• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kocam niye byle?

karşımda eşimi gördümmmm :kedi:
benimki kızınca aşağıda saatlerce anasının evinde oturur iyi otursunlar aman boşver önceden takıyordum artık takmıyorum alıyorum kuzumu koynuma bereber uyuoruz aklıma bile gelmiyor kendileri böyle olmasını istiyorlar zamanla kıymetimizi biliyorlar.hatalarını anlıyacaklardır merak etme.

tam anlattığın gibi cevaplar bile aynı aynen şöyle

ben bugün..... yere gidecem haberin olsun derim

o ise ne işin var, kim varmış napacaksın ki orda evde otur der, yada

bişey mi alacam kendime yada dediğin gibi kuaföre gidecem saçımı boyatmaya

cvp ise şu ; ne gerek var bu lafanı inanılmaz derece de sinir oluyorum

bu lafı her dediği zaman parası senden çıkmıyor hadi çıksa bile mecbursun,bende insanım değişiklik hakkım her zaman senin isteğine göre hareket edemem diyorum.yada eğer çok kızdırmadıysa aşkım güzel güzel anlatırım işde örenekler felan, (ama genelde kızdırır beni)

önceden anneme gitmem sorundu sırf bu yüzden boşanma eşiğine gelmiştik ama artık anneme gidecem akşam yemeğe oraya gel diyorum ve geliyor artık 3 sene olmuş ve ben anne olmuşum bi yere kadar gideyimmi edeyim mi diye sordum

sende en iyisi gidimmi deme gidecem de assın kendi barışacak eninde sonunda

böyleleri pek deişmiyor canım ya
Allah sabır versinn ne diyimm ama tavrınıda koy ona göre
şekillenmek zorunda deilsin sen onun eşisin esiri deill
bu ince çizgiyi göster ayrıca ailesinin yanında seni kücük
düşürmek ne demek cok kızarım böle selerre yanlısken ne sölicekse sölesin birileri varken dayılanmasın

6 yıl olmuş kendisine çeki düzen vermek isteseydi çoktan verirdi.siz onu kaale almayacaksınız izin istemeyeceksin.a.sgidiyorum,geliyorum diyeceksin bitti:dilcikar:şımarmış galiba

karşımda eşimi gördümmmm :kedi:
benimki kızınca aşağıda saatlerce anasının evinde oturur iyi otursunlar aman boşver önceden takıyordum artık takmıyorum alıyorum kuzumu koynuma bereber uyuoruz aklıma bile gelmiyor kendileri böyle olmasını istiyorlar zamanla kıymetimizi biliyorlar.hatalarını anlıyacaklardır merak etme.

tam anlattığın gibi cevaplar bile aynı aynen şöyle

ben bugün..... yere gidecem haberin olsun derim

o ise ne işin var, kim varmış napacaksın ki orda evde otur der, yada

bişey mi alacam kendime yada dediğin gibi kuaföre gidecem saçımı boyatmaya

cvp ise şu ; ne gerek var bu lafanı inanılmaz derece de sinir oluyorum

bu lafı her dediği zaman parası senden çıkmıyor hadi çıksa bile mecbursun,bende insanım değişiklik hakkım her zaman senin isteğine göre hareket edemem diyorum.yada eğer çok kızdırmadıysa aşkım güzel güzel anlatırım işde örenekler felan, (ama genelde kızdırır beni)

önceden anneme gitmem sorundu sırf bu yüzden boşanma eşiğine gelmiştik ama artık anneme gidecem akşam yemeğe oraya gel diyorum ve geliyor artık 3 sene olmuş ve ben anne olmuşum bi yere kadar gideyimmi edeyim mi diye sordum

sende en iyisi gidimmi deme gidecem de assın kendi barışacak eninde sonunda

canım benı anlatmıssın sankı..anneme gıtme sorunu da bızde cok buyuktu.sımdıde hemen tamam demıyor.bınbırturlu dıl dokmem lazım.yoruluyorum ya.gıdecem desemde sorun cıkıyor.gıdıyorum desemde..gıdeyımmı desemde...nasıl bı sans bendekı anlamadım.
bu kadar basıt bı konu yuzunden sorun yasıyrm.

inanamıyorum yaa esimi anlatıyosun aynı
seninki gene iyi benimki kendi annemi bile kıskanıyo düsün gerisni
anneme gitmek icin izin istiyorum yaa istemiyorumda onun gibi bişe
bıktım artık hep idare eden ben oluyorum aman cocuğum var diye katlanıyorum
olan bana oluyo
bende 6 senelik evliyim ama düzelmiyo düzelmicekte bende zevkle alabilirim tavsiyelernizi
örneğin
liseden mezun olduğum okuluma gitmek için
tam 1 ay izin istedim götürmedi beni hep farklı bi bahane buldu
en sonunda bende gittim
beni onu ezip gecmekle sucladı
iyice bıktım
nasıl davranacağımı bilmiyorum
banada yardım edin lutfen
kavga etmekten bıktım artıkk :(

