- 9 Haziran 2014
- 8
- 3
- 3
- Konu Sahibi samiramine
Tam 4 yillik evliyim.evlendigim ilk gunden itibaren cocuk sahibi olmak istedim.malesef olmadi once tedaviye basladik klomenlerle yaklasik 6 ay denedik olmadi ust uste 4 asilama yaptik olmadi...en son gecen eylul ayinda tupbebek icin gittim cift embiriyo transfer ettiler biri tuttu.tabi dunyalar benim oldu ama çok kisa surdu mutlulugum 11 haftalikken benim kucuk melegimin kalbi durdu ve onu benden aldilar.aylarca kendime gelemedim.acikcasi tekrar gitmeye cesaret de edemedim.2 3 ay sonrasi icin yeni transfer icin planlamalar yapiyordum. Kiiii bu sabaha kadar adetim 9 gun gecmisti belimde hafif agrilar hissettim adet sancissi gibiydi.yinede agri kesici almadan net olsun istedim bi test yapayim dedim.son derece umutsuz bir sekilde cunku yillardir o kadar cok test yaptim haddi hesabi yok.is yerimde cift cizgiyi gorunce cildirdim hala inanamıyorum. O kadar tedaviden sonra dogal yolla hamile kaldigima inanamıyorum. ? Hemen doktora gittim ve kanda baktirdim 321 cikti meger büyümüş bile
))
tum bu yolda ilerlemeye calisan anne adaylari rabbim hepimize bu mutlulugu gostersin insallah.lutfen lütfen umudunuzu kaybetmeyin.bana surekli soylenen stess yapma kafani takma idi.ben ne zaman bebek fikrini aklimdan cikardim o ay hamile kaldim.allah hepimize yardimci olsun.

tum bu yolda ilerlemeye calisan anne adaylari rabbim hepimize bu mutlulugu gostersin insallah.lutfen lütfen umudunuzu kaybetmeyin.bana surekli soylenen stess yapma kafani takma idi.ben ne zaman bebek fikrini aklimdan cikardim o ay hamile kaldim.allah hepimize yardimci olsun.