Babam çok sevmiştide annem hayırRazEy burası keşke annemi babamı dinleseydim diyenlerle dolu. Hiç bulaşma derim
Zamaninda onu da yapmis zaten. Ise yaramis mi? Hayir. Neden yine yapsin.
Ya olurdu ben de de suç var annemi dinledim savaşcaz derken birden bitirdim ailesi yok ve işi düzgün değil diye annem olmaz dedi
Ayrilmanizdaki tek sebep buysa biraz yazik etmissiniz sanki
Yav ne isi olacak seviyo adam ozlemis gelmis yazik.. Ailen istemiyosa vardir bi bildikleri. Yazip umit verme yaziktir cok sevdali belli kiMaalesef yoktu başka sebep öz eleştrimi yapıyor bende suçlumuyum ama bitti sonuçta bunca zaman sonra görmem şüpheye düşürdü beni ne işi vardı diye
Sen seviyor musun bu adami peki? Senin icin tamamen bitti mi yoksa ailen yüzünden bitirmek zorunda oldugun icin mi bitti?
Yav ne isi olacak seviyo adam ozlemis gelmis yazik.. Ailen istemiyosa vardir bi bildikleri. Yazip umit verme yaziktir cok sevdali belli ki
E sen ondan sonra baskasiyla sevgili olmussun okudum konularini simdi. Noldu ondan da mi ayrildinÜmit vari yazmazdım ki kendimi zor tutuyorum ha yazdım ha yazacam durumundayım şuan. Yyine yolda karşıma çıkarmı düşüncelerine soktu beni
E sen ondan sonra baskasiyla sevgili olmussun okudum konularini simdi. Noldu ondan da mi ayrildin
Bence uğruna savaşmaya değecek bi aşk... Kesinlikle mesaj atın derimm ve ailenize karşı kararlı ve ketun durun size aşık birine karşı değil...
Aaa sevgilin oldugunu biliyosa bu sapikliga giriyo artik. Muhatap olmani onermem, konusursan takibi birakmazHayır hala beraberiz tabi ki bu yüzden de endişem var işte ki o araya vs giricek birideğildir
Aaa sevgilin oldugunu biliyosa bu sapikliga giriyo artik. Muhatap olmani onermem, konusursan takibi birakmaz
O zaman şöyle söylym aynısını yaşamıştım ve ben kendimi tutamayp mesaj atmstm.. Hayatmda baska biri varken.. Ama benimki de sadece meraktı tabi..ama öyle bi mesaj atmstm ki benden yeşil ışık alamycağı sadece neden karsıma cktgnı sordm merakımı gderdkten sonra da hayatmda baskasının oldgnu nişanlancagmı ve bdaha bana mesaj atmamasnı söyledm engelledm tekrar ve o da pskopattı hcbsey yapamadı ama
Ama bunu bilsin. Bir sevgilim var, lutfen beni takip etmeyi birak, hayatta mutluluklar gibi bi sey yazBildiiğini hiç sanmıyorum
Ama bunu bilsin. Bir sevgilim var, lutfen beni takip etmeyi birak, hayatta mutluluklar gibi bi sey yaz
Keske konunuza hayatinizda biri oldugunu yazsaydiniz.Ben okudugumda aileniz yuzunden ayrildiniz,karsi tarafta unutmamadi sizinde aklinizin karisik oldugu hissine kapildim.Ailem yüzünden bitti ilk zamanlar çok ağladım ama şimdi hayatımda başka biri var
Elbette belki de coktan yoluna bakacakti sevgilin oldugunu bilse, bu vesileyle soyleHaklısınız bunu yapmam lazım ileri de yanlışanlaşılmada olabilir teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?