- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Yok . Zaten şaşırdım o yüzden.Ona karşı duygun var mı o çocuğa kariı?
Açıkçası bana bazen beynimiz günlük hayatta bizim farketmediğimiz detayları yakalıyor ve onları bilinçaltımıza sokuyor gibi geliyor.Yani bu çocuk sizden hoşlanıyor olabilir hareketlerinden duruşundsn bakışından sizin beyniniz bunu farketmiştir belki ama bilinçli kısımda olmadığından bu farkındalık bilmiyorsunuzdur.Yok . Zaten şaşırdım o yüzden.
Alalade biri işte. Diğerleri gibi.
Ben bazen rüyamda daha önce hiç görmediğim insanlara aşık olduğumu görürüm ama bune anlamadımEvliyim eşimi seviyorum. Başkası ile gerçek hayatta asla ilgi alakam olmadı . Olamaz da.
Nasıl bir saçmalıktir anlamadım ama kaçtır rüyamda biRini görüyorum . Tanidigim bekar bi cocuk. Sanimiyetjm yok 1 defa konusmuslugum var hepsi o kadar.. ruyamda Bana sen nasıl evlendin anlamadım diyor bende bilmiyorum pismanim korkmustum iste filan diyorum. Sana yazdığım mektubu gördün mü buket diyor filan filan. Cinsellik yoktu kesinlikle.
Bilinç altı mi bu korkuyorum. .. onemsemedim bi kaç kere ama artık sıkıldım yani bu sacmaliktan
Aynen öyle. . Herşeyi içime atan biriyim.Eşinin seni kırdığı zamanlarda belki bilinçaltın Seni bu rüyalarla teselli ediyordur bir nevi.
Çok takılmamak Lazım. Herşeyi içine atan bir yapın varsa rüyaları bu şekilde görmen çok normal, iç hesaplaşma gibi düşün.
sanki o adama karşı bir hoşlanma hissetmişsin bilinç altın bunu ortaya çıkarıyor gibiEvliyim eşimi seviyorum. Başkası ile gerçek hayatta asla ilgi alakam olmadı . Olamaz da.
Nasıl bir saçmalıktir anlamadım ama kaçtır rüyamda biRini görüyorum . Tanidigim bekar bi cocuk. Sanimiyetjm yok 1 defa konusmuslugum var hepsi o kadar.. ruyamda Bana sen nasıl evlendin anlamadım diyor bende bilmiyorum pismanim korkmustum iste filan diyorum. Sana yazdığım mektubu gördün mü buket diyor filan filan. Cinsellik yoktu kesinlikle.
Bilinç altı mi bu korkuyorum. .. onemsemedim bi kaç kere ama artık sıkıldım yani bu sacmaliktan
Donmussun bdv ye ablabilinç altı..
arada yorum yapayım dedim canım. normal üye olarak yazıyorum güzelmiş buda:)Donmussun bdv ye abla
Evet guzel seni görmek ben genelde bdv de takildigim icin baska yerlere bakmam da aklima gelmiyor ondan iyi oldu arada yaz böylearada yorum yapayım dedim canım. normal üye olarak yazıyorum güzelmiş buda:)
Yardımcı olabildiysem ne mutluAynen öyle. . Herşeyi içime atan biriyim.
O an susarim ama günlerce düşünürüm.
Eşimle aram kötü iken görüyorum zaten genelde.. yada eşim ilgi alakayi kestiginde.
Belkide dediginiz gibi kendini teselli etme gibi bişeydir. Üstünde durmamak en iyisi..
Teşekkür ederim..
Valla komik ya :)Bence çok takılma.Ben de geçen haftalarda işyerinden birini rüyamda görmüştüm(Gerçek hayatta hoş biri bile demem hatta itici bulurum) Rüyamda sarılıyorduk,o kadar romantikti ki "noluyor yahu" demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?