benim neden bebeğim olmuyor:(

ruya_119

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
128
9
118
38
Bursa
her gün bu sayfaya gelip bu mutlu haberleri okumak o kadar zor ki!
Aslında sizler adına çok seviniyorum.dualar ediyorum allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etmesi için.Zor olan tarafı iç geçirmek sadece...Belki size komik gelebilir ben yıllardır bebeğim olması için uğraşmıyorum. Çok uzun zamanlardır uğraşıpta bir bebeğe sahip olamayanlara haksızlıkta etmek te istemiyorum.Onların üzüntüleri eminimki benden çok fazladır.allah onlarada evlat nasip etsin.
ben daha 5aydır korunmayı bıraktım.sanıyorum bebek sahibi olma konusuyla ilgili çok fazla bilgi sahibi olmadığım içinde hemen olacağını düşündüm.olmadıkçada her ay hayal kırıklığına uğradım,ne yapmam lazım onuda bilmiyorum.yaptığım tek şey folik asit içmek:) onuda bi arkadaşım söylemiştiii:) bide kafaya takmamak gerekirmiş.bu mümkün değilki.her ay bekliyorum aklımdan çıkmıyor.
geçen ay ama umutlanacağım bişey oldu tabi bu ne kadar umut vericidir aramızdaki tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler.her ay gününü bir gün bile şaşmayan adetim geçen ay 6 7 gün önce geldi.sanırım buda içerde bişeyler olduğunun habercisiymiş:):)tabi bilmiyorum.
sizlerden dua etmenizi istiyorum...buna çok ihtiyacım var

canım evet ınş. hamilesındır ama çokda takma kafaya daha çok yenı bız senelerce uğraştık gıtmedığım doktor kalmadı hem eşım hem ben doktor en sonunda benım tuplerıme baktırmam gerektığını eşımınde amelıyat olması gerektığını soyledı bunları yapmazsak çok zor bır ıhtımalle hamıle kalabılrmışım ancak o da kımbılır ne zaman dedı doktor oylece bırkatık ne bır daha doktora gıttık ne de dedıklerını yaptık uzerınden aylar geçtı ben kurslara gıttım sonunda ışe gırdım ve hedefımı değiştırdım ev almak ıçın çabalıcaktık derken bebış fıkrını 2 sene erteledık sonra doktora yenıden gıderız dedığım ay buyuk bır suprızle hamıle olduğunu oğrendım çok şukur rabbıme şımdı 2 aylık hamıleyım rabbım ınş. kucağıma almayı sanada aynı duyguları nasıp eder bence adetın gecıktı ıse hemen gıt bır hastaneye kan tahlılı yaptır bebış varsa gosterır kendını benı haberdar et merak ettım

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.5 ay uzun bir süre değil,kendini olumsuz düşüncelere sürükleme.olumlu düşün lütfen.inşallah Allah sana en hayırlı zamanda bir evlat sahibi olmanı nasip eder.

o kadar tatlısınız ki çok teşekkür ederim dualarınız ve verdiğiniz umutlar için
içim rahatlıyor böyle şeyler duyunca.ama sanırım ufak bi yalnış anlaşılma oldu adetim gecikmedi sadece 1 gün bile şaşmayan adetim 6 7 gün önce geldi oda bir gelişmedir dediler ondan bahsetmek istedim:)

canım ben de 8ayımdayım..ilk ay hemen olur sandım ama aradan 8 ay geçti seni çok çok iyi anlıyorum...yalnız ben ilk kez senden duydum adet erken olunca diğer ay hamile kalınacagını..ilginçmiş ama mantıklı gelmedi bana..neden böyle diyorlar acaba...
kafadan atmak zor olumlu düşünmek tek çare sanırım...olacak inş.bir gün bizim de..rabbim zamanını bekliyordur...inş..bekledigin haberi alırısn..

cnm uzulme bende 1 seneyi askin cocuk icin ugrasiorum ama olmuo bide dusuk yasadim 1 sene once hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…