• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Kilo Verme Serüvenim :)

Şuan tam 12den vurdun aklımı çeldin :D İnşallah veririz ikimizde. Sende nefes teknikleriyle egzersiz yapabilirsin aslında. Geçenlerde rastlamıştım o şekilde de rahatça kilo verilebiliyormuş başka türlü çok zor olur evli ve çalışan bayan olmak cidden zor annemden biliyorum bende :) annecim hangi işe yetişeceğini şaşırıyor bazen.
aa yada leslie fln yapabilirsin bak onlarda çok iyi ben eringeçliğimden yapmıyorum :37:

peralle ne durumda acaba çok merak ediyorum varmı değişiklikler bakalım:34:

Merhabalar hoşgeldin öncelikle sayfama :34:

vücudumuzun en çok yağ yaktığı saatler sabah saatleridir işe gitmeden yada evde isen kahvaltıdan önce 20 kadar mekik zaten seni canlandırcaktır ben havalar şu sıra
çok soğuk olduğu için ve yataktan zor kalktığım için yapamıyorum ama biraz ısınsın sabahları dans ederek uyanmak istiyorum :) daha sonra yemeklerden 2 saat önce yada
sonra yapılan egzersizlerde işe yarıyor deneyebilirsin ne zaman vaktin varsa o zaman yap ayrıyetten çünkü erteledikçe soğuyor,yapmak istemiyor insan bu gibi sebeplerden dolayı hatta en çok enerjimizi artırmak için spor yapmak hareket etmek şart diye düşünüyorum kahvaltıdan bir kaç saat sonra yürüyüşlere çıkabilirsin mesala hafta da 3 kez
45 er dakka ile başlayabilirsin beni takip etmeye devam edersen zaten ilerleyen günlerde göreceksin burayı okuyan herkesi kilo vermeye konsantre olamayan herkesi
bu işin içine sokucam :) bekle beni bodrummmm

ben spora gidiyorum, ev hanımıyım, bir kızım var çok şükür.
bazen spora giderken yemek yiyordum, yemek yeme saatim ona denk geliyordu çünkü. ama vücut kas yapabilir falan dediler. ben de onun için ne yapacağımı bilemedim

ben spora gidiyorum, ev hanımıyım, bir kızım var çok şükür.
bazen spora giderken yemek yiyordum, yemek yeme saatim ona denk geliyordu çünkü. ama vücut kas yapabilir falan dediler. ben de onun için ne yapacağımı bilemedim

canım o zaman arada en azından 1 saat filan fark olsun önce yada sonra farketmez

öğle yemeğim 3 köfte
cacık
yeşillik :) bu kadar 1 litre suyumu da içtim ohh :)

canım o zaman arada en azından 1 saat filan fark olsun önce yada sonra farketmez

evet diyetisyende öyle söyledi

bugün diyetisyene gittim. en son 12 kasımda gitmişim ve o zamandan bu yana 1100 gr gitmiş. o zaman üzerimdekilerle hafifti tabi. şimdi kapalı da olunca başımda şalım da vardı...

erken kalkamıyorum, kızım 12 gibi uyuyor. ben yatmaya 1 oluyor nerdeyse. sabah da kalkamıyorum. kalksam ne yapayım ki diyorum (üstelik hafta sonları elektrik yok) uyuyorum. düzen olmayınca diyet de olmuyor. sabah erken kalkayım dedim ama büyük ihtimal kalkmayacağım çünkü elektrikli soba kullanıyoruz üşümek istemiyorum. şu aralar soğuktan mutfağa bile geçmek istemiyorum zaten

sabah kalktım cnm birşey istemiyor aşırı şişim. 5 aylık hamileyken böyleydi karnım. (son iki hap kaldı reglim yakın)
1 bardak su
1 bardak limonlu su
1 çay b. yarım yağlı süt ile t kahvesi

öğlen
1 yumurta ile 7 dilim sucuk
çok az yufka ekmek
2 kupa çay

diyetisyene gitim, spora gittim, geldim ve

yarım yeşil elma
1 küçük mandalina

Canım bana katılabilirsin her gün yazıyorum ben buraya yediklerimi ama çok fazla iletişime geçen olmadı benimle daha çok yolun başındayım tam bir ay oldu bugün
diyete başlayalı çok fazla spor,egzersiz yapamadığım halde 5,5 kilo verdim bir aydır sadece bugün kaçırdım hatta abarttım ama yarından itibaren tekrar kemerleri
sıkmaya başlıyorum çünkü elimde diyetisyenimin verdiği yeni bir listem ve 7 ocağa kadar vermem gerekn 2 kilo var ben çok azimliyim,hırslı ve kararlıyım
destek olmamı istersen ben seni her gün bu konuda dürterim hiç şüphen olmasın :34:

ben de artık sizleyim diyetisyenin verdiği listeyi benimle paylaşırsam sevinirim.biliyorum liste kişiye özeldir ama örnek olsun diye canım .azminizin devamını diliyorum.beirbirimize destekle zayıflamayı başaracağımıza inanıyorum...

