- Emoji Skoru
- 7.323
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi TulumbaPati
Almışsınız evlenmişsiniz birde beğenmiyorsunuz boşanında bizde rahatlayalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin erkeklere karşı birşeyiniz var köpek erkekler dediniz niye sildiniz benden kaçmadı![]()
evet40 yaşında 25 mi gösteriyormuş?![]()
![]()
Boşan bence (ironidirTwitter'da görüyorum bir tane erkek kadınlara sövülünce " Benim karım çok güzel, Türk kadınlarına laf etmeyin." demiyor. Kadinlara ağza alınmayacak hakaretler ediyorlar. Buradaki buldumcuklar da iyi kötü bir adam bulmuşlar, alakasız övüyorlar çirkin, ayı yavrusu gibi adamları. Dalga geçmek için bir kadın harbi yakışıklıymış, dese kem gözlerle bakarlar üstüne.
Kadın haklı ve sizin kocalarınız da büyük ihtimal çirkin. Yabancı erkekler sigara içmiyor, spor yapıyor. Daha iyi fizikleri var ve sakal bırakmıyorlar. Ben de görüyorum, birçok yakışıklı yabancı erkek var.
Hayır bir kere benim kocam 1.95 boyunda ve 72 yaşında olmasına rağmen 22.5 gösteriyor tamam mı?Twitter'da görüyorum bir tane erkek kadınlara sövülünce " Benim karım çok güzel, Türk kadınlarına laf etmeyin." demiyor. Kadinlara ağza alınmayacak hakaretler ediyorlar. Buradaki buldumcuklar da iyi kötü bir adam bulmuşlar, alakasız övüyorlar çirkin, ayı yavrusu gibi adamları. Dalga geçmek için bir kadın harbi yakışıklıymış, dese kem gözlerle bakarlar üstüne.
Kadın haklı ve sizin kocalarınız da büyük ihtimal çirkin. Yabancı erkekler sigara içmiyor, spor yapıyor. Daha iyi fizikleri var ve sakal bırakmıyorlar. Ben de görüyorum, birçok yakışıklı yabancı erkek var.
Kadınlar daha bakımlı
Estetik ve kişisel bakım konularında daha çok kendilerine özen gösteriyorlar
O yüzden erkekler daha bakımsız olduğundan daha yaşlı görünüyorlar bence
O da doğru vallaO da var tabi ama bence genetikle alakali daha cok, Turk genetigi kadinlar ve erkeklerde farkli sekillerde ortaya cikiyor. Gercekten guzel yuze, bicimli bedene sahip cok sayida kadin varken yakisikli erkek nerdeyse yok, yani sosyal hayatimdan yakisikli sadece 3 erkek taniyorum biri TVye cikiyor![]()
O da doğru valla
Kabul etmek ve dürüst olmak gerekirse
Fazla güzel bir millet değiliz
Bazı bölgelerin insanları genelde güzel
Genetiğe bakımsızlıkta eklenince
Estetik görünmüyor pek
Hangisi yoksa o değerli oluyorBen pek katılmıyorum, bazı kadınlarımız ultra güzelŞöyle ki Avrupa ve ABDde Türk kadınlar mega güzel bulunuyor koyu renk saçın gözün çokça gideri var
Bizimkilere sarışınlar güzel geliyir, komşunun tavuğu komsuya kaz görünüyor işte
![]()