arkadaslar benimkindede vardi kuaföre gidecegimde, ne gerek var derdi veya birisine gidecegimdede gerek yok otur derdi, bende ona aynisini yapinca kendisinin zararli cikacagini anladi ve birakti bu tür seyler söylemeyi :)
Mesela arkadaslariyla okey oynamaya gitmek istedigide bende ona aynen ne gerek var gitme dedim, hemde kac kere bikmadim aynen devam ettim :))) veya köylerine gitmek istediginde gitme dedim :)
Sonunda pes etti, simdi sadece giderken ararim, ben suraya gidiyorum diye okadar...:)
Anneme gittigimde haber bile vermiyorum artik ama o ayri konu :))
Cünkü oda bana haber vermiyor...

Yani anlayacaginiz, sizde aynisini yapin ayni tavri gösterin bakalim nasil davranacak

böylesini de hiç duymadım,allah sabır versin arkadaşım.benim gün içinde nerde olduğumu hiç bilmez eşim,tabi ben de onun.yani herkes kendi işinde gücündedir.ancak akşam bie yere gideceksem söylerim sen de gel diye.şaşırdım valla.:oklava:

arkadaslar benimkindede vardi kuaföre gidecegimde, ne gerek var derdi veya birisine gidecegimdede gerek yok otur derdi, bende ona aynisini yapinca kendisinin zararli cikacagini anladi ve birakti bu tür seyler söylemeyi :)
Mesela arkadaslariyla okey oynamaya gitmek istedigide bende ona aynen ne gerek var gitme dedim, hemde kac kere bikmadim aynen devam ettim :))) veya köylerine gitmek istediginde gitme dedim :)
Sonunda pes etti, simdi sadece giderken ararim, ben suraya gidiyorum diye okadar...:)
Anneme gittigimde haber bile vermiyorum artik ama o ayri konu :))
Cünkü oda bana haber vermiyor...

Yani anlayacaginiz, sizde aynisini yapin ayni tavri gösterin bakalim nasil davranacak

canım gitmiyorki biryere.öyle bi durumum yok yani.eve gelir işe gider.saatleri belli.zaten gitsekte beraber.

inanamıyorum yaa esimi anlatıyosun aynı
seninki gene iyi benimki kendi annemi bile kıskanıyo düsün gerisni
anneme gitmek icin izin istiyorum yaa istemiyorumda onun gibi bişe
bıktım artık hep idare eden ben oluyorum aman cocuğum var diye katlanıyorum
olan bana oluyo
bende 6 senelik evliyim ama düzelmiyo düzelmicekte bende zevkle alabilirim tavsiyelernizi
örneğin
liseden mezun olduğum okuluma gitmek için
tam 1 ay izin istedim götürmedi beni hep farklı bi bahane buldu
en sonunda bende gittim
beni onu ezip gecmekle sucladı
iyice bıktım
nasıl davranacağımı bilmiyorum
banada yardım edin lutfen
kavga etmekten bıktım artıkk :(

degısmıyor canım degısmıyor...sadece bızım omrumuzu tuketmek ıste...ama cok yoruldum bıde ustune kaprıs cekmekten..anlıyorum senı.:içelim:

demekki bütün erkekler aynı.benim de eşimle aram limoni olsun hemen annesini arar(normalde çok sık aramaz) ailesiyle aynı yerde oturmuyoruz.bide otursak sanırım ordan çıkmaz.bence arkadaşım sizde annesine gidince ne işin var diye söyle.sende onun gibi davran

demekki bütün erkekler aynı.benim de eşimle aram limoni olsun hemen annesini arar(normalde çok sık aramaz) ailesiyle aynı yerde oturmuyoruz.bide otursak sanırım ordan çıkmaz.bence arkadaşım sizde annesine gidince ne işin var diye söyle.sende onun gibi davran

desemde gıdecek sonucta uzak bır yer degılkı gıtmesın...mesela gelelı on dakıka oldu.asagı ındı.kahve ıstedıler asagıdan ısım var dı veremedım.kocam geldı kahveyı aldı ındı.gel beraber ıcelım .sende gel demek yok.yıne asagıda.su an kahve ıcıyorlar.onceden olsa yanlız bırakmaz ınerdım ınatlarına.ama su an canım onu gormek bıle ıstemıyor.bu yaptıkları usutuste bezdırdı artık.

Birde şu aslında acaba ailesinde görmemiş olabilirmi bu tür şeyleri..
Bazı erkekler görmeyince eşlerine de kısıtlamalar getirir...

