Benim minik mucizem

xxanqelxx

Allah'm sana şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
222
80
48
35
Merhabalar.. yaşadiklarim belki birilerine umut olur diye yaziyorum.
Gecen haftada bir konu acmistim belki hatirlayan olur.
8 gun once evde yaptigim testle hamile oldugumu ögrendim ve ardindan kanamam oldu. Doktora gittik beta hcg 47 cikti doktor pek umitlenme kanaman var eve git yat dedi. Hic sevinemedim. 2 gun sonra beta hcg 49 cikti hic yukselmemisti. Doktor 3 gun sonra gel igneyle dusurucez dedi. Kahroldum. Cunki bu bebegi 3.5 senedir bekliyordum.
3 gum sonra yapilan beta hcg 293 cikti doktorda bizde sasirdik :) bekliycez dedi ve hala kanamam vardi. 2 gun sonra beta hcg 752 oldu cok sukur. Kanamanin nedeni bulunamadi ama bebegim beni terketmedi.. rabbimin mucizesi... darisi isteyen dileyen herkezin basina insallah..

Aminnn. Rabbim aratmasın isteyen herkese nasip etsin. Senin bebişini de sağlıkla Kucağında göstersin:)

masallah konunu daha once gormustm.kimyasal yada dis gebelik diye dusunmstm allahtan degilms.ne guzel bi mucize ya allah saglikla kucagna almayi nasip etsin canim.mucizen 9 ay karninda sonrada kucagnda olsin insallah

Annesi hep seninle olur inşş okuyunca hormonlardan mı ne çok duygulandım :)sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…