her gün bu sayfaya gelip bu mutlu haberleri okumak o kadar zor ki!
Aslında sizler adına çok seviniyorum.dualar ediyorum allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etmesi için.Zor olan tarafı iç geçirmek sadece...Belki size komik gelebilir ben yıllardır bebeğim olması için uğraşmıyorum. Çok uzun zamanlardır uğraşıpta bir bebeğe sahip olamayanlara haksızlıkta etmek te istemiyorum.Onların üzüntüleri eminimki benden çok fazladır.allah onlarada evlat nasip etsin.
ben daha 5aydır korunmayı bıraktım.sanıyorum bebek sahibi olma konusuyla ilgili çok fazla bilgi sahibi olmadığım içinde hemen olacağını düşündüm.olmadıkçada her ay hayal kırıklığına uğradım,ne yapmam lazım onuda bilmiyorum.yaptığım tek şey folik asit içmek:) onuda bi arkadaşım söylemiştiii:) bide kafaya takmamak gerekirmiş.bu mümkün değilki.her ay bekliyorum aklımdan çıkmıyor.
geçen ay ama umutlanacağım bişey oldu tabi bu ne kadar umut vericidir aramızdaki tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler.her ay gününü bir gün bile şaşmayan adetim geçen ay 6 7 gün önce geldi.sanırım buda içerde bişeyler olduğunun habercisiymiş:):)tabi bilmiyorum.
sizlerden dua etmenizi istiyorum...buna çok ihtiyacım var