• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim kadar salak hisseden varmı arkadaşlar kendini?

valla cevabini ver bence. hic akrabalarim büyügüm onlari kirmiyayim diye düsünme cünkü sende onlarin akrabasisin, onlarin kücügüsün ve kuzenin senin hakkinda böyle bir iftirayi kolayca söyleyebiliyorsa büyüklerinin yaninda sende ona gereken cevabi vermelisin..

kızlar son gelısmelerı anlatıyorum kucuk kuzenıme ayrı buyuk kuzenle ayrı ayrı kavga ettık. buyuk kuzenıme sen kımsın bnm namus bekcılıgım sana mı düştü? dedim oda benm içim rahat dedi ben öyle birşey demedim dedi. bende allah buyuk allah gordu dedım ama ben bu ısın peşini bırakmıycam kapat sımdı telefonu senı arıcam dedim. kucuk kuzenımı a dan z ye anlattırdım o aksamı dayımın gelini hiç yalan söylememiş. herşey aynı yani. kucuk kuzenım agladı ablamı bılmıyormusun patavatsız ne dedıgını bılmez dedı. bende buyuk kuzenıme gerı dondum. dayımın gelınıne bosu bosuna camur atma herkezı kendın gıbı goruyorsun dedım. senın ıcın rahatsa herkesın ıcı rahattır sen merak etme bıdahada benı arama benım adımı agzına alma dedım kapattım. iyi yapmışmıyım

vuuuu neler olmuş ya :53:

vuuuu neler olmuş ya :53:

walla sabah kalktıgımdan berı ugrastım. ben öle demedim diyo kız yaa.. herkez kardesı dahıl ablam bole bole dedı dıyo o demedım diyo.. yaşından başından utanmıyor. içi rahatmış bide.. ama allah cok büyükkk

kendısıde yaptıgı hatayı bıldıgı ıcın sozlerının arkasında duramıyor ıste

hem iftiracı hem yüzsüz uzak durmak en iyisi bi yerde kafasına dank eder bu yaptıkları nasılsa ...
neyse en azından bi sonuca ulaştı olay kafan rahatladı..

hem iftiracı hem yüzsüz uzak durmak en iyisi bi yerde kafasına dank eder bu yaptıkları nasılsa ...
neyse en azından bi sonuca ulaştı olay kafan rahatladı..

evet cok rahatladım en azından içimde kalmadı. düğün hazırlıgındayım ugrastıgım seylere bakarmısınız ya.. 25 yasında olmus ama kişilik yok.. bgn onada dedım utan kendınden herkezi kendın gibi biliyorsun birde daha camur atıyosun deıdm :D

evet cok rahatladım en azından içimde kalmadı. düğün hazırlıgındayım ugrastıgım seylere bakarmısınız ya.. 25 yasında olmus ama kişilik yok.. bgn onada dedım utan kendınden herkezi kendın gibi biliyorsun birde daha camur atıyosun deıdm :D

ohh :21: iyi etmişsin :1:
hatta düğün stresini de ondan çıkarsaydın ...:24:

ohh :21: iyi etmişsin :1:
hatta düğün stresini de ondan çıkarsaydın ...:24:

işte bi bencil olabilsem azıcık neler yapıcamda yok yapamıyorum ya.. şöyle aklı şeytanlıga calısan ınsanları tanıdıgım zaman oturup saatlerce bakıyorum onlara nasıl yapabılıyorlar dıye.. ya işte ben bıraz haddınden fazla salagım... daha ben üniversitede öğrendim insanların kötü oldugunu . üniye gitmeseydım nolurdum bilmiyorum..:D :17::17::17:

