benim nefretim nişanlımın yengesi,,,,,,

sonbaharom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
40
1
36
Denizli
kızlar benmi takıntılıyım yardım edin nişanlımın yengesiyle sevgiliykenden samimiydk sonra nişanlımı kıskanmaya başladı apaçık iki yüzlülükleri başldı o varken okuma kocan bakar bilmem ne o yokken oku kendi ayaklarının üstnde dur gibi bir süü örnek nişanlım askerden geldi ilk gün onlar yüzünden göremdm ikinci gün buluştk ve yengesigil aradı bizde telefnları açmdk ertesi gün onlardaydık sordu telefnları neden açmdnz diye bende sesimi çıkarmdm kalktı masaya vurdu nişanlıma aşk olsun el kızı yzünden bize satıyosn küstüm sana dedi bu arada yengesiyle çok samimyz nişanlm askerdeyken bile görüştk orda ben bi şok oldm dondm kaldm tabi snra kalkalm dedm nışanlıma söyledm anlamdm dediğini dedi 8ay gitmdm karşılaştığımz yerde merhaba snra benle konuşmak istedi gttm bi problemmi var dedi yok dedim orda bu meselyi kapamaya karar verdm ama bunu defalarca tekrarldı üstelk nişanlımın evnde bana el kızı nasılda belli oluyr dedi sofra hazrlarken veorda bitirdm nefretm günden güne büyüyor nişalım anlyaşla karşıladı bidaha benm yanımda desin bcevabnı alır dedi hep nişanlım yokken söyledi bunları lof sokmalarda var görüşmek istemiyorum dedim tamam dedi ama bağı koparamayız dedi bayramlarda ayda yılda bir gttm mesafeli davrndm şimdide yüzünü gördm moralim bozuluyo nişanlıma söylenyrm istemedn oda en sonunda kızdı bana ben seni görştrmüym anlyşla karşılıyorm sende beni anla karşılaştığımızdadamı konuşmayalım dedi 2gün asık suratla ggezdk snra birazdaha dikkatli olcm dedim unutucm dedim ama unutamıyorm daha çok ayrıntı var yazsam bitmez okadr samimiykn evlenince en çok yengenle görüşürüm diyorken nişanlıma nişanlımı benden kıskandı ve sevgiliykenbiz onun evnde görüşüyordk hep birlkteydk sanırım o tavizi ozaman verdk bundanda çok pişmanım ama tanımıyordm şimi bunu nSIL unutablrm takmamayı öğrenmek istyrm

Ben herzaman mesafenin sart oldugunu düsünürüm,
Mesafeni koru, saygini muhafaza et ama sakin samimi davranma,
cok yüz bulmus senden belliki, sana böyle laflar edebildigine göre,
utanmaz ya,
birdaha da sana laf sokacak olursa sende lafini sok, niye susacakmissinki,
ama nisanlinla arani bozmaya degmez,
o yengesininde niyeti sizin aranizi bozmak belliki, huzurunuzu kacirmak istiyor,
nisanlinla bu konu hakkinda bidaha konusma, cünkü o yengenin hakkindan kendin gelmelisin,
nisanlin hicbisey yapmaz, eger yengesi onun yaninda laf söylemesse..

sen taa en başından kadınla sıkı fıkı olmuşsun zaten... yahu ne gerek var... yengesiyse yengesi kim sanki bana, annesi mi ablası mı? hoş onlarla da çok samimi olmamak gerekio ya neyse...
o da sizin bu samimiyetinizden yüz bularak, istediği şakayı da yapar, istediği lafı da sokar... nası başlarsan öle gider unutöa
nişanlın haklı, hayatınızdan çıkartamazsınız... ama eskisi kadar samimi olmazsınız... mecbur bi araya geleceksiniz... konuşacaksınız.. çünkü sen bana bunu yaptın diye gösterip küsebileceğin elle tutulur bişi yok anlatabildim mi? laf sokuyo die küstüm desen, herkes seni kabahatli bulur...
aranıza bi mesafe koy bundan sonra.... sadece yengesiyle değil, çevrende ki herkesle...

sen taa en başından kadınla sıkı fıkı olmuşsun zaten... yahu ne gerek var... yengesiyse yengesi kim sanki bana, annesi mi ablası mı? hoş onlarla da çok samimi olmamak gerekio ya neyse...
o da sizin bu samimiyetinizden yüz bularak, istediği şakayı da yapar, istediği lafı da sokar... nası başlarsan öle gider unutöa
nişanlın haklı, hayatınızdan çıkartamazsınız... ama eskisi kadar samimi olmazsınız... mecbur bi araya geleceksiniz... konuşacaksınız.. çünkü sen bana bunu yaptın diye gösterip küsebileceğin elle tutulur bişi yok anlatabildim mi? laf sokuyo die küstüm desen, herkes seni kabahatli bulur...
aranıza bi mesafe koy bundan sonra.... sadece yengesiyle değil, çevrende ki herkesle...

okurken beynim iflas etti sandım çünkü sesli harfleriniz ve noktalama işaretleriniz kaybolmuş sizin de dikkatinizi çekti mi

siz el kızıysanız o ne acaba? aynı durumdasınız ikinizde.eğer hoşlanmıyorsanız koyun mesafeyi olsun bitsin.takmamayı da zamanla öğrenirsiniz..can sıkmaya değmez.

konunun tamamını anlamadım
ama ne olursa olsun samımı olma, mesafenı koy
baktın laf sokuyor, kırıcı oluyor
altta kalma
sessız kalma sakın sende lafını söyle
nışanlın ne dıyor, yanı destek oluyorsa sorun yok

bu yengeler çok fena oluyor, sedef gıbı mesela...

Nişanlıysanız artık el kızı sayılmazsınız.
Sonuçta oda aileye aynı yoldan katıldı.
Nişanlınız yengeye sende el kızıydın, aileden oldun .
Şimdi nişanlımda aileden ,elkızı değil diyebilir.

teşşekkür ederim cnm şuanda mesafemi koruyorm zaten laf söyleme yeteneğim yok cok içime atıyrm bu başarmak istedim şey söyleyeblsem bukadar kafama takmcm zatne kırılmasn etmsn diye insanlar ben kırılıyrm saol arkadşm bunu denicem

sen el kızıysan gelin olarak,yenge ne oluyor acaba

Son düzenleme:

kusura bakmayın ben çok hızlı yazarım ,ondan kaynaklanıyor mesafeyi koydum zaten ama 10 dk bir araya gelmek bile yetiyor takmamayı öğrenicem başka çarem yok

kim bu yenge, abisinin karısı mı
nişanlında seni onaylıyormuş, tamamen bağlantıyı kesmesi hiç akıllıca olmaz, beraber bayramdan bayrama gayet resmi görüşün
yaptıklarını unutamıyorum diyosunda canım, keskin sirke küpüne zarar, şu duyguların kime zarar veriyo ona mı yoksa önce kendine sonra nişanlınla ilişkinize mi, biraz mantıklı ol bence, nişanlın ya yok o benim canım yengem deseydi napcaktın
nişanlını dinle bence gayet makul mantıklı konuşmuş

haklısınız en doğrusu bu sanırım teşekkürler

Hiçbir şey anlayamadım.Koca paragraf boyunca bir tane bile noktalama işareti kullanmamışsınız.

kusura bakmayın ben hızlı yazarımda ondaan kaynaklanıyor.problem laf sokan hatta açıkça söyleyen yenge nefret eden ben mesafeli davranıyorum,ara sıra mecburen görüşüyoruz.ama nefretimi yenemiyorum takmamayı öğrenmek istiyorum problem bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…