Kızlarrrr toplaşın ben geldimmmmm çok mutluyumm:) yuppiiiiiii yaşasınnn:52:

sanırım regl olamadığım için gram bile veremedim hatta üstüne aldım sanırken bugün tartıda 78.4 çıktım sonunda 7 i rakamlara indim
çok şükür hiç vazgeçermiyim ben ya :nazar: hep böyle devam ederim inşallah.Bugün diyetisenim metabolizman biraz yavaşlayabilir dedi ve
değişik listeler verdi şimdi sizlerle paylaşacağım sıkı durun.

İlk 4 gün protein diyeti;

yoğurt,peynir,ayran,cacık,yumurta,et ( her çeşidi ) ,salata. Gün içinde bunlardan dilediğim kadar yiyebileceğim ama onun dışında başka birşey yok.

sonra 2 gün ara veriyoruz bu iki gün içinde;

sabah bir dilim peynir

2 wasa

10:30 da 3 kayısı-6 badem

öğle 120 gr et,etli sebze de olabilir
kuru baklagil,
bi kase çorba,
salata

16:00 da 1 meyve + 2-3 eti form

akşam6 kaşık sebze yemeği,
3 kaşık bulgur yada k.makarna,2 wasa
yoğurt

gece 1 meyve.

sonraki 2 gün detoks;

sadece çorba istediğiniz her çorbayı içebilirsiniz ve salata başka hiçbirşey yok :) bu kadarrrr ayın 21 ine kadar da böyle devam bakalım neler olacak

artık daha çok katılım bekliyorum ama:40::34:

listelerri daha yeni gördüm (2 wasa)demişsiniz ben onu anlamadım:((

listelerri daha yeni gördüm (2 wasa)demişsiniz ben onu anlamadım:((

canım valla bende daha yeni öğrenmiş oldum wasa bildiğimiz sunta :) dikdörtgen şeklinde kepekli bi kraker isveçliler ekmek yerine bunu yiyorlarmış hatta
ve sadece büyük marketlerde satılıyo ben migrostan almıştım bulamazsan onun yerine şu bildiğimiz altınbaşaklar varya onlardan da yiyebilirsin tabi

evet diyetisyende öyle söyledi

bugün diyetisyene gittim. en son 12 kasımda gitmişim ve o zamandan bu yana 1100 gr gitmiş. o zaman üzerimdekilerle hafifti tabi. şimdi kapalı da olunca başımda şalım da vardı...

erken kalkamıyorum, kızım 12 gibi uyuyor. ben yatmaya 1 oluyor nerdeyse. sabah da kalkamıyorum. kalksam ne yapayım ki diyorum (üstelik hafta sonları elektrik yok) uyuyorum. düzen olmayınca diyet de olmuyor. sabah erken kalkayım dedim ama büyük ihtimal kalkmayacağım çünkü elektrikli soba kullanıyoruz üşümek istemiyorum. şu aralar soğuktan mutfağa bile geçmek istemiyorum zaten

sabah kalktım cnm birşey istemiyor aşırı şişim. 5 aylık hamileyken böyleydi karnım. (son iki hap kaldı reglim yakın)
1 bardak su
1 bardak limonlu su
1 çay b. yarım yağlı süt ile t kahvesi

öğlen
1 yumurta ile 7 dilim sucuk
çok az yufka ekmek
2 kupa çay

diyetisyene gitim, spora gittim, geldim ve

yarım yeşil elma
1 küçük mandalina

canım bu listeyi sana diyetisyen mi veriyo anlamadım ? çok yanlış besinler bunlar hiç protein yok mesela? yeni başladığım zamanlar benim listem baya dolu doluydu
sebze yemeğim,et,süt,yoğurt gibi şeyler vardı hafta da bir gün de bonusum vardı bi tabak makarna falan yiyodum düşün yani bana pek mantıklı gelmedi böyle yaparsan
çok kısa sürede bıkarsın hem ara öğün de yok uzun süre aç kalmaman mideni kalorisi düşük şylerle oyalaman lazım çalışması için anlatabildimmi tatlım...

canım bu listeyi sana diyetisyen mi veriyo anlamadım ? çok yanlış besinler bunlar hiç protein yok mesela? yeni başladığım zamanlar benim listem baya dolu doluydu
sebze yemeğim,et,süt,yoğurt gibi şeyler vardı hafta da bir gün de bonusum vardı bi tabak makarna falan yiyodum düşün yani bana pek mantıklı gelmedi böyle yaparsan
çok kısa sürede bıkarsın hem ara öğün de yok uzun süre aç kalmaman mideni kalorisi düşük şylerle oyalaman lazım çalışması için anlatabildimmi tatlım...

yok cnm, listeye göre beslenemiyorum. ilk ay çok iyi ilerledim ama motivasyonum düştü şimdi. konsantre olamıyorum

inşallah yarından itibaren listeme uymaya çalışacağım.
havalar soğuk old için mutfağa gidip birşeyler hazırlayamıyorum

akşam
1 tabak et suyu ile pişmiş nohut yemeği yedim.
1 tane etimek
3 kaşık yoğurt

