Benim minik evim...

eviniz çok güzel cnm huzurla oturun ama salonda yerleştirme değişikliği yapsan sanki daha güzel olucak gibi geldi bana ..

evın kucuk ama cok guzel dosenmıs ..esyaların secımı cok zevklı gule gule ve huzurla ıcınde oturun inş

evın kucuk ama cok guzel dosenmıs ..esyaların secımı cok zevklı gule gule ve huzurla ıcınde oturun inş

çok tesekkur ederım bır arkadasımız salonunuzda degısıklık yapabılır mısınız demıs ama kucuk oldugu ıcın degısıklık yapamıyorum acaba sızın onerınız var mı

evın küçük olduğundan keşke daha az eşya ıle dekor etseydın
tabı zevk meselesı ama bana oturma odan cok kalabalık geldı tatlım

güle güle oturun

evın küçük olduğundan keşke daha az eşya ıle dekor etseydın
tabı zevk meselesı ama bana oturma odan cok kalabalık geldı tatlım

güle güle oturun

oturma odama kalabalık demişsin güzelim ama iki koltuk birde puf var başka bir şey yok ki ev boşken büyük geliyordu gözümüze eşyalarda girince böyle oldu

eviniz guzel gule gule oturun.birsey dikkatimi cekti.yatak basindaki komidini neden dolabin yanina koydunuz.oysaki meydan bayagi genis kalmis.sigarmis onuda yerine koysaydiniz.

eviniz guzel gule gule oturun.birsey dikkatimi cekti.yatak basindaki komidini neden dolabin yanina koydunuz.oysaki meydan bayagi genis kalmis.sigarmis onuda yerine koysaydiniz.

Yerine derken nereyei kastettiniz anlamadım en uygun orası oldu başka koyacak yer yok ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…