ya arkadaşlar mehaba ben 22 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadıetrafımdakiler bunun benden kaynaklandığını kimseye güvenmediğimi uzak durduğumu çok düz olduğumu ve biraz cilveli olmam gerektiğini söylüyorlar ama ben böyle bir yapıya sahip değilim bu güne kadar kiminle görüşsem ya yarıda kalıyor ya da istemiyorum ısınmıyor için yaaa ben neden böyleyim hep böylemi olcak
ÇOK KOMİKSİN KEŞKE ÖLSENAma bunu ben bilmem, senin beynin bilir.
(yapmazsam ölürdüm)
yok muhabbet ettiğim arkadaşlarım var yada karşı cins var zaten ama nedense kiminle sevgili anlamında başlasa ciddi birşey olmuyor bi kaç ay sonra puffEtrafındakileri dinleme, birini bulmabilmek için cilve gerekli değildir, eksikliğini hissediyorsan muhabbetle kapatabilirsin mesela. O da mı yok? Peki o zaman karşı cins nasıl anlasın ilgini?
ÇOK KOMİKSİN KEŞKE ÖLSEN
aminnnn inşaallahhh canımmmdaha yaşın küçük,doğru insan karşına daha çıkmamış demekki kafanın aldığı, o yüzden yarıda kalıyordur, biraz sabret çıkar karşına doğru insan,ve ozaman ister istemez azıcık cilveli olursun kendiliğinden gelişir :))
E ama durum senden kaynaklı ise en iyi sen bilirsin böyle nereye kadar devam edeceğini? anlamında söyledim kardeş. Ne atarlanıyon canım.ÇOK KOMİKSİN KEŞKE ÖLSEN
hayırda ben burda içimi dökmüşüm kendimi kötü hissediyorum arkadaş beynin bilir bu ne dmek tir ya hiçmi saygı kalmadı artık konuya bakmadanda geçebilirNormalde böyle konuşmuyorsundur umarım.
biliyorum ama napabilirim nasıl değişebilirim yada ya bilmiyorum bide biri vardı oda olmadı o yüzden bu kadar kötü oldummE ama durum senden kaynaklı ise en iyi sen bilirsin böyle nereye kadar devam edeceğini?
hayırda ben burda içimi dökmüşüm kendimi kötü hissediyorum arkadaş beynin bilir bu ne dmek tir ya hiçmi saygı kalmadı artık konuya bakmadanda geçebilir
inşallah ama erkekler benim gibilerden hoşlanmıyormuşolurrrr dert etme...
öyle bir genelleme yok..sen rahat ol illa sevgilim olsun diye düşünme..sadece sosyal ol yeter..inşallah ama erkekler benim gibilerden hoşlanmıyormuş
senin anlama kabiliyetin buysa ve insanlara verdiğin karşılık üslubun buysa erkek arkadaşının olmaması da normaldir ...hayırda ben burda içimi dökmüşüm kendimi kötü hissediyorum arkadaş beynin bilir bu ne dmek tir ya hiçmi saygı kalmadı artık konuya bakmadanda geçebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?