• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim mi bakış açım farklı? Yoksa bu durum gayet normal mi? Erkekler daha mı hızlı çöküyor.

TulumbaPati

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7.568
Puanlar
73
Yakın zamanda yirmili yaşlarım bitiyor. Haliyle kendime artı eksi 4-5 yaş farktaki erkekleri yakıştırıyorum. 25-35 yaş arası neden olmasın diyorum.

Böyle 30larındaki erkeklere yani nerdeyse yaşıtıp, olup benden 4-5 yaş büyük erkekleri inceliyorum, son zamanlarda şu düşünce kafamda: Bu erkekler bu toplumda bu kadar pozitif ayrımcılığa sahipken nasıl bu kadar hızlı çöküyorlar?

30’larının henüz başında, ortasında olmalarına rağmen olduğundan daha büyük görünebiliyorlar. Özellikle alın çizgileri, göz kenarı kırışıklıkları ve erken beyazlayan saçlar dikkatimi çekiyor. Zaten çoğunun saçı-sakalı şekilsiz, saçı iyiyse sakal bıyık özensiz.

Birini beğendim 38-42 arasıdır diye düşünüyordum, 36 yaşındaymış belki 35tir henüz doğum günü gelmemiştir. Gayet masa başında çalışan bir kişi. Linkedn üzerinden hesaplara bakıyorum, lise-üniversite mezuniyet yıllarından yaşlarını hesaplıyorum, adamlar henüz 30 yaşında sanki daha büyükler.

Elbette iç güzellik, karakter şu bu önemli ama yani azıcık bakınca içimiz açılsın şu adamlara.

Hepimiz aynı toplumun bir parçasıyız, bu erkekler biz kadınlardan çok daha fazla pozitif haklara sahipler, ana baba evinde iş hayatında hep bir artıları var. Bunlar neden bu kadar erken çöküyorlar bu keyfe karşın? Ya da ben mi yanlış düşünüyorum. Benim mi beklentim fazla, yani dış görünüş olarak 30larında bir erkeğin daha dinç, daha genç görünüme sahip olmasını beklemem mi yanlış?

Son düzenleme:
Yakın zamanda yirmili yaşlarım bitiyor. Haliyle kendime artı eksi 4-5 yaş farktaki erkekleri yakıştırıyorum. 25-35 yaş arası neden olmasın diyorum.

Böyle 30larındaki erkeklere yani nerdeyse yaşıtıp, olup benden 4-5 yaş büyük erkekleri inceliyorum, son zamanlarda şu düşünce kafamda: Bu köpek erkekler bu toplumda bu kadar pozitif ayrımcılığa sahipken nasıl bu kadar hızlı çöküyorlar?

30’larının henüz başında, ortasında olmalarına rağmen olduğundan daha büyük görünebiliyorlar. Özellikle alın çizgileri, göz kenarı kırışıklıkları ve erken beyazlayan saçlar dikkatimi çekiyor. Zaten çoğunun saçı-sakalı şekilsiz, saçı iyiyse sakal bıyık özensiz.

Birini beğendim 38-42 arasıdır diye düşünüyordum, 36 yaşındaymış belki 35tir henüz doğum günü gelmemiştir. Gayet masa başında çalışan bir kişi. Linkedn üzerinden hesaplara bakıyorum, lise-üniversite mezuniyet yıllarından yaşlarını hesaplıyorum, adamlar henüz 30 yaşında sanki daha büyükler.

Elbette iç güzellik, karakter şu bu önemli ama yani azıcık bakınca içimiz açılsın şu adamlara.

Hepimiz aynı toplumun bir parçasıyız, bu erkekler biz kadınlardan çok daha fazla pozitif haklara sahipler, ana baba evinde iş hayatında hep bir artıları var. Bunlar neden bu kadar erken çöküyorlar bu keyfe karşın? Ya da ben mi yanlış düşünüyorum. Benim mi beklentim fazla, yani dış görünüş olarak 30larında bir erkeğin daha dinç, daha genç görünüme sahip olmasını beklemem mi yanlış?
Allah başka dert vermesin 🙏🤗

Türk erkekleri maalesef öyle. zamanında bir arkadaşımı zorla herifin biri ile görüştürdü ailesi. kız o zamanlar 32 yaşında ve cıvıl cıvıl bi şey. adam 38 yaşındaymış. adamın fotoğrafını görünce "torunu var mı bunun?" diye sordum.

Türk erkekleri maalesef öyle. zamanında bir arkadaşımı zorla herifin biri ile görüştürdü ailesi. kız o zamanlar 32 yaşında ve cıvıl cıvıl bi şey. adam 38 yaşındaymış. adamın fotoğrafını görünce "torunu var mı bunun?" diye sordum.

Batıda erkekler biraz daha çıtırlar. Bizimkilerin 30ları böyleyse insan ister istemez 40lar 50ler kim bilir ne halde olacak diye endişe ediyor.

Böyle 30larındaki erkeklere yani nerdeyse yaşıtıp, olup benden 4-5 yaş büyük erkekleri inceliyorum, son zamanlarda şu düşünce kafamda: Bu köpek erkekler bu toplumda bu kadar pozitif ayrımcılığa sahipken nasıl bu kadar hızlı çöküyorlar?