valla kişi kendisinden bilir.demek ki senin kuzen senin yerinde olsa yemediği b.k kalmazmış..hiç sıkma canını:)))zaten böyle davranmasının nedeni büyük ihtimalle kıskanmasıdır..hem kime ne yani sürekli gidip geliyorsan,hem nerden biliyor başınızda mı durmuş.böyle insanları anlamıyorum yaaa.ayrıca o 22 yaşındaki kuzenin de susması çok ilginç.sen vicdanen rahatsan kimseye laf düşmez.bırak ne derlerse desinler..bunları da nişanlına yansıtma duymamış gibi yap birisi bir şey derse de ''ben kendimden meshulüm ne yapıp yapmayacağımı çok iyi bilirim demek ki o benim yerimde olsa bunları yapacak de gül geç..sen bilirsin ama bu insanları da evlendikten sonra fazla evinin içine sokma ne görürlerse abartırlar bire bin katar anlatırlar..senden uzak olsun da ne yaparsa yapsın

işte bi bencil olabilsem azıcık neler yapıcamda yok yapamıyorum ya.. şöyle aklı şeytanlıga calısan ınsanları tanıdıgım zaman oturup saatlerce bakıyorum onlara nasıl yapabılıyorlar dıye.. ya işte ben bıraz haddınden fazla salagım... daha ben üniversitede öğrendim insanların kötü oldugunu . üniye gitmeseydım nolurdum bilmiyorum..:D :17::17::17:

ben de öyleyim ama salaklık değil bu.. dedikoducu laf çıkartan iftira atan insanlar var ben de bunları acı tecrübelerle öğrendim...
fazla takılmamak en iyisi onlar bizi üzerek mutlu olurken biz de onlara prim veriyoruz sadece ..

Kuzenlerin bu şekil de olmasına ben çok üzülüyorum . Bana kuzen allah ın bir hediyesiymiş bir lütfuymuş gibi geliyor düşünsenize kardeşten sonra kanınızdan canınızdan biri ama malesef benim de kuzenlerimle aram bozuk ama ne hikmetse sadece annemin yiğenleriyle böyle çünkü sülalede bir bozukluk var cidden var .Benim evlendiğim gün kuzenim bizim alt katımız da oturuyor çıkıp da gelinliğimle görmediği gibi düğünüme bile gelmedi üstelik hiç bir sebep yoktu orta da. Bence daha uzatma hem bir laf var bak kul susarsa allah konuşur diye.Nişanlına ne olursa olsun yansıtma ama bu iş büyümesin daha.Velhasıl ileri geri konuşmuşta olsa emin ol başına bir iş geldiğin de ilk koşacak insandır.Kendimden biliyorum çünkü çok kızgınım kuzenlerime ama başlarına bir iş gelse koşmadan duramam diyorum.

valla kişi kendisinden bilir.demek ki senin kuzen senin yerinde olsa yemediği b.k kalmazmış..hiç sıkma canını:)))zaten böyle davranmasının nedeni büyük ihtimalle kıskanmasıdır..hem kime ne yani sürekli gidip geliyorsan,hem nerden biliyor başınızda mı durmuş.böyle insanları anlamıyorum yaaa.ayrıca o 22 yaşındaki kuzenin de susması çok ilginç.sen vicdanen rahatsan kimseye laf düşmez.bırak ne derlerse desinler..bunları da nişanlına yansıtma duymamış gibi yap birisi bir şey derse de ''ben kendimden meshulüm ne yapıp yapmayacağımı çok iyi bilirim demek ki o benim yerimde olsa bunları yapacak de gül geç..sen bilirsin ama bu insanları da evlendikten sonra fazla evinin içine sokma ne görürlerse abartırlar bire bin katar anlatırlar..senden uzak olsun da ne yaparsa yapsın

nişanlıma o gün anlattım ben olayı. cok sinirlendi benim nişanlıma benim namusum olacak kıza onun agzını acmaya hakkı bıle yok dedı. haklı cünkü büyük kuzenım benım nısanımda 15 dk durdu sadece. elalem yapmaz onun yaptıgını. ewime damıma gelmesin zaten. fesatlıgından patlıyacak birgün. ama allah büyük bana ettiği lafları görücem ilerki zamanlarda... mutlaka biyerinden çıkacak

Back
X