Benım mucızem

samiramine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
8
3
3
Tam 4 yillik evliyim.evlendigim ilk gunden itibaren cocuk sahibi olmak istedim.malesef olmadi once tedaviye basladik klomenlerle yaklasik 6 ay denedik olmadi ust uste 4 asilama yaptik olmadi...en son gecen eylul ayinda tupbebek icin gittim cift embiriyo transfer ettiler biri tuttu.tabi dunyalar benim oldu ama çok kisa surdu mutlulugum 11 haftalikken benim kucuk melegimin kalbi durdu ve onu benden aldilar.aylarca kendime gelemedim.acikcasi tekrar gitmeye cesaret de edemedim.2 3 ay sonrasi icin yeni transfer icin planlamalar yapiyordum. Kiiii bu sabaha kadar adetim 9 gun gecmisti belimde hafif agrilar hissettim adet sancissi gibiydi.yinede agri kesici almadan net olsun istedim bi test yapayim dedim.son derece umutsuz bir sekilde cunku yillardir o kadar cok test yaptim haddi hesabi yok.is yerimde cift cizgiyi gorunce cildirdim hala inanamıyorum. O kadar tedaviden sonra dogal yolla hamile kaldigima inanamıyorum. ? Hemen doktora gittim ve kanda baktirdim 321 cikti meger büyümüş bile ))
tum bu yolda ilerlemeye calisan anne adaylari rabbim hepimize bu mutlulugu gostersin insallah.lutfen lütfen umudunuzu kaybetmeyin.bana surekli soylenen stess yapma kafani takma idi.ben ne zaman bebek fikrini aklimdan cikardim o ay hamile kaldim.allah hepimize yardimci olsun.

Cok svindim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin Allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözün aydın canım çok güzel bir haber okuyunca umutlandım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Harikaaa bir mucize.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım... Tebriklerrr...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok sevindim inanın Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gözünüz aydın

slm cnm öncelikle gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
dilerim Rabbim herkese yaşatır bu duyguyu

tebrik ederim :) gözünüz aydın :) iş zaten onu aklından çıkarabilmekte ve ben bunu yapabileceğimi hiç sanmıyorum.her anımda bu fikir kafamda.nasıl olmasın ki? her gittiğim yerde bu konuşulurken, etrafım hamile doluyken. nasıl olabilir ki? ben zaten kafamdan attım bu düşünceyi diyenlere çok şaşırıyorum.nasıl yapabiliyorsunuz? 5 yıldır hiç çıkmıyor aklımdan

aynennnnn arkadaşım.bende çok merak ediyorum valla:))

canım benım gözün aydın olsun Allah kucağına almayı nasıp etsın ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…