Benim kim oldugumu bilmediginiz icin dertlesmek istedim

Reis anadır kutsaldır tamam ama senin ana farklı bi boyutta...
Tez vakitte evine postala ruh sağlığın içinde görüşme..
Benimde bi arkadaşım var eşlerimiz askeri personel su 5 sene de deli gibi görevlendirme gorduler görevlendirmenin psikolojisini iyi bilirim.. Herneyse
Arkadaşım bu sırada 3 çocuğunu kaybetti ve hepsi de doğumdan en iyi 2 ya da 3 saat sonra vefat ettiler büyük travmalar yaşadı kız, ama şuan bi kızı var yeni kucağına aldı herşey gayet iyi ilerliyor
Umudunu kesme
Sadece hayatında ki negatifleri çıkartmaya bak
Of of icim burkuldu 3 kez dogum yapmış ve dogumdan hemen sonra vefat etmisler nasil dayanmis kadincagiz

Herkeze meraba yazim uzun hanimlar
Ben hayatim boyunca her zaman her seyi cabalayarak yaptim kimse 1 lokma ekmegi bile ya al sende ac kalma demedi kimse sahip cikmadi mesela esimden baska. Universiteyi bitirdim ailem yanina istemedi beni ben okurken kendilerine duzen kurmuslar onu bozamazlarmış abime gitmek istedim o da esinden dolayi istemedi beni resmen ortada kalmistim is buldum ev arkadasi oldum bir kizla snra esyalar aldim hatta araba bile aldim oyle cok calisiyordum ki anlatamam.. suan yazip yazip siliyorum anlatamadigim oyle cok sey var ki.. yillar böyle gecti esimle tanistim sonra evlendik ailen saolsun yine sadece taktiklariyla ovunmeleriyle yanimdaydilar. Esim iyi biri bende cok sakinim. Asker benm esim goreve gitmistiik doguya orda 2 kez gebe kaldim ama 2 melegimde beni bırakıp gitti dogamadan melek oldular. Oyle doldum ki ben bu hayata.. esim gecenlerde yine goreve gitti suan bunu yazarken bile agliyorum annem geldi o gidince yanimda kalmak icin. Ben esim istemedi diye isten ciktim ev hanimiyim. Doktorlara gittik defalarca ameliyatlar ilaclar tedaviler bebegim olmuyor. Bir kadin icin bunu yazmak bile oyle agir kii.. annem karsima gecti ve bana senin cocugun bile olmuyor adam seni bosasa hakli dedi ama bu benm elimde degil ki 😔😔😔 hayat insanin yuzune boyle kamci vurur mu ? Vurdu. Hayat böyle acimasiz olur mu?oldu. Simdi burda okuyorum bazen iste bosananlar bebegini dusurmek isteyenler falan falan.. benm bu hayatta bazen tutunacak hic bir seyim yok gibi geliyor. Hayat bu kadar zor olmamali neden boyle ? Okudugunuz icin tesekkur ederim bana dua edin nolur 😥
Merhabalar, yazdıklarınızı içim acıyarak okudum. Annenize de tanımadığım halde kızdım doğrusu. Önceki cümlelerinizden de anladığım kadarıyla, size çirkin ördek muamelesi yapıyorlarmış... Aileniz dahi olsa karşınızdaki, onlara dişinizi göstermeniz şart maalesef. Yahu en zor anlarda ailenin formalite icabı yanınızda durmaları normal olamaz. Size doğru düzgün analık babalık abilik mi yapmışlar ki tepenize çöküyorlar??? Eşinizin ne düşündüğü daha önemli ki size değer verdiğini hissettim. Kendinizi daha fazla hırpalamayın ve annenizin kalbini kırın mümkünse, madem o size cümleleriyle saygısızlık yapıyor. İçinize atmayı bırakın. Ve umarım çocuk sahibi olabilirsiniz. Ama öncelikle etrafınızdaki bütün stres faktörlerini def etmeniz şart.

Of of icim burkuldu 3 kez dogum yapmış ve dogumdan hemen sonra vefat etmisler nasil dayanmis kadincagiz
Zor oldu onun için sonuçta bir acıyı yaşamadan tatmadan o acının hissiyatını bilemeyiz ama atlattı allaha şükür o günleri en azından bebisi kucağında ve mutlu görünüyor

İki hatanız var.
Birincisi eşiniz istemiyor diye işten ayrılıp evde oturmanız buna sonra pişman olacaksınız şimdi farkında değilsiniz.
İkincisi size annelik etmemiş, ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olmamış bir kadını evinize almanız.
Henüz 28 yaşındayken, sırf iki düşük yaptınız diye 'anne olamayacağım diye dertlenmenize ne desem bilemedim.
Tüp bebek veya aşılama deneyebilirsiniz.
Daha hayatın başındasınız.
Lütfen silkelenip kendinize gelin ve o anne müsveddesini de evine gönderin, gitsin.

Back
X