Köpek erkekler ne ya?
Bir erkek kuzenim bekarken inanılmaz yakışıklıydı. Hiç görmedim çok uzun zaman. Evlendi iki çocuğu oldu. Anneme foto atmış teyzem. Görünce inanamadım. Resmen babam ondan genç duruyor. Dede desem sırıtmaz. Göbeği önde, gözlüklü, kel bir adama dönmüş. Diğer kuzenlerim de öyle, Dalyan gibi uzun boylu fit delikanlılar dedeme dönmüşler. Demem o ki kendine bakmak şart. Spor yok yediklerine dikkat etmek yok. O yüzden belki çoğu erkek salıyor kendini

Burda devreye genetik yatkınlık giriyor. Daha ergenlik çağında saçı dökülmeye ve beyazlamaya başlayan, aslında belki de doğru düzgün su içmediği için cildinin hiç elastikliği olmadığından kırışıklıkları kabak gibi ortaya çıkan çok fazla erkek profili var.

Bazı mecralarda da bazıları da bizi beğenmiyor. Güya bizler paragözmüşüz, sadece paraya bakıyormuşuz. İşin kötüsü çoğunun parası da yok. Tip desen o da yok. Tipine bakmayacak, parana bakmayacak neyine bakacak bu kadınlar ya hu? :KK53:

Erkekler kadınlardan daha hızlı yaşlanıyor. Bu konuda yapılan araştırmalar var hatta. Ama her 30-40 yaş arasındaki erkeğin enerjisi, ruh hali, dış görünüşü aynı canlılıkta olamaz elbette. Kimisinin genetik olarak erkenden saçı beyazlıyor. Kimisi hayata çok erken atılıyor, okumuyor direkt çocuk yaşta çalışmaya başlayanlar var. Stresli yaşam koşulu fiziksel ve ruhsal olarak çökertiyor. Bakımlı, düzenli olarak spor yapan, enerjik ,fit erkekler de var. Benim 30 yaşındaki erkek kuzenim mesela, o kadar duygusal ve stresli birisi ki saçında bir tel kalmadı. Halbuki diğer kardeşlerinde kellik yok.

Burda devreye genetik yatkınlık giriyor. Daha ergenlik çağında saçı dökülmeye ve beyazlamaya başlayan, aslında belki de doğru düzgün su içmediği için cildinin hiç elastikliği olmadığından kırışıklıkları kabak gibi ortaya çıkan çok fazla erkek profili var.

Genetik yatkınlık elbette var. Saç dökülmesi ellerinde olmayan bir şey, bir yorum yapmıyorum saça.

Ama kadınlarımız öyle değil. Aynı gen kadınlarımızda da var, toplumda bizim kadınlar daha çok hırpalanıyor. Ama gayet taş gibi kadınlar var.

Bazı mecralarda da bazıları da bizi beğenmiyor. Güya bizler paragözmüşüz, sadece paraya bakıyormuşuz. İşin kötüsü çoğunun parası da yok. Tip desen o da yok. Tipine bakmayacak, parana bakmayacak neyine bakacak bu kadınlar ya hu? :KK53:
Madonna şey demiş: "erkekler kadına güzelliği için bakıyorsa bir kadın da erkeğe parası için bakabilir"

Kadınlar eskisi gibi çok doğum yapmadiği için çökmüyorlar artık. Eskiden tam tersiydi ama

O mecralarda oturan tipler kim bilir nasıldır.

Masallar diyarında yaşamıyoruz, elbette kusurlarımız olacak ama genel olarak bunların bu kadar çökmesi normal değil. Ve garipsiyorum ;(

Madonna şey demiş: "erkekler kadına güzelliği için bakıyorsa bir kadın da erkeğe parası için bakabilir"
Sanki kadınların hiçbir şeye hakkı yokmuş gibi davranıyorlar. Seçme hakkı bir tek onlarda varmış gibi sanki.

Batıda erkekler biraz daha çıtırlar. Bizimkilerin 30ları böyleyse insan ister istemez 40lar 50ler kim bilir ne halde olacak diye endişe ediyor.

bu maalesef saadece genetik faktörlere de bağlı değil. Özsayfı ve özsevgi gibi birçok sikolojik etmenler de devreye giriyor. doğduğu ilk günden beri omzuna hiçbir sorumluluk yüklenmemiş adamlar söz konusu ve genellikle de olimpiyat meşalesi gibi annesinden karısına şeklinde el değiştiriyor erkekler. erkekler, kendi bedenleriyle ilgilenmeyi dahi bilmiyorlar. kadınların onları çekip çevirdikleri halleriyle devam ediyorlar.
kalkıp kadınların vulva rengine kadar tartışan erkekler ama üniversitede birçok erkek arkadaşımın bavullar içinde kirli donlarını yıkanması için memlekete götürdüğünü ben biliyorum. daha donlarını yıkamaktan aciz büyük kısmı. o yüzden enkaz durumda oluyorlar daha otuzlarında.

O mecralarda oturan tipler kim bilir nasıldır.

Masallar diyarında yaşamıyoruz, elbette kusurlarımız olacak ama genel olarak bunların bu kadar çökmesi normal değil. Ve garipsiyorum ;(
Her gün toplu taşıma kullanıyorum. Neredeyse hiç gözümün kaldığı bir adama rastlamıyorum. Ya onu geç, ulan ne güzel parfüm sürmüş dur bir daha koklayayım dediğim biri de olmuyor ya. :)

Her gün toplu taşıma kullanıyorum. Neredeyse hiç gözümün kaldığı bir adama rastlamıyorum. Ya onu geç, ulan ne güzel parfüm sürmüş dur bir daha koklayayım dediğim biri de olmuyor ya. :)

Mesai saatlerindeki sefelerde erkekler yaşlı oluyorlar belki gençlerdir ama tipler kötü. Ay, o dandik ucuz ağıe kokulu şeyleri fıs fıs sıkıyorlar. Koksa anca bu fıs fıstan ya da deterjan kokuyorlar.

Back
X