Benim ne yapmam doğru şimdi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi RazEy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zamaninda onu da yapmis zaten. Ise yaramis mi? Hayir. Neden yine yapsin.

Zamanında yaptı kalayı yedi yalandan senin yüzünden adım çıktı dedim özür diledi bi daha ses soluk yok aha bu geceye kadar paranoyak etcek beni

Ayrilmanizdaki tek sebep buysa biraz yazik etmissiniz sanki

Maalesef yoktu başka sebep öz eleştrimi yapıyor bende suçlumuyum ama bitti sonuçta bunca zaman sonra görmem şüpheye düşürdü beni ne işi vardı diye

Sen seviyor musun bu adami peki? Senin icin tamamen bitti mi yoksa ailen yüzünden bitirmek zorunda oldugun icin mi bitti?

Maalesef yoktu başka sebep öz eleştrimi yapıyor bende suçlumuyum ama bitti sonuçta bunca zaman sonra görmem şüpheye düşürdü beni ne işi vardı diye
Yav ne isi olacak seviyo adam ozlemis gelmis yazik.. Ailen istemiyosa vardir bi bildikleri. Yazip umit verme yaziktir cok sevdali belli ki

Sen seviyor musun bu adami peki? Senin icin tamamen bitti mi yoksa ailen yüzünden bitirmek zorunda oldugun icin mi bitti?

Ailem yüzünden bitti ilk zamanlar çok ağladım ama şimdi hayatımda başka biri var

Yav ne isi olacak seviyo adam ozlemis gelmis yazik.. Ailen istemiyosa vardir bi bildikleri. Yazip umit verme yaziktir cok sevdali belli ki

Ümit vari yazmazdım ki kendimi zor tutuyorum ha yazdım ha yazacam durumundayım şuan. Yyine yolda karşıma çıkarmı düşüncelerine soktu beni

Ümit vari yazmazdım ki kendimi zor tutuyorum ha yazdım ha yazacam durumundayım şuan. Yyine yolda karşıma çıkarmı düşüncelerine soktu beni
E sen ondan sonra baskasiyla sevgili olmussun okudum konularini simdi. Noldu ondan da mi ayrildin

E sen ondan sonra baskasiyla sevgili olmussun okudum konularini simdi. Noldu ondan da mi ayrildin

Hayır hala beraberiz tabi ki bu yüzden de endişem var işte ki o araya vs giricek birideğildir

Bence uğruna savaşmaya değecek bi aşk... Kesinlikle mesaj atın derimm ve ailenize karşı kararlı ve ketun durun size aşık birine karşı değil...

Bence uğruna savaşmaya değecek bi aşk... Kesinlikle mesaj atın derimm ve ailenize karşı kararlı ve ketun durun size aşık birine karşı değil...

Şu saatten sonra olmaz başkası var hayatımda... Mesaj atma niyetim ne yapmaya çalıştığı ile ilgili de atsam mı kararsızım tutmaya çalışıyorum kendimi

O zaman şöyle söylym aynısını yaşamıştım ve ben kendimi tutamayp mesaj atmstm.. Hayatmda baska biri varken.. Ama benimki de sadece meraktı tabi..ama öyle bi mesaj atmstm ki benden yeşil ışık alamycağı sadece neden karsıma cktgnı sordm merakımı gderdkten sonra da hayatmda baskasının oldgnu nişanlancagmı ve bdaha bana mesaj atmamasnı söyledm engelledm tekrar ve o da pskopattı hcbsey yapamadı ama

Bunun bi psikopatlığını görmedim hiç olacağını da düşünmüyorum dediğiniz gibi meraktan ne işin var etrafımda demek niyet aslında çünki şehirler bile farklı

Ama bunu bilsin. Bir sevgilim var, lutfen beni takip etmeyi birak, hayatta mutluluklar gibi bi sey yaz

Haklısınız bunu yapmam lazım ileri de yanlışanlaşılmada olabilir teşekkürler

Ailem yüzünden bitti ilk zamanlar çok ağladım ama şimdi hayatımda başka biri var
Keske konunuza hayatinizda biri oldugunu yazsaydiniz.Ben okudugumda aileniz yuzunden ayrildiniz,karsi tarafta unutmamadi sizinde aklinizin karisik oldugu hissine kapildim.
Boyle bir durumda aramayin,gormezden gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…