karşımda eşimi gördümmmm :kedi:
benimki kızınca aşağıda saatlerce anasının evinde oturur iyi otursunlar aman boşver önceden takıyordum artık takmıyorum alıyorum kuzumu koynuma bereber uyuoruz aklıma bile gelmiyor kendileri böyle olmasını istiyorlar zamanla kıymetimizi biliyorlar.hatalarını anlıyacaklardır merak etme.
tam anlattığın gibi cevaplar bile aynı aynen şöyle
ben bugün..... yere gidecem haberin olsun derim
o ise ne işin var, kim varmış napacaksın ki orda evde otur der, yada
bişey mi alacam kendime yada dediğin gibi kuaföre gidecem saçımı boyatmaya
cvp ise şu ; ne gerek var bu lafanı inanılmaz derece de sinir oluyorum
bu lafı her dediği zaman parası senden çıkmıyor hadi çıksa bile mecbursun,bende insanım değişiklik hakkım her zaman senin isteğine göre hareket edemem diyorum.yada eğer çok kızdırmadıysa aşkım güzel güzel anlatırım işde örenekler felan, (ama genelde kızdırır beni)
önceden anneme gitmem sorundu sırf bu yüzden boşanma eşiğine gelmiştik ama artık anneme gidecem akşam yemeğe oraya gel diyorum ve geliyor artık 3 sene olmuş ve ben anne olmuşum bi yere kadar gideyimmi edeyim mi diye sordum
sende en iyisi gidimmi deme gidecem de assın kendi barışacak eninde sonunda
benimki kızınca aşağıda saatlerce anasının evinde oturur iyi otursunlar aman boşver önceden takıyordum artık takmıyorum alıyorum kuzumu koynuma bereber uyuoruz aklıma bile gelmiyor kendileri böyle olmasını istiyorlar zamanla kıymetimizi biliyorlar.hatalarını anlıyacaklardır merak etme.
tam anlattığın gibi cevaplar bile aynı aynen şöyle
ben bugün..... yere gidecem haberin olsun derim
o ise ne işin var, kim varmış napacaksın ki orda evde otur der, yada
bişey mi alacam kendime yada dediğin gibi kuaföre gidecem saçımı boyatmaya
cvp ise şu ; ne gerek var bu lafanı inanılmaz derece de sinir oluyorum
bu lafı her dediği zaman parası senden çıkmıyor hadi çıksa bile mecbursun,bende insanım değişiklik hakkım her zaman senin isteğine göre hareket edemem diyorum.yada eğer çok kızdırmadıysa aşkım güzel güzel anlatırım işde örenekler felan, (ama genelde kızdırır beni)
önceden anneme gitmem sorundu sırf bu yüzden boşanma eşiğine gelmiştik ama artık anneme gidecem akşam yemeğe oraya gel diyorum ve geliyor artık 3 sene olmuş ve ben anne olmuşum bi yere kadar gideyimmi edeyim mi diye sordum
sende en iyisi gidimmi deme gidecem de assın kendi barışacak eninde sonunda