Benim Kuaförüm !

Kuaforlerin cinsiyeti belli değil hiçbirine emanet etmem kendimi :KK53:

Allah aşkına hepsi birbirine çamur atıyor bu sıradan olmuş diye. Sonra bir havalar Ben olsam çok dahafarklı yapardım,çılgın yapardım" cart curt diye konuşuyorlar. VE HEPSİNDE SONUÇ: KREPE BALYAJ VE OMBRE.

Gerçekten iğrenç Saçma ötesi bir program. Gerilerek izledim bi kaç kere ve nefret ettim.

bikaç kere izledim ama bana çok saçma geldi

sırf değişik olsun diye yakışmayacak ya da sonradan kullanamayacakları modelleri yapıyolar
bazılarına yakışıyo ama bazıları felaket oluyo

ve çoğunun da önü uzun arkası kısa olan modeli kesmeye çalışması çok komik
onu bütün kuaförler kesebiliyo zaten :KK53:

artık izlemeyi bayadır bırakmıştım bi baktım best of yapmışlar eskiler gelmiş :İD :D

TV'de bir şey olmadığında açıp bakılacak türde program :KK14: Bir ehemmiyeti yok :KK47:

Bende izleyen varmı bu proğ. Diyodum... demekki eğlenmekk içinmişş

Ay inanmıyorum ya kadın göz göre göre kızın saçını yaktı.Benim bile ağlayasım geldi.
Kesin kabuslarıma girecek tutam tutam elinde kalan saçlar.

Bugün yayınlanan neydi öyle ya hu? Mahvetti kadının saçını...

hiç izlemedim ilgimi çekmedi.

Burada olay daha da fena. Bugün denk geldim, adam gelecek model kıza dışarıda "kesinlikle saçını kestirmek isteme, boyatma tamam mı" diyor, içeride de "hiçbir değişiklik göremiyorum modelde" diyor.
Bu kadarına pes dersin. Artık gözüm takılsa da tahammül edemiyorum.

Bu yarışmaya tanıdıgım bir kuaför arkadaşım katıldı...müşteriler daha önceden ayarlanmış kişilermiş...öyle spontane kişiler falan olmuyormuş...hatta müşterilere kavga çıkartın naptın saçıma de falan diyorlarmış...reyting reyting...

Seyretmeyin seyrettirmeyin...hepsi yalan dolan...

Ya yemin ederim aklmdan geçenler de aynen bunlardı izlerken yoksa bu kdr saçmalık olamaz... rol yaptıkları da o kdr belliki... herkes yapamıyor çünkü saçmalıyorlar yapmaya çalışırken :D böyle saçma bir yarışmada Allah bilir kazanan bile önceden bellidir... :) aynı şekilde bu tarz benimi de izliyorum ama inanmıyorum o tartışmalara... reyting için bencede ;)

Herşeyn ayarlanması hıc sasırtmadı nedense :D :D vakıt gecırmek ıcın bakıyorum arada yalan yok , bazen kahkahalarla ızlıyorum :D

Allah askına su kızı bı ızleyın noluurrrr sarı saclı

5 tane şarlatan kuaförün kendi reklamını yapmaya çalıştığı arkadaşlarını(rakip) zor durumda bırakmaya çalıştıkları seviyesiz program....
Programın düzemece olduğu anlaşıldı
bu bir değil iki üç defadır rastlıyorum
model olarak alınan bayanlar başka tv programlarına katılıyor
geçen gün model olarak getirilen bayan (79.cu bölüm)
sevgilim bu saçla beni beğenmez diyordu
bugün seda sayanda yarışmaya evlenmeye gelmiş
cast ajanslarından buluyorlar sanırım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-tarz-uye-yarismasi-sokak-modasi.772653/

xqm80n.jpg

şu an acayip seviyesiz bi program sürüyor yarışmacı kuaföre kuaför yarışmacıya bagırıyor

Back
X