BeniM KücüK SevgiLim..

şimdi bu minişin fotograflarını goruyorum annesı...ne gıydın topıgındekı fotolardan...
zaman nasıl da cabuk gecıyor oyle degıl mı...

evet öyle gercekten ..:)
hayat ne kadar kisa..
daha dün ben cocuktum.. simdi cocugum var.. yarin onunda cocugu olur insallah .. bizede o günleri görmek nasip olur..

amın ınş canım...hepimize gormek nasıp olur ıns evlatlarımızın mutlu gunlerını....,
sevgıler..

ayyyyyyy çok duygulandım balım yaaaaa. uyuss insan şööle detaylıca anlatırdı. o ne ööle özet geçmişsin yarım yamalak. doğum hikayesi bu. ahaah ben olacaktım ki destan yazardım valla. okumayı bırakıp bir yerede gidemezdiniz , o kadan sürükleyici olurdu yanee:)))))))sempatiksalakcinni

şaka bir yana. çok güsel duygular değil mi bunlar. allah olmayalara değilde. annelik vasfına uygunolan insanlara yaşatsın anneliği. bilhassa özlemciğime innnşallah.

maymun ne kadan çirkinler doğduklarında:))))))))) şimdi çapkın herüf oldu çıktı başımıza sıpa:)))))))

ikiniz de çok tatlısınız ilk resminizde...Allah sizi ömür boyu ayırmasın, sağlıkla sıhhatle mutlu yaşayın inşallah:)

merhaba hanimlar,

Allah anali babali büyütsün insallah... sagliklu hayirli uzun ömür versin.

Benim tüm bu hikayelerden anladigim bisey var hanimlar, normal dogumda olsa - sezeryan´da olsa illa ki biz kadinlarin bir yerlerini kesiyorlar ve dikiyorlar :1:. Alttan dikis olanlar oturamiyor, sezeryan olanlar ayaga kalkerken zorlaniyor.. yani ne yapsak kesilmekten ve dikilmekten kacamiyoruz :1:

Allah bana ve tüm bebis isteyenlere nasip etsin insallah, ve hayirli dogumlar versin.

Back
X