• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim mucizemmm

nryonder015

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
132
31
18
22
Öncelikle herkese iyi akşamlar. 3 senedir evliyim hiç korunmadık her ay gecikince hamile olduğumu düşündüm sürekli test yaptım her defasında negatif görünce üzüldüm En son Mart ayında yazdım regl olduğumu hamile olmadığımı. 26 Nisan da regl oldum . Mayıs ayında sadece düşüncem şuydu Rabb'im isterse o olur nasip faln diyordum 5 gün geçti 30 Mayıs kan verdim gece baktım sonuça 2492 çıkmış referans dışı yazıyor anlayamadım da aileme de söylemek istemedim sürpriz olsun diye ama markette çalışıyordum ağır işler yaptım hamile olduğumu bilmiyordum. İşe geldim müdüre söyledim sonucu gösterdim arkadaşina sordu ve bana müjdeyi söyledi bnde içim içime sığmıyor. Eşimi aradım o da işte çalışıyor sana müjdem faln var dedim anladı tabi akşam işten beni almaya geldi . Çiçek ve ayakkabı Bebek eldivenleri almış 🥺🥺😍 Kurban Bayramında eşimin ailesine gittik kutuyla sürpriz yaptık Bayram günü ağladılar benim aileme de aynı şekilde yaptık çok mutlu oldular şuan 31+4 günlük çok dua ettim Rabb'im nasip etti çok şükür. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu şimdi sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum. Cinsiyeti (Erkek )

Eklentiler

• 1000025013.webp
    1000025013.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 31
Back
X