Birde şu aslında acaba ailesinde görmemiş olabilirmi bu tür şeyleri..
Bazı erkekler görmeyince eşlerine de kısıtlamalar getirir...

annesinin kuaföre gitiğini sanmıyorum

belki arkandanda konuşuyorlardır paralar gidiyor kuaföre diye

canım hata sende madem kocan sen ne yaparsan karışıyor vede saçma sapan bir şekilde o zaman sende
gideceğin zaman şuraya buraya gidiyorum demeyeceksin
seninde ihtiyaçların var ve bunlarıda yapacaksın sen ona bunu söylemek zorunda değilsin hele ki tepkisi bu ise hiç de değilsin sen söylediğinde izin alıyormuşsun gibi davranıyor HAYIR cevabını yapıştırıyor..senin kocan harbi saçma biri gibi geldi bana , kelime bulamadım ya birden kusura bakma..
sen benim gibi yap..hazırlan çık, başının çaresine bak öyle dolmuş durağına falan bırak diye minnet etme..
sorarsa işim var de..ne işi diye sorarsa kuaföre gidiyorum de...şöyleeeee garip garip bakacak
hemen sende onun aynı sana baktığı gibi bakıp
ne oldu bir sorun mu var diyeceksin

açıklama yok...bunu yap gittiğin yeri niye söylüyorsun ki zaten ...
birde konuşma o senin peişine düşene kadar konuşmaaa

valla kızlar ben hiç izin filan istemem.ben falanca yere gidiyorum derim o kadar.gözünü nasıl alıştırırsan öyle kalır

merhaba...ya artık evlenelı nerdeyse altı yıl olacak ama bu adamın takıntılarımı desem...degısmedı ıste..dun kuafore gıdecem uzerımı gıyındım.benı dedım ıse giderken dolmusun oraya bırak ordan gıderim.neymıs efendım kıme sormusum nıye gıdıyormusum hıcbı yere gıdemezmişim...hemde bagırarak..annesının falan duyacagı sekılde onların yanında..tamam dıyorum bagırma vde konusuruz..yok anlamıyo..ama konunun komıklıgıne bak ya...altı ustu bı kuafore gıdecem..enıde sonunda gıttım ama beyfendı benımle kus.konusmuyo..neymıs yanı kendı kafama gore karar vermısım ..bıktım ya..bı yere gıdecegım zaman bunun tepkısı ne olur dıye bın edefa dusunyorum.artık nasıl davranav-cagımı bılmıyorum.yoruldum.ıdare ıdare..valla yoruldum.bana kaprıs yapıyo sımdı ya...madem oyle bendfe konusmuyorum ama nereye kadar yıne bır yere gıdecek olsam nıye gıdıyorsun gıtme ne gerek var...bırsuru sey..sızce nasıl yaklasmalıyım bu adama ben.varmı kocası boyle takıntılı olan

Ehehehe benim kocam da böyle kıskanç... :olmaz:kaydirigubbakcemile3

degısmıyor canım degısmıyor...sadece bızım omrumuzu tuketmek ıste...ama cok yoruldum bıde ustune kaprıs cekmekten..anlıyorum senı.:içelim:

canım benimm cok ama cok iyi anlıyorum senii i
ve nasıl yola getiririz hiç bi fikrim yok maalesef :( :sinifsinif:

merhaba...ya artık evlenelı nerdeyse altı yıl olacak ama bu adamın takıntılarımı desem...degısmedı ıste..dun kuafore gıdecem uzerımı gıyındım.benı dedım ıse giderken dolmusun oraya bırak ordan gıderim.neymıs efendım kıme sormusum nıye gıdıyormusum hıcbı yere gıdemezmişim...hemde bagırarak..annesının falan duyacagı sekılde onların yanında..tamam dıyorum bagırma vde konusuruz..yok anlamıyo..ama konunun komıklıgıne bak ya...altı ustu bı kuafore gıdecem..enıde sonunda gıttım ama beyfendı benımle kus.konusmuyo..neymıs yanı kendı kafama gore karar vermısım ..bıktım ya..bı yere gıdecegım zaman bunun tepkısı ne olur dıye bın edefa dusunyorum.artık nasıl davranav-cagımı bılmıyorum.yoruldum.ıdare ıdare..valla yoruldum.bana kaprıs yapıyo sımdı ya...madem oyle bendfe konusmuyorum ama nereye kadar yıne bır yere gıdecek olsam nıye gıdıyorsun gıtme ne gerek var...bırsuru sey..sızce nasıl yaklasmalıyım bu adama ben.varmı kocası boyle takıntılı olan

benimde eşim evlenmeden önce böleydi kıskançlıktan gözü dönmüştü ama şimdi böle değil tabi eskiye göre cok azaldı arkadasıma gidecem diorum o gelsin sen neden gidiosun gibi saçmalıodu oturup konusa konusa bi hal oldum eşim önceden hep kendi dükkanımızda duruodu şimdi ben dükkanda o çalısıor ve cok yogun çevresi genişledikce mi yoksa kafası dolu oldugundan mmı ne karısmıor ama hala wc ye bile gitsem (dükkanda yok) hbr veriorum benimde eşim hala kuaför takıntısı duruyor eger erkek calısıorsa göndermior bende kadın calısanı buluorum allahtan var sıkıntım kalmadı
bence sizde konusmayı deneyin

Back
X