Benim Kilo Verme Serüvenim :)

çok güzel azimle gidiyorsun cnm olumlu yorumları aldıkça daha da azimleneceksin
sakın sağlıksız beslenme aç bırakma kendini tamam mı yoksa sonra yemeklere saldırırsın:52:

Kesinlikle öyle yapıyorum hafif tok kalkıyorum diyetisyenin verdiği ölçüleri kaçırmamaya çalışıyorum ara öğün de kalorisi düşük şeyleri atıştırmak gerçekten çok iyi
bir yöntemmiş bunu da diyetisyenim sayesinde öğrendim iş yerinde 12-1 arası yemek yiyip eve 8-9 gibi gidip yemek yemek çılgınlıkmış o kadar saat aç kalmak ve sonunda
akşam evde bızdolabında ne varsa saldırmak Allah 'ım kıtlıktan çıkmış gibiydim şimdi çok iyi hissediyorum kendimi ve herkesin desteğini bekliyorum iyi ki varsınız:54:

Günaydın Kızlarrrr,

Dün akşam menüm,

1 Kase mercimek çorbası bol baharatlı,
2-3 minik biber turşusu,
1 Kase yoğurt hepsi buuu :)

son ara öğünümü de 2 adet mandalinadan yana kullandım ve yattım.........

Sabah Kahvaltım,

Yarım simit,
Çay,

Öğlen menümü de gün içerisinde eklerim bana katılmak isteyen olursa canı gönülden beklerim :34:

Merhaba günlüğümm :)

Bu öğlen menüm

Fırında Karnıbahar 6-7 çatal
yeşillik , yoğurtlu kırmızı biber 2-3 çatal

hepsi buuu :):33:

Ara Öğünüm;

2 adet form büskivi ve sütlü sıcak çikolata :( içmicektim bunu offff

Selam günlüğümm

Dün akşam çorbamı içtim yoğurdumu yedim ve biraz soğık algınlığı yaşadığım için ıhlamurumu içtim ve yattım

Sabah Kahvaltım;

yarım simit
1 fincan çay,

Yarın diyetisyenle randevum var listem de değişiecek sıkılmaya başlamıştım artık hergün aynı şeyleri yiyip içmekten :( diyetisyene gitmeyi en çok ta bu yzden istedim güzel
alternatifler sunuyolar gerçekten herkese tavsiye ederim...:54:

öğlen menüm;

120 gr kadar kırmızı et
yeşillik
1 kase yoğurt

ara öğünüm;

2-3 keğekli büskivi
çay :)

Günaydın günlüğümm :)

Bugün tartılma günümüz dilerim bugün tartıda 8 li rakamların sonuna gelmişimdir yada artık 7 li rakamlara düşmüşüzdür çok umutluyum çokkkk
zaten ciddi ciddi 1 beden zayıfladım 5-6 cm inceldim geçen hafta hiç birşey yemek istemiyorum kendimi çok hafif hissediyorum sanki 50 kiloyum :)

neyse akşam menüm;

1 kase ezogelin çorba
1 kase yoğurt ve 2-3 çatal haşlanmış tavuktu.

son ara öğünde ise 2 mandalina yedim biraz gribim ıhlamur içtim.....

bu sabah kahvaltım;

yarım simit ve çay

öğlen yine gelir yazarım.

okuyan arkadaşlar da bana katılsın artıl ama lütfen hep kendi kendimemi konuşacağım burada :)

Diyetisyene gitmeme saatler kaldı 2-3 saat sonra tatlı diyetisyenimi görücem çok mutluyum ben :16:

Merakla takip ediyor ve bekliyorum .allah kolaylık versin.beni gaza getirdin sağol.

:)) öyle valla çok azimliyim,en mutlu olduğum an birşeyleri başardığım ve kazandığım zamandır bu yüzden bi nevi mutlu olmaya devam ediyorum diyelim
size de başarılar diliyorum :34:

merak etme arkadaşım sana cevap vermesemde takip ediyorum ayın 13ünde diyetisyene başladım bende 76 kilolarda 1500 kalorilik diet uyguluyoruz bende haftaya perşembe gidecem tekrardan bugün tartıldım 72 kilo çıktım birazı su bunun sanırım ama olsun acayip motive oluyo insan hedef haftada 1 kiloydu ilk baş çok azmış gibi gelmişti ama ben sporlada destekliyorum umarım ii sonuçlar alırım bu arada diyetisyendn dönmeni sabırsızlıkla bekliyorum kaç kilo oldun acaba

Tünaydınnn :)

Kızlar çok ama çok mutluyum ben dün gittim diyetisyene 2 kilo daha vermişim :) çok çok tebrik etti beni,birde bana boş bir liste veriyor her gün ne ediğimi yazıyorum
kaçırdığım birşey varmı diye kontrol etmek için o listeye baktı ve bunu ev ödevi gibi düşün sen ödevinin hakkını veriyosun dedi burda 300 gr da versen razıyım diyo
çünkü normalde benim gibi hem polistik over hem 2.tip diyabet hastası olup üstüne üstlük metabozolizması çok düşük olan kişilerin kilo vermesi çok zormuş inşallah
duraklama dönemimim uzun sürmez hep böyle gitsin kilolar.Bu arada 1 beden inceldim 44 beden dap dar olurken şuan pantolonlarım bollaştı ve 42 bedene çok rahat giriyorum belim de 5.5 cm incelmiş hedef kiloma ulaştığımda (Rabbim kısmet ederse) fotoğraflarımı paylaşıcam sizlerle gerçi gelinlik fotolarım var oradan görebilirsiniz
86 kilolarda olduğum halimi,7 ocakta ki randevuma kadar 2 kilo hedef koydu diyetisyenim artık 7 li rakamlara düşmek olacak çabam herkese desteğinden dolayı teşekkür ederim.

