Allah senden sonsuz razı olsun Yavrularını sevdiklerini sana bağışlasın.Kolaylıkla sağlıkla zahmetsizce 2 numaralı Meleğine de kavuşasın inşallah

ne kadar dua etsem azdır.Dikkate alıp cvp verdiğin için çokk teşekkür ederim.❤ Çok bilgisizim burdan okuduklarım araştırdıklarımla bişeyler öğreniyorum. Dediklerinin hepsini uygulamaya çalışacağım.Geçen ay Türkiye’de 6 gün hayıt otu çayı içmiştim 34. günde adetim geldi çok akıntım olmuştu.5 gündür soğan suyu içiyorum, hayıt otunu soğan suyu yanısıra mı içeyim? Ayrıca iltihap var sanki bende ayıptır söylemesi çünkü adetim bile akıntılı sümüksü geliyor...Bu ay Omega 3, d vitamini, folik asit ,hazır keçi boynuzu pekmezi, glutensiz ekmek ,bolca meyve ,ceviz ,kabak çekirdeği tüketiyorum umarım faydası olur.Ovu testini günde bir kez 12:00 16:00 arası bi vakitte 1 saat önce sıvı bırakmayla yapıyorum.Yalnız aspirin burda pembe olan hiç görmedim beyaz renkli var genelde alıp deneyeceğim.Canım bide eğer ovu testi pik olursa 3 günde hergün mü ilişki olacak? normalde gün aşırı 2 günde bir oluyor bizde.Her takıldığım konularda sorularımla başını ağrıtacağım için şimdiden Hakkını helal canım.

Umudumu kesmeden azimle devam diyoruz.Rabbim bize ve dileyen isteyen herkese versin inşallah