- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
nasıllar yeni yetme Türk kızları?Çare yabancı gelin damat
Yeni yetme Türk kızları Allah muhafaza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıllar yeni yetme Türk kızları?Çare yabancı gelin damat
Cidden çoğu paragoz maddiyatci erkek ailesine evlenmeden hatta tanışmadan düşman dünya benim etrafımda dönüyor diyor özellikle 20 yaş altı daha fenanasıllar yeni yetme Türk kızları?
tabii ki herkes aynı değil ama erkekler de çok fena şimdi.Cidden çoğu paragoz maddiyatci erkek ailesine evlenmeden hatta tanışmadan düşman dünya benim etrafımda dönüyor diyor özellikle 20 yaş altı daha fena
Tabii herkes aynı diyemem
Sizi haklı buluyorum kesinlikle ama böylesine konuşana da nefes harcamaya değmez, kocası yapsın çapkınlık aldatsın ne diyelim.Bugün biri aynen bunu dedi
Bende herşeye muhalefetim ya konuşmasam olmaz ya
Evli birinin karşı cinse o anlamda bakması ahlaksızlıktır demiş bulundum
Eee bi sus da orada var bi 20 kişi bi senmisin konuşacak tek kişi
Konu öyle bir hal aldıki erkek fıtratından girdiler her doğru heryerde söylenmezden çıktılar
Kadın benim ona ahlaksız dediğimi söyledi
Neredeyse saldıracaktı
Ben neden böyleyim![]()
Nedeni varmışta ben bilmiyormuşumböyle düşünen hele ki bunu umarsızca dile getiren biri için ne denilebilir ki gerçekten çok üzücü . Fikrinden o kadar eminse söyledikleriniz onu sinirlendirmemeliydi ama nedense fena bozulmuş .
Değil mi? Haklısın hiç gerek yokHerkes zor hayatlar yaşıyor, ne kadar zor olursa olsun bana saldıracak sekilde davranan birinden hakli oldugum konuda ozur dilemem.
Sizde kendinize gore zorluklar yasiyorsunuzdur, aslinda onlar da icten ice hakli oldugunuzu biliyorlardır ama yediremezler kendilerine.
Cok zor bir donemden geciyorum bende ama bu bana biri dogruyu savundu diye ona saldiracak kadar hircinlasma ayricaligi tanimaz. Cok ince dusuncelisiniz ama hic gerek yok bence
Çare yabancı gelin damat
Gidip durumdan haberdar olduğunu belli edersen ona acıyormuşsun da o yüzden özür dilemişsin gibi hisseder boşver benceBugün biri aynen bunu dedi
Konu öyle bir hal aldıki erkek fıtratından girdiler her doğru heryerde söylenmezden çıktılar
Neredeyse saldıracaktı
Ben neden böyleyim
Güncellemem lazım konuyu
Bahsi geçen kadın hakkında yeni şeyler öğrendim
Ve kendime daha çok kızdım kadınada üzüldüm
10 yıllık evliymiş çocuğu olmuyormuş 3 defa tüp bebek denemişler başarısızlıkla sonuçlanmış
Kadının hamile kalması imkansız gibi birşeymiş
Adamın ailesi karını boşa yada bi daha üzerine evlen diye baskı yapıyormuş
Bunu aileyi çok yakından tanıyan bir abla anlattı ve gidip gönlünü alsan iyi olur
Mantıksız konuşuyor biliyorum ama durumu içler acısı dedi
Şimdi ne yapsam hanımlar?
Ben hiç deşmeyeyim konuyu diyorum deştikce acıtır çirkinleşir gibi duruyor yanılıyormuyum siz olsanız ne yapardınız?
Onun mantıksız konuşmasının altında psikolojik bir neden diye düşünüyorum kendini bir çeşit yetersiz hissetmeSenin dediğin lafla hamile kalmamasını arasındaki bağı anlamadım
Kocasina capkinligin yakismasi düşüncesini aciklamaz yine de cocuk sahibi olmakla ilgili yasadigi zorluklar. Hic deşme.Bugün biri aynen bunu dedi
Neredeyse saldıracaktı
Ben neden böyleyim
Güncellemem lazım konuyu
10 yıllık evliymiş çocuğu olmuyormuş 3 defa tüp bebek denemişler başarısızlıkla sonuçlanmış
Bunu aileyi çok yakından tanıyan bir abla anlattı ve gidip gönlünü alsan iyi olur
Ben hiç deşmeyeyim konuyu diyorum deştikce acıtır çirkinleşir gibi duruyor yanılıyormuyum siz olsanız ne yapardınız?
Cidden çoğu paragoz maddiyatci erkek ailesine evlenmeden hatta tanışmadan düşman dünya benim etrafımda dönüyor diyor özellikle 20 yaş altı daha fena
Tabii herkes aynı diyemem
Bugün biri aynen bunu dedi
Neredeyse saldıracaktı
Ben neden böyleyim
Güncellemem lazım konuyu