- 8 Mart 2012
- 895
- 264
- 323
- Konu Sahibi LoveMuffin
-
Hepsi çok güzeller güle güle kullan canım :) Birde kahvaltı takımını çok beğendiim nerden aldınnn :))
Anahtarliklari nerden alıyorsunuz yahuuuu
kızlar markafonide chiccy deco life outlet kampanyasında var anahtarlıktan şuanda haberiniz olsun
bende aldımm :=)
güle güle kullan canım :13:
bunlarda aniden satın aldığım 2 parçasını giz den esinlendiğim yeni cicileriiiimm
Eki Görüntüle 558475 Eki Görüntüle 558474 Eki Görüntüle 558476 Eki Görüntüle 558477
canım çay tabağından kaçtane aldın ben 12 tane aldım varya dünden beri araştırıyordum bu çay tabaklarını şansa markafonide geldi başka şey isteseymişim tepe home kampanyasını gördüm nefesimi tutttum ve istediğim çay tabakları karşımda duruyolardıu :))))))))
güle gülee kullanalım esinmek ne kelime canım baksan orda duruyolardı cici cici zaten sende seçerdin güzel günlerde kullanalım çok cici şelerimiz olduu çok
şansa bak dicem de kalbinin temizliğindendir o canım yaa:112: ben son 2 adet kalmış onları alabildim yani 8 çay tabağım oldu.. öyle deme sen olmasan bakmıcaktım o kampanyalara ama :126: evet inşallah sevdiklerimizle güzel sevgi dolu günlerde sıcacık çaylarla servis edelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?