• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim karışmam doğru mu?

powerpoint

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
211
104
53
Merhabalar herkese , okuyan ve fikir verenlere şimdiden teşekkür ederim.

Benim çok yakın bir arkadaşım var. Normalde çok aklı başında, belli bir dünya görüşü olan mantıklı bir insan. Fakat ililişki konusunda hiç ona yakıştıramadığım bir şekilde mantıksızlaşıyor. Şuan hayatında biri var. Bu kişi çok sinirli ve sinirini arkadaşımdan çıkarıyor. Olmadık durumlarda arkadaşımı tersliyor. Telefonu yüzüne kapatıyor vs. Gerizekalı, aptal mısın gibi laflar ediyor arkadaşıma. (Belki samimi olduklarını düşünerek yapıyor bunu bilmiyorum. Hani arkadaşına aptal falan dersin ya onun gibi mi bilmiyorum o kısmı fakat yine de hoş değil)Ki ilişkinin başında olmalarına rağmen. Yani ben gereksiz laubaliliği sevmeyen, bir ilişkide yirmi yıl bile geçse belli bir mesafenin korunması gerektiğini düşünen biriyim. Arkadaşım da böyle biriydi. Fakat şimdi ona bu şekilde davranan, sinir kontrolü olmayan, sürekli geçmişi deşen, ses yükselten biriyle nasıl birlikte anlayamıyorum. Ve onun çok mutsuz olacağını düşünüyorum. Çok uyardım onu ve konuştuğumuzda o da bana hak veriyor. Nasıl bu kadar kendimden taviz veriyorum ben de bilmiyorum diyor ama yine barışıyor. Ben de artık onu uyarmaktan sıkıldım. Nasıl olsa kendisi görcek gerçekleri ama umarım onun için geç olmaz. Mutsuz bir evlilik yapmasını istemiyorum onu uyarmak istiyorum ama sürekli başa dönüyor ve ben artık yoruldum. Sizce nasıl davranmalıyım? (Bir de şöyle yapıyor: araları kötüyken artık asla barışmayacağını, böyle biriyle uyuşmadığını söylüyor mantıklı mantıklı, birkaç gün sonra sanki hiiiç böyle birşey olmamış gibi gayet yumuşak ve normal bir şekilde bahsediyor bu kişiden. Ve ben artık sinir oluyorum. Sanki ben araya giren kişiyim gibi hissediyorum. Nasıl bu kadar değişken bir ruh halinde onu da anlamadım ve yoruldum bu durumdan)

Son düzenleme:
Bence siz karışmayın. Ancak arkadaşınıza kötü bir tecrübe olmuş olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadasiniz bile olsa bir iki defa konustuktan sonra cekilmeniz gerekiyor.

Ilerde siz kotu bile olabilirsiniz kimi insan hakaret ve aldatilmayi kabul eder bu kisisel bir gorustur oyle yasamak ona kotu gelmeyebilir gelse bile oyle yasamak isteyebilir.

Siz yorulmuşsunuz,
ama önemli olan arkadaşınızın yorulmamış olması...

Kötü bir tecrübe yaşamadan,vazgeçeceğini sanmıyorum...

Arkadasiniz bile olsa bir iki defa konustuktan sonra cekilmeniz gerekiyor.

Ilerde siz kotu bile olabilirsiniz kimi insan hakaret ve aldatilmayi kabul eder bu kisisel bir gorustur oyle yasamak ona kotu gelmeyebilir gelse bile oyle yasamak isteyebilir.

Haklısınız fakat normalde hiç böyle biri değilken ve benim gibi düşünürken bir gecede 180 derece dönüyor anlayamıyorum

Bir musibet bin nasihatten yeğdir.

Yapacağınız bir şey yok malesef. O da anlar ama biraz geç anlar.

İlişki yeni olduğu için duygularıyla hareket ediyor.. 3-5 ay sonra yanlış kişi olduğunu o da anlar

Back
X