Yapmam gibi geliyor. Ona yansitmam kesinlikle ama kendi içimde bu sıkıntıyı yaşamam inşallah
Aslında maddiyatci bi insan değilim kesinlikle sadece denklik ihtiyaci duyduğum için bu soruyu sordum.
yukarıdaki cümlelerinize bakarak söylüyorum (yani bende bu düşünceyi oluşturdu) bence bunu siz problem edeceksiniz. ''yapmam gibi geliyor'' yani yapma ihtimalim var, ''denklik ihtiyacı duyduğum için'' yani eşim bana denk olmalı ki ben bundan rahatsızlık duymayayım. bence yol yakınken tekrar düşünün. kendinizle dürüst bir şekilde yüzleşin. bana sorarsanız siz bu ''500'' tl lik farkı (!) sorun haline getireceksiniz.
benim nişanlımla aramda maddi olarak uçurum var. ve bu yaz evleniyoruz Allah nasip ederse. ve bu fark daha çook uzun yıllar olacak muhtemelen. ama bu farkı hiç bir zaman hissetmedim. çünkü 7 yıldır ben değil BİZ varız. BİZİM paramız, BİZİM ihtiyaçlarımız, BİZİM BİZİM BİZİM..... diye uzar gider... ve hep şunu söyler; bir erkek olarak bu durumdan rahatsızlık duyabilirdim ama bunca yıl 1 kere bile dile getirmedin, bırak dile getirmeyi hissettirmedin bile. bu yüzden bu sorun olmayacak der bana. ama sizin için böyle olmayacağı kanısındayım.