Sabah Kahvaltım;

2 dilim etimek,
1 haşlanmış yumurta
2-3 çatal salatalık ve domates
ve light labne peynir :)

ilerleyen saatlerde görüşmek üzere ......:34:

Bugün bonusumu pizzadan yana kullanacağım :) artık hakkım dı ama ya :) herşey düşüncede bitiyormuş gerçekten ben her zaman sağlıklı beslendiğim için
bu ayda yılda bir yapacağım bir kaçamak olacak artık eskisi gibi her hafta sonu değil kıtlıktan çıkmış gibi artık diyet listem de değişti yepyeni bir düzenli
beslenme planım daha oldu listelerimi hi atmayacağım hep yanımda olacaklar artık :34:

Bugün karbonhidrat alma günümdü sanırım :( nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum napıyorum ben ya :5: offffff 7 ocaktaki randevuma kadar 2 kilo daha vermem lazım

:5:

Beni de aranıza alın kızlar bende diyetisyene gittim listem var elimde ama uygulayamıyorum spora yazıldım güya devamlı gidicektim ama 1 haftadır gitmiyorum :( . Belki birbirimize destek olabiliriz. Yediklerimizi yazarak yanlışlarımızı görürüz. Ne dersiniz?

Beni de aranıza alın kızlar bende diyetisyene gittim listem var elimde ama uygulayamıyorum spora yazıldım güya devamlı gidicektim ama 1 haftadır gitmiyorum :( . Belki birbirimize destek olabiliriz. Yediklerimizi yazarak yanlışlarımızı görürüz. Ne dersiniz?

Canım bana katılabilirsin her gün yazıyorum ben buraya yediklerimi ama çok fazla iletişime geçen olmadı benimle daha çok yolun başındayım tam bir ay oldu bugün
diyete başlayalı çok fazla spor,egzersiz yapamadığım halde 5,5 kilo verdim bir aydır sadece bugün kaçırdım hatta abarttım ama yarından itibaren tekrar kemerleri
sıkmaya başlıyorum çünkü elimde diyetisyenimin verdiği yeni bir listem ve 7 ocağa kadar vermem gerekn 2 kilo var ben çok azimliyim,hırslı ve kararlıyım
destek olmamı istersen ben seni her gün bu konuda dürterim hiç şüphen olmasın :34:

Canım bana katılabilirsin her gün yazıyorum ben buraya yediklerimi ama çok fazla iletişime geçen olmadı benimle daha çok yolun başındayım tam bir ay oldu bugün
diyete başlayalı çok fazla spor,egzersiz yapamadığım halde 5,5 kilo verdim bir aydır sadece bugün kaçırdım hatta abarttım ama yarından itibaren tekrar kemerleri
sıkmaya başlıyorum çünkü elimde diyetisyenimin verdiği yeni bir listem ve 7 ocağa kadar vermem gerekn 2 kilo var ben çok azimliyim,hırslı ve kararlıyım
destek olmamı istersen ben seni her gün bu konuda dürterim hiç şüphen olmasın :34:

Kesinlikle tek istediğim destek olmanız :). Bende biran çok azimli kararlı oluyorum. Ertesi güne sönüyo bu kararlılığım. Ama böyle yapa yapa 88 kiloya ulaştım. Kilolarımdan kurtulma zamanım geldi de geçiyor... Ama tek sorun öğrenciyim ve yurtta kalıyorum düzenli yemek programın yok zaten kilo almamda bununda etkisi var. Senide tebrik ederim maşallaah:nazar: Çok sağlıklı ve güzel bir şekilde kilo vermişsin :)) darısı başıma.:16:

Hımm boyun kaç cnm bende başladığımda senin kilona yakındım 86 kiloydum şimdi ise 7o li kilolara inmeye çalışıyorum zaten tam 10 kilo vereyim fotoğrafta paylaşıcam
daha bi motive olucam iyice sarılıcam,giyeceğin güzel kıyafetleri düşün,kuğu gibi süzüldüğünü.narinleştiğini ne bileyim bi amacın olmalı inan her alanda mahvediyo insanın hayatını bu kilolar bir kere kendine daha bi güveniyosun daha bi salınıyosun etrafta insanların sana bakışından korkmuyosun,kilolu olmak ayıp mı değil,herkes ince olur mu
hayır olmaz ama sen bunu kendine verdiğin özen ile kıyasla dışardan kim neder nasıl bakar diye değil ilk önceliğin senin kendini beğenmen olsun ben inceldikçe kendimi
daha bi beğenyorum yüz hatlarım daha bir belirginleşiyo gözlerim o tombul yanaklarımdan kurtulup daha bi ön plana çıkıyo mesela:27: hahahahahah

işin kısası inceyken ve daha az yerken çok çok çok rahatım ve mutluyum ben, sende bana takıl rahatla ve incel:30::16:

Back
X