• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim mi bakış açım farklı? Yoksa bu durum gayet normal mi? Erkekler daha mı hızlı çöküyor.

Almışsınız evlenmişsiniz birde beğenmiyorsunuz boşanında bizde rahatlayalım.

Twitter'da görüyorum bir tane erkek kadınlara sövülünce " Benim karım çok güzel, Türk kadınlarına laf etmeyin." demiyor. Kadinlara ağza alınmayacak hakaretler ediyorlar. Buradaki buldumcuklar da iyi kötü bir adam bulmuşlar, alakasız övüyorlar çirkin, ayı yavrusu gibi adamları. Dalga geçmek için bir kadın harbi yakışıklıymış, dese kem gözlerle bakarlar üstüne.

Kadın haklı ve sizin kocalarınız da büyük ihtimal çirkin. Yabancı erkekler sigara içmiyor, spor yapıyor. Daha iyi fizikleri var ve sakal bırakmıyorlar. Ben de görüyorum, birçok yakışıklı yabancı erkek var.

Twitter'da görüyorum bir tane erkek kadınlara sövülünce " Benim karım çok güzel, Türk kadınlarına laf etmeyin." demiyor. Kadinlara ağza alınmayacak hakaretler ediyorlar. Buradaki buldumcuklar da iyi kötü bir adam bulmuşlar, alakasız övüyorlar çirkin, ayı yavrusu gibi adamları. Dalga geçmek için bir kadın harbi yakışıklıymış, dese kem gözlerle bakarlar üstüne.

Kadın haklı ve sizin kocalarınız da büyük ihtimal çirkin. Yabancı erkekler sigara içmiyor, spor yapıyor. Daha iyi fizikleri var ve sakal bırakmıyorlar. Ben de görüyorum, birçok yakışıklı yabancı erkek var.
Boşan bence (ironidir :27:)

Hayır bir kere benim kocam 1.95 boyunda ve 72 yaşında olmasına rağmen 22.5 gösteriyor tamam mı? :KK53:

Yıllar önce leonardo yu çok beğenirdim, sevgilileri en fazla 25 yaşında olmuş şimdiye kadar… adam çökmüş ya. Tanıyamadım😀

Kocamı sormayın son senelerde çöktü. Biraz psikolojik çöküş 😕

Of gerçekten o kadar haklı bir konu ki. Dışarı her çıktığımda aynı şeyi düşünüyorum, kimseyi doğuştan yakışıklı değil diye kınamıyoruz zaten ama insan bi duş alır, düzgün bir pantolon gömlek giyer. Güneş kremi sürseler arada yürüyüş yapsalar bile yeter. Anlaşmış gibi hepsi dar pantolon giyip paspal eşofmanlarla geziyorlar. Toplum olarak aşağı yukarı genetiğimiz aynıdır mantıken ama kızlara bakıyorsun hepsi bebek gibi. Yani zaten yüzünü temizleyip nemlendirsen bile hemen belli oluyor.
Twitter lağımına girmiyorum, artık görmeye bile dayanamıyorum. Erkeklerin bize duydukları nefret gerçekten normal değil. Ergenlik zamanlarımda takardım ama artık umurumda bile değil, de-centering men felsefesini benimsediğimden beri kafam rahat. 30’u geçtim ama yaşla ilgili tek dert etttiğim şey sağlık.

Kadınlar daha bakımlı
Estetik ve kişisel bakım konularında daha çok kendilerine özen gösteriyorlar
O yüzden erkekler daha bakımsız olduğundan daha yaşlı görünüyorlar bence

Kadınlar daha bakımlı
Estetik ve kişisel bakım konularında daha çok kendilerine özen gösteriyorlar
O yüzden erkekler daha bakımsız olduğundan daha yaşlı görünüyorlar bence

O da var tabi ama bence genetikle alakali daha cok, Turk genetigi kadinlar ve erkeklerde farkli sekillerde ortaya cikiyor. Gercekten guzel yuze, bicimli bedene sahip cok sayida kadin varken yakisikli erkek nerdeyse yok, yani sosyal hayatimdan yakisikli sadece 3 erkek taniyorum biri TVye cikiyor :KK51:

O da var tabi ama bence genetikle alakali daha cok, Turk genetigi kadinlar ve erkeklerde farkli sekillerde ortaya cikiyor. Gercekten guzel yuze, bicimli bedene sahip cok sayida kadin varken yakisikli erkek nerdeyse yok, yani sosyal hayatimdan yakisikli sadece 3 erkek taniyorum biri TVye cikiyor :KK51:
O da doğru valla
Kabul etmek ve dürüst olmak gerekirse
Fazla güzel bir millet değiliz
Bazı bölgelerin insanları genelde güzel
Genetiğe bakımsızlıkta eklenince
Estetik görünmüyor pek

O da doğru valla
Kabul etmek ve dürüst olmak gerekirse
Fazla güzel bir millet değiliz
Bazı bölgelerin insanları genelde güzel
Genetiğe bakımsızlıkta eklenince
Estetik görünmüyor pek

Ben pek katılmıyorum, bazı kadınlarımız ultra güzel😊😊Şöyle ki Avrupa ve ABDde Türk kadınlar mega güzel bulunuyor koyu renk saçın gözün çokça gideri var😁😁Bizimkilere sarışınlar güzel geliyir, komşunun tavuğu komsuya kaz görünüyor işte😁😁😁

Ben pek katılmıyorum, bazı kadınlarımız ultra güzel😊😊Şöyle ki Avrupa ve ABDde Türk kadınlar mega güzel bulunuyor koyu renk saçın gözün çokça gideri var😁😁Bizimkilere sarışınlar güzel geliyir, komşunun tavuğu komsuya kaz görünüyor işte😁😁😁
Hangisi yoksa o değerli oluyor 😂😂😂

Hep kadının göbeği selüliti yok efendim yaşı bilmemneyi eleştiri alacak değil ya yakışıklı değil işte tüm erkekler birazda onlar düşünsün sevdim konuyu sürekli bir güzel kadın zorlaması yapan erkeklere az bile sadece onlara yorumum yok şu yaşta kadın ölmüştür kadın dediğin böyle olur gibi acımasız eleştiri yapan erkeklere oh olsun .Senelerce birbiri ile yaristirilan hep beli şöyle burası böyle orası şöyle olmalı denilen hemcinslerimin karşı atağını destekliyorum.Biz size güzel görünmek küçük görünmek hep iyi görünmek zorunda değiliz kendi saciniza gobeginize ve cizgilerinize bakınız .Her yaşta her zamanda sandığınız gibi gideriniz falan da yok .

Back
X