Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar son gelısmelerı anlatıyorum kucuk kuzenıme ayrı buyuk kuzenle ayrı ayrı kavga ettık. buyuk kuzenıme sen kımsın bnm namus bekcılıgım sana mı düştü? dedim oda benm içim rahat dedi ben öyle birşey demedim dedi. bende allah buyuk allah gordu dedım ama ben bu ısın peşini bırakmıycam kapat sımdı telefonu senı arıcam dedim. kucuk kuzenımı a dan z ye anlattırdım o aksamı dayımın gelini hiç yalan söylememiş. herşey aynı yani. kucuk kuzenım agladı ablamı bılmıyormusun patavatsız ne dedıgını bılmez dedı. bende buyuk kuzenıme gerı dondum. dayımın gelınıne bosu bosuna camur atma herkezı kendın gıbı goruyorsun dedım. senın ıcın rahatsa herkesın ıcı rahattır sen merak etme bıdahada benı arama benım adımı agzına alma dedım kapattım. iyi yapmışmıyım
vuuuu neler olmuş ya![]()
kendısıde yaptıgı hatayı bıldıgı ıcın sozlerının arkasında duramıyor ıste
hem iftiracı hem yüzsüz uzak durmak en iyisi bi yerde kafasına dank eder bu yaptıkları nasılsa ...
neyse en azından bi sonuca ulaştı olay kafan rahatladı..
evet cok rahatladım en azından içimde kalmadı. düğün hazırlıgındayım ugrastıgım seylere bakarmısınız ya.. 25 yasında olmus ama kişilik yok.. bgn onada dedım utan kendınden herkezi kendın gibi biliyorsun birde daha camur atıyosun deıdm![]()
ohhiyi etmişsin
![]()
hatta düğün stresini de ondan çıkarsaydın ...![]()
işte bi bencil olabilsem azıcık neler yapıcamda yok yapamıyorum ya.. şöyle aklı şeytanlıga calısan ınsanları tanıdıgım zaman oturup saatlerce bakıyorum onlara nasıl yapabılıyorlar dıye.. ya işte ben bıraz haddınden fazla salagım... daha ben üniversitede öğrendim insanların kötü oldugunu . üniye gitmeseydım nolurdum bilmiyorum..![]()
![]()
valla kişi kendisinden bilir.demek ki senin kuzen senin yerinde olsa yemediği b.k kalmazmış..hiç sıkma canını:)))zaten böyle davranmasının nedeni büyük ihtimalle kıskanmasıdır..hem kime ne yani sürekli gidip geliyorsan,hem nerden biliyor başınızda mı durmuş.böyle insanları anlamıyorum yaaa.ayrıca o 22 yaşındaki kuzenin de susması çok ilginç.sen vicdanen rahatsan kimseye laf düşmez.bırak ne derlerse desinler..bunları da nişanlına yansıtma duymamış gibi yap birisi bir şey derse de ''ben kendimden meshulüm ne yapıp yapmayacağımı çok iyi bilirim demek ki o benim yerimde olsa bunları yapacak de gül geç..sen bilirsin ama bu insanları da evlendikten sonra fazla evinin içine sokma ne görürlerse abartırlar bire bin katar anlatırlar..senden uzak olsun da ne yaparsa yapsın
valla ilk sayfayı okumuştum direk yazim dedim ama benzer yazılar yazılmış kusura bakma artık..böyle şeylere sinir oluyorum da panterleşesim tuttuEki Görüntüle 367822