Benim neyim var ????

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Evliyim eşimi seviyorum. Başkası ile gerçek hayatta asla ilgi alakam olmadı . Olamaz da.
Nasıl bir saçmalıktir anlamadım ama kaçtır rüyamda biRini görüyorum . Tanidigim bekar bi cocuk. Sanimiyetjm yok 1 defa konusmuslugum var hepsi o kadar.. ruyamda Bana sen nasıl evlendin anlamadım diyor bende bilmiyorum pismanim korkmustum iste filan diyorum. Sana yazdığım mektubu gördün mü buket diyor filan filan. Cinsellik yoktu kesinlikle.
Bilinç altı mi bu korkuyorum. .. onemsemedim bi kaç kere ama artık sıkıldım yani bu sacmaliktan

Yok . Zaten şaşırdım o yüzden.
Alalade biri işte. Diğerleri gibi.
Açıkçası bana bazen beynimiz günlük hayatta bizim farketmediğimiz detayları yakalıyor ve onları bilinçaltımıza sokuyor gibi geliyor.Yani bu çocuk sizden hoşlanıyor olabilir hareketlerinden duruşundsn bakışından sizin beyniniz bunu farketmiştir belki ama bilinçli kısımda olmadığından bu farkındalık bilmiyorsunuzdur.
Ya da ikinci seçenek eskiden çok aşık olduğunuz geçmişinizden biriyle çok benzerlikleri vardır ve siz farkında olmadan bilinçaltı oyununu oynuyordur yine..aklıma nbu iki seçenek geldi açıkçası

Ben bazen rüyamda daha önce hiç görmediğim insanlara aşık olduğumu görürüm ama bune anlamadım

Takılmayın
Üzerinde düşünmeyin derinleştirirsiniz
Hanımlarda biri yazmış eşinizle aranız kötü olduğunda bu tip kaçışlar olabilir zihnen diye.
Herhalde öyle bir şeydir.

Aynen öyle. . Herşeyi içime atan biriyim.
O an susarim ama günlerce düşünürüm.
Eşimle aram kötü iken görüyorum zaten genelde.. yada eşim ilgi alakayi kestiginde.
Belkide dediginiz gibi kendini teselli etme gibi bişeydir. Üstünde durmamak en iyisi..
Teşekkür ederim..

sanki o adama karşı bir hoşlanma hissetmişsin bilinç altın bunu ortaya çıkarıyor gibi

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Bence çok takılma.Ben de geçen haftalarda işyerinden birini rüyamda görmüştüm(Gerçek hayatta hoş biri bile demem hatta itici bulurum) Rüyamda sarılıyorduk,o kadar romantikti ki "noluyor yahu" demiştim.

bendede oluyor hatta zihnim beni rahat bırakmıyor ama bu kişiler benim daha önce bir şeyler paylaştığım kişiler.
ruyama girdikçe daha çok düşünüyorum ,düşündükçe daha çok rüyama giriyor.
sinir oluyorum.eşime ihanet gibi geliyor ama elimde değil.

bir de benim şöyle bir korkum var. narkozun etkisindeyken saçma sapan isimleri sayıklamak gibi

Bence çok takılma.Ben de geçen haftalarda işyerinden birini rüyamda görmüştüm(Gerçek hayatta hoş biri bile demem hatta itici bulurum) Rüyamda sarılıyorduk,o kadar romantikti ki "noluyor yahu" demiştim.
Valla komik ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…