• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kocama çapkınlık yakışır!

:KK43: böyle düşünen hele ki bunu umarsızca dile getiren biri için ne denilebilir ki gerçekten çok üzücü . Fikrinden o kadar eminse söyledikleriniz onu sinirlendirmemeliydi ama nedense fena bozulmuş .

ay ne iğrenç insanlar. övündükleri şeye bak.

ne demeye getirmiş acaba? aklım hiç böyle şeylere çalışmaz.

iyi söylemişsiniz vallahi. siz niye böylesiniz değil. insanlar niye öyle ;)

Bugün biri aynen bunu dedi
Bende herşeye muhalefetim ya konuşmasam olmaz ya :olamaz:
Evli birinin karşı cinse o anlamda bakması ahlaksızlıktır demiş bulundum
Eee bi sus da orada var bi 20 kişi bi senmisin konuşacak tek kişi:kızgın:
Konu öyle bir hal aldıki erkek fıtratından girdiler her doğru heryerde söylenmezden çıktılar
Kadın benim ona ahlaksız dediğimi söyledi
Neredeyse saldıracaktı:KK14:
Ben neden böyleyim:işsiz:
Sizi haklı buluyorum kesinlikle ama böylesine konuşana da nefes harcamaya değmez, kocası yapsın çapkınlık aldatsın ne diyelim.

:KK43: böyle düşünen hele ki bunu umarsızca dile getiren biri için ne denilebilir ki gerçekten çok üzücü . Fikrinden o kadar eminse söyledikleriniz onu sinirlendirmemeliydi ama nedense fena bozulmuş .
Nedeni varmışta ben bilmiyormuşum

Herkes zor hayatlar yaşıyor, ne kadar zor olursa olsun bana saldıracak sekilde davranan birinden hakli oldugum konuda ozur dilemem.
Sizde kendinize gore zorluklar yasiyorsunuzdur, aslinda onlar da icten ice hakli oldugunuzu biliyorlardır ama yediremezler kendilerine.
Cok zor bir donemden geciyorum bende ama bu bana biri dogruyu savundu diye ona saldiracak kadar hircinlasma ayricaligi tanimaz. Cok ince dusuncelisiniz ama hic gerek yok bence

Herkes zor hayatlar yaşıyor, ne kadar zor olursa olsun bana saldıracak sekilde davranan birinden hakli oldugum konuda ozur dilemem.
Sizde kendinize gore zorluklar yasiyorsunuzdur, aslinda onlar da icten ice hakli oldugunuzu biliyorlardır ama yediremezler kendilerine.
Cok zor bir donemden geciyorum bende ama bu bana biri dogruyu savundu diye ona saldiracak kadar hircinlasma ayricaligi tanimaz. Cok ince dusuncelisiniz ama hic gerek yok bence
Değil mi? Haklısın hiç gerek yok

bende hiç deşme benimde olmuyor çocuğum olması imkansız vs vs ama hiç bu zihniyet ile düşünmedim evliliğin tek amacı çocuk değildir allah yardımcısı olsun

Konu öyle bir hal aldıki erkek fıtratından girdiler her doğru heryerde söylenmezden çıktılar

Güncellemem lazım konuyu
Bahsi geçen kadın hakkında yeni şeyler öğrendim
Ve kendime daha çok kızdım kadınada üzüldüm
10 yıllık evliymiş çocuğu olmuyormuş 3 defa tüp bebek denemişler başarısızlıkla sonuçlanmış
Kadının hamile kalması imkansız gibi birşeymiş
Adamın ailesi karını boşa yada bi daha üzerine evlen diye baskı yapıyormuş
Bunu aileyi çok yakından tanıyan bir abla anlattı ve gidip gönlünü alsan iyi olur
Mantıksız konuşuyor biliyorum ama durumu içler acısı dedi
Şimdi ne yapsam hanımlar?
Ben hiç deşmeyeyim konuyu diyorum deştikce acıtır çirkinleşir gibi duruyor yanılıyormuyum siz olsanız ne yapardınız?
Gidip durumdan haberdar olduğunu belli edersen ona acıyormuşsun da o yüzden özür dilemişsin gibi hisseder boşver bence

Senin dediğin lafla hamile kalmamasını arasındaki bağı anlamadım
Onun mantıksız konuşmasının altında psikolojik bir neden diye düşünüyorum kendini bir çeşit yetersiz hissetme
Bana kalırsa ben genede haklıyım ama bazı durumlar işte hafifletici sebep sayılabilir

Güncellemem lazım konuyu
10 yıllık evliymiş çocuğu olmuyormuş 3 defa tüp bebek denemişler başarısızlıkla sonuçlanmış
Bunu aileyi çok yakından tanıyan bir abla anlattı ve gidip gönlünü alsan iyi olur
Ben hiç deşmeyeyim konuyu diyorum deştikce acıtır çirkinleşir gibi duruyor yanılıyormuyum siz olsanız ne yapardınız?
Kocasina capkinligin yakismasi düşüncesini aciklamaz yine de cocuk sahibi olmakla ilgili yasadigi zorluklar. Hic deşme.

Cidden çoğu paragoz maddiyatci erkek ailesine evlenmeden hatta tanışmadan düşman dünya benim etrafımda dönüyor diyor özellikle 20 yaş altı daha fena
Tabii herkes aynı diyemem

Hepsi maddiyatçı değil canııım bazıları kayınpederine don alıp bohçaya koyabilecek kadar cömert hahsjsjdj onu okuduğumdan beri evliliğe bakış açım değişti. Damada almayı bir derece anlayabilirim ama kayınpeder?!

Güncellemem lazım konuyu

Bence saçma olur bu sefer de özeli ortaya döküldüğü için kendini iyice kötü hissederek çirkinleşebilir. Zaten çocuğunun olmaması ile zihniyeti arasında bir bağlantı yok. Size söyleyen ablanın aileyle samimi olduğu belli zaten, işgüzarlık yapıp özür dilemenizi sağlamaya çalışmış. Ben olsam hiçbir şey olmamış gibi davranırdım, yani gördüğümde eski merhabalaşmam, muhabbetim nasılsa öyle devam ederdim.

Back
X