Nikah Benim nikah elbizem icinde fikrinizi lutfen bekliyorum (resimli)

Allah