benim neden olmuyor .((

_tuba_21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
300
50
53
32
ya arkadaşlar mehaba ben 22 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı etrafımdakiler bunun benden kaynaklandığını kimseye güvenmediğimi uzak durduğumu çok düz olduğumu ve biraz cilveli olmam gerektiğini söylüyorlar ama ben böyle bir yapıya sahip değilim bu güne kadar kiminle görüşsem ya yarıda kalıyor ya da istemiyorum ısınmıyor için yaaa ben neden böyleyim hep böylemi olcak

Etrafındakileri dinleme, birini bulmabilmek için cilve gerekli değildir, eksikliğini hissediyorsan muhabbetle kapatabilirsin mesela. O da mı yok? Peki o zaman karşı cins nasıl anlasın ilgini?

daha yaşın küçük,doğru insan karşına daha çıkmamış demekki kafanın aldığı, o yüzden yarıda kalıyordur, biraz sabret çıkar karşına doğru insan,ve ozaman ister istemez azıcık cilveli olursun kendiliğinden gelişir :))

Muhabbete bak kiza hakaret etmen yanlis konu sahibesiii

Etrafındakileri dinleme, birini bulmabilmek için cilve gerekli değildir, eksikliğini hissediyorsan muhabbetle kapatabilirsin mesela. O da mı yok? Peki o zaman karşı cins nasıl anlasın ilgini?
yok muhabbet ettiğim arkadaşlarım var yada karşı cins var zaten ama nedense kiminle sevgili anlamında başlasa ciddi birşey olmuyor bi kaç ay sonra puff

aminnnn inşaallahhh canımmm

Normalde böyle konuşmuyorsundur umarım.
hayırda ben burda içimi dökmüşüm kendimi kötü hissediyorum arkadaş beynin bilir bu ne dmek tir ya hiçmi saygı kalmadı artık konuya bakmadanda geçebilir

E ama durum senden kaynaklı ise en iyi sen bilirsin böyle nereye kadar devam edeceğini?
biliyorum ama napabilirim nasıl değişebilirim yada ya bilmiyorum bide biri vardı oda olmadı o yüzden bu kadar kötü oldumm

hayırda ben burda içimi dökmüşüm kendimi kötü hissediyorum arkadaş beynin bilir bu ne dmek tir ya hiçmi saygı kalmadı artık konuya bakmadanda geçebilir

Yahu hayat senin hayatın, karakter senin karakterin değil mi etrafındakiler cilve yap dese yapacak mısın? kukla mısın sen? Tabi ki yapmayacaksın, kendine ne uygunsa, nasıl karar veriyorsan öyle devam edeceksin, elbette beynin bilecek, bunun saygıyla ne alakası var? Espiriden anlayıp beraber gülebilmek saygıdan çok daha önemli bir şeydir ilişkilerde, kıyafetten, bayık bakışlardan daha fazla dikkat çeker erkekler için.

Cilveli olsanda bu sefer kaşar derler
bakimli guzel olursun yollu derler
bakimsiz olursun pasakli
zayif olursun aman cok siska
Toplu olursun sisko
kendi halinde olursun sıkıcı olursun bu sefer
istemeyen erkek icin bahane cok olur
seni seven erkek seni oldugun gibi kabullenir digerleride hep kusur arar
bu isin cilveyle ilgili oldugunu sanmam
sana tavsiye veremem çünkü hayatim hep bu sekilde yalniz gecti
29 yasindayim

senin anlama kabiliyetin buysa ve insanlara verdiğin karşılık üslubun buysa erkek arkadaşının olmaması da normaldir ...
imza:bir büyüğün.

hem yakısıklı,hem zengin,hemde sana ilgi gösteren birini mi arıyorsun acaba ? seni seveni sen sevmiyorsundur,senin sevdiklerinide sen sevemiyorsundur. bu dunya boyle. hem yaşın genç daha o yaslarda ciddi ilişki kurmak zor. 25 civarına gel,iş ortamıydı vb. bulursun illa. üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…