benim kalbim pat pat, bebişiminki de pıt pıt mı acaba ?

leplepi

kaldır başını gör işte bak neler var
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
517
85
323
arkadaşlar merhaba yazma gereği duydum içimdekileri paylaşma için uzzzuuuuun bi tedavi sürecinden sonra tekrar hamileyim bundan önce 5 defa düşükle sonuçlanan bütün kayıpları maziye gömüp şuan tamamen 6. kez hamile olmamın sevinciyle 6+5 günlüğe kadar geldik. öyleki artık bukadar bile taşıyamaz duruma gelmiştim maalesef, ama şuan çok heycanlıyım birazdan kalp atışlarını görmeye gideceğiz daha önce hiç yaşamadığım bi duygu bu :) sizden isteğim bana dua edin tanımıyor olsanız bile allah rızası için , rabbim dileyen herkese yaşatsın anneliği inş. bana da. çok umutluyum çünkü olumlu şeyler yaşıyorum bu hamilelikte onun için inşallah bebişimin minik kalbi pıt pıt atıyordur:))))

Hayırlısı olsun canım inş rabbim zamanında kucagına almayı nasip eder yavrunu:) kendine çok dikkat et olur mu inş bugün duyarsında bebişinin kalp atışlarını.

Hayırlısı olsun canım inş rabbim zamanında kucagına almayı nasip eder yavrunu:) kendine çok dikkat et olur mu inş bugün duyarsında bebişinin kalp atışlarını.

çok teşekkür ederim inşş. hep yatıyorum hiç aksilik yok gibi duruyor içim kıpır kıpır:) allah sizinkinide kolaylıkla sorunsuz kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah:):49::16:

çok teşekkür ederim inşş. hep yatıyorum hiç aksilik yok gibi duruyor içim kıpır kıpır:) allah sizinkinide kolaylıkla sorunsuz kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah:):49::16:

AMİNNN cümlemizinkini inş

:) şimdi çıkıyorum hayırlısı inş..

Allah im hayirlisiyla kalp atislarini duymayi ve kucagina almayi nasip etsin insallah cnm guzel haberlerini alirz insallah hic bi sorun cikmaz kendine ve bebegine cok cok dikkat et

arkadaşlar merhaba yazma gereği duydum içimdekileri paylaşma için uzzzuuuuun bi tedavi sürecinden sonra tekrar hamileyim bundan önce 5 defa düşükle sonuçlanan bütün kayıpları maziye gömüp şuan tamamen 6. kez hamile olmamın sevinciyle 6+5 günlüğe kadar geldik. öyleki artık bukadar bile taşıyamaz duruma gelmiştim maalesef, ama şuan çok heycanlıyım birazdan kalp atışlarını görmeye gideceğiz daha önce hiç yaşamadığım bi duygu bu :) sizden isteğim bana dua edin tanımıyor olsanız bile allah rızası için , rabbim dileyen herkese yaşatsın anneliği inş. bana da. çok umutluyum çünkü olumlu şeyler yaşıyorum bu hamilelikte onun için inşallah bebişimin minik kalbi pıt pıt atıyordur:))))

hayırlısı olsun canım,inşallah kalp atışlarını duyarsın ve buraya da güzel haberlerini yazarsın:16:allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizinkini...

şuan ne yazacağımı bilmiyorum dr gittim ben ümitlenmiştim kalp atışlarını duyarız diye ama vajinal ultrasonda 4mm gebelik kesesini gördü bhgg ise normal dedi 3401,34,fakat gebeik haftası(6+5) hcg (3401,34) ve kese boyu(4mm) sanki bana tutarsız geldi adetlerim son aylarda hep 10 12 gün gecikirdi şuan hiç bi yorum yapamıyorum kendim hakkımda p.tesi tekrar bakılacak hayırlısı inşallah :18: ayrıca progestan kullanıyorum hcg etkilermi acaba :( 5+3 te 404 çıkmıştı ilaçsız

Son düzenleme:
şuan ne yazacağımı bilmiyorum dr gittim ben ütlenmiştim kalp atışlarını duyarız diye ama vajinal ultrasonda 4mm gebelik kesesini gördü bhgg ise normal dedi 3401,34,fakat gebeik haftası(6+5) hcg (3401,34) ve kese boyu(4mm) sanki bana tutarsız geldi adetlerim son aylarda hep 10 12 gün gecikirdi şuan hiç bi yorum yapamıyorum kendim hakkımda p.tesi tekrar bakılacak hayırlısı inşallah :18: ayrıca progestan kullanıyorum hcg etkilermi acaba :( 5+3 te 404 çıkmıştı ilaçsız[/QUOT

Canım gebelik haftasının kan degerine göre bir en düşük birde en yüksek aralıgı vardır.Mesela beta hcg 20 ile 7300 arasında çıktıgında bu 5 haftalık gebeligin ortalama beta hcg sini gösterir.Seninki önce 404 çıkmış yani 4 haftanın bitimi daha sonra yani 9 gün sonrada 3401 çıkmış bu gayet normal gebelik haftana göre gayet güzl bir deger doktorun ne dedi sana bu kontrolden sonra hem genelde kalp atışları 7+ dan sonra duyulur

Back
X