Benim Miniş Cevizlerim :)

çok güzeller huzurla,mutlulukla kullanın inşallah :)

Hepsi çok güzeller güle güle kullan canım :) Birde kahvaltı takımını çok beğendiim nerden aldınnn :))

Hepsi çok güzeller güle güle kullan canım :) Birde kahvaltı takımını çok beğendiim nerden aldınnn :))

canım çok teşekkür ederim.. memleketimde birçok markanın olduğu bi mağazadan alınmıştı, markası noble life internette ve züccaciye tarzı birçok yerde bulabilirsin sanırım

Canım benim, hepsi harika. İyi günlerde güzel anlarda, sevdiklerinle ve en başta çok sevdiğinle tabi :)) beraber kullan inşallah. Sevgiler tatlım benim :))

bunlarda aniden satın aldığım 2 parçasını giz den esinlendiğim yeni cicileriiiimm

Eki Görüntüle 558475 Eki Görüntüle 558474 Eki Görüntüle 558476 Eki Görüntüle 558477

canım çay tabağından kaçtane aldın ben 12 tane aldım varya dünden beri araştırıyordum bu çay tabaklarını şansa markafonide geldi başka şey isteseymişim tepe home kampanyasını gördüm nefesimi tutttum ve istediğim çay tabakları karşımda duruyolardıu :))))))))

güle gülee kullanalım esinmek ne kelime canım baksan orda duruyolardı cici cici zaten sende seçerdin güzel günlerde kullanalım çok cici şelerimiz olduu çok

şansa bak dicem de kalbinin temizliğindendir o canım yaa:112: ben son 2 adet kalmış onları alabildim yani 8 çay tabağım oldu.. öyle deme sen olmasan bakmıcaktım o kampanyalara ama :126: evet inşallah sevdiklerimizle güzel sevgi dolu günlerde sıcacık çaylarla servis edelim inşallah

haaa buarada bende geçen gün şu atlı karıncalı müzik kutusunu suskunlar dizisinde görüp çok beğenmiştim o da benim karşıma çıkıverdi

canım güzel düşüncen için sağolasın

müzik kutusuda senin karşına çıkmış ne güzel gönlümüze göre oldu

çok güzel 8 tanede çok iyi canım bide cupcake tepsi alallım bunlara olmazmı çok şeker olurr bideeee bidee paşabahçedeki cupcake çay bardakları bizim olsun demi şuna bakk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…