3 dilim nar
yarım yeşil elma
2 adet ceviz

az önce de 1 çay bard yarım yağlı süt ile t kahvesi

yok cnm, listeye göre beslenemiyorum. ilk ay çok iyi ilerledim ama motivasyonum düştü şimdi. konsantre olamıyorum

inşallah yarından itibaren listeme uymaya çalışacağım.
havalar soğuk old için mutfağa gidip birşeyler hazırlayamıyorum

akşam
1 tabak et suyu ile pişmiş nohut yemeği yedim.
1 tane etimek
3 kaşık yoğurt

3 dilim nar
yarım yeşil elma
2 adet ceviz

az önce de 1 çay bard yarım yağlı süt ile t kahvesi

ayy soğuğa bende dayanamam hiç canım ya evi bile toparlayamıyorum bir an önce yatasım geliyo ama savaşmamız lazım resmen
kendimizle hayat tarzımızı değiştirmezsek olaya diyetteyim diyet bitince her istediğimi yicem diye bakarsak ömür boyu böyle uğraşır dururz
o yüzden ben sağlıklı şeyleri seviyorum,sağlıklı besleniyorum hiç bir işi yapmaktan üşenmiyorum dersek daha başarılı olucaz gibi geliyo

ayy soğuğa bende dayanamam hiç canım ya evi bile toparlayamıyorum bir an önce yatasım geliyo ama savaşmamız lazım resmen
kendimizle hayat tarzımızı değiştirmezsek olaya diyetteyim diyet bitince her istediğimi yicem diye bakarsak ömür boyu böyle uğraşır dururz
o yüzden ben sağlıklı şeyleri seviyorum,sağlıklı besleniyorum hiç bir işi yapmaktan üşenmiyorum dersek daha başarılı olucaz gibi geliyo

kızım arkamdan gelmek istiyo mutfağa. ve gerçekten diğer odalar çok soğuk onun için ben de çıkmıyorum. yarın noolcak bilmiyorum elektrik kesik, soba yok :((

kızım arkamdan gelmek istiyo mutfağa. ve gerçekten diğer odalar çok soğuk onun için ben de çıkmıyorum. yarın noolcak bilmiyorum elektrik kesik, soba yok :((

yanlış anlamazsanız nerede oturuyosunuz neden böyle elektrik su yok ? çok zor hele ki bu mevsimde

Günaydın günlüğümmm :) öğlen oldu gerçi ama

sabah kahvaltım;

2 wasa
1 dilim light peynir
1 haşlanmış yumurta
2 fincan çay

ama nasıl doydummm anlatamam ;) çok güzeldi

yanlış anlamazsanız nerede oturuyosunuz neden böyle elektrik su yok ? çok zor hele ki bu mevsimde

mersin cnm, sanırım alt ve üst yapı işleri var. hafta sonları kesik oluyor.saat 17 den sonra geldi yani. su var ama soğuktan dokunamıyorum

öğle yemeğim;

tarhana çorbası,
kırmızı et 120 gram
2 minik manta turşusu
1 bardak ayran :)

çok geç yaptım ama o yüzden akşam çay içicem 2-3 etiform ile birde meyve yiyeceğim ve günü kapatacağım
bir an önce ayın 21.i olsun ve ben tartıya çıkayım diyetisyenim bana güzel haberler versin içim kıpır kıpır yaaa bu hiç bitmesin

çok teşekkür ederim,bir yerden sonra tak diyor ama o hırsla başladım ama bu sefer yarı yolda bırakıp verdiğim kiloları tekrar almak istemedim çünkü çok sıkıldım,
kendimden tiskindim akşamları o kadar abur cubur yiyodum ki gece zor uyuyodum mide bulantıları,yanmaları kusmalar dedim nereye götüreceksin bu kadar kiloyu :)
giydiğim hiç bişey yakışmaz toparlak bişey olup çıkmıştım işin içinden yaz yaklaşınca hadi kilo verelim desem hemen de gitmiyo kışın başlamak gerekir dedim ve
güzel sonuçlar aldım çevrem de de herkes iltifatlar etmeye başladıkça ben tabi iyice gaza geldim işte böyle uzun uzun yazdım ama kusura bakma :54:
benim vermem gereken 28.7 kilo varken şuan 21 kilo kaldı sen 5 kilo için bence kendini sıkıntıya sokmadan akşamları 8 den sonra birşey yemeyerek rahatça verirsin diye düşünüyorum

Yaramass merhabaa,bende katilmak istiyorum..bundan 3 4yil once bu formu takip ederek 15kilo vermistim ama uye degildim sadece yazilanlari takip ettim kendime uyarladimm..ama suan vermem gereken kiloo cokk yani yolum uzun dün ilk kez kkya girdigimde senin basligini okudum ve gercekten azmin hosuma gttii..bnde katilmak istiyorum umarim ayak uydurabilirim buraya:))motive cok onemlii ve burada da gayet guzel motive edebiliriz birbirmizii..yarin sabah tartilip buraya yazarim uzun bi aradan sonra ilk kez tartilcam..iyi aksamlarr

Back
X