Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
19 20. haftalarda oğlum 320 grdı 1 hafta geçti şimdi kaç gram almıştır bilmiorum yani seninde normal olması gerekio bence 5 aylıkken 500 gr normali diye duymuştum ama herkes yorum yapsın tabii yanlışta bilio olabilirim...
canım kilo konusunda bence sadece doktoru dinle çünkü herkesinki farklı farklı oluyo . benim de 18+6 biri 18+2 biri gözükürken biri 227 biri 266 dedi doktor ben zayıf diye düşündüm ama doktor çok normal diyor bizden kilolu bebeklerde var en iyisini doktor bilir. sen yine de yarayışlı şeyler bebeğe kilo aldıran şeyler yemeğe dikkat et
bende tam 20 haftalıken gittim 293 gr dı çokmu zayıff doktor ne çok zayıf ne çok kilolu dedi boyuda 22cm di hareketlerinide zaten bir iki haftadır anlıyorum sanki ittiriyo karnımı sertleşiyo eeliyorum çekiliyo sizcee bebekmi yoksa kasılma falanmı sizlerdede oluyomuydu doktoru konturolde bebek plesenta rahim agzı normaldi bide ben panik atak hastasıyım herşeye takıyorum kendimi dinledikçe dinliyorum sanki hep sertleşiyo gibi geliyo doktorumda bebek hareketlerinden dir dedi ama yinede magnezyum yazdı