar kardeşler ben tek çocugum.. kuzenlerimden biri 22 biri 25 yaşında. ben 22 yasında olan kuzenimi o kadar seviyorum ki kardeşim olsa bu kadar severmiydim bilmiyorum. kendıme bırsey almam ona alırım. sevgilisi onu dövüyordu.kendi nişanlımla aramın bozulacagını bıle bıle sevgilisiyle kavgalar ettim başımı belaya soktum. 25 yasında kuzenım ise çok dengesizdir ve beni sevmez bende onu sevmem. ama ben sustum ablamdır diye.. az önce dayımın gelini çagırdı yanına gel oturalım diye gittim. ve benim arkamdan 25 yasındakı kuzenım( dugunume 4 ay kalmısken) nişanlımın memleketeine cok gidip geliyormusum.. gerdeğe çoktan girmişim. yemediğim b*k kalmamış falan filan neler demiş .. 22 yasındakı kuzenımde hıc sesını cıkarmamıs hıc bırsey dememıs. hemde bunu annanemın, dayımın karsının ,dayımın gelinin yanında söylüyor...ben ne kadar salagım ya allahım ben ne zaman akıllanıcam. tekme yemekten bıktım artık ınsanlardan.. dışardan birisi benim namusuma laf edicek varya onu oldugu yere gömerim ama en yakınlarım yapıyor bunu kızlar bana.. yardım edin nolur sinirle yanlıs bırsey yapmak istemiyorum.. ne yapmalıyım ıcıme atamam o lafı ben. alımla duvagımla evımden gelın cıkıcam 4 ayım kalmıs duydugum laflara bakın nolur bana bır cozum üretin... size cok ihtiyacım var su an

ya bence sen evin tek çocuğusun onlardan daha daha iyi yaşamın olduğu için sen güzel şeylerini paylaştıkça onların nefsi kudurur

Back
X