- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
Merhaba bayanlar her zamanki nden daha fazla size ihtiyacım var. 6 yıllık birlikteligMzden sonra nişanlandık ve iki ay sonra düğünümüz var. Birbirimizi çok seviyoruz ve çok emekler verdik. Son olarak ben atandım istanbulà. Nişanlım da memleket in de esnaf. Benim icin düzenini bozup buraya ise girecek başkasının yanında ve eskiden geliri çok iyi iken şimdi başkasının yanında 1 bucuk alacak. Ve bunu kendi içinde çok sorun yapıyor senin parànà dokunmayız sen biriktirirsn kendine diyor ben sigorta talep ettirmeyecem onu da maaşıma eklesin ler diyor. Şimdi den bu kaygılarà düştü. Çok gururludur kaç yıldır çalışıyorum bir defa maaşımı sormamistır. Şuan çok canı sıkıliyor benim kendine destek vermemi istemiyor gibi evlenince de ne bilim canım aşkım niye öyle düşünüyor. Aşkım dese kartini bana ver maaşın bende dursun dese o kadar mutlu olacağım ki ama o kadar gururlu ki. Bilemiyorum kızlar bana akıl verin aynı eve girince nasıl davranmam gerek ne olursunuz ağlıyorum düşündükçe onu çok seviyorum bu kadar mükemmel olmak zorunda değil benim canım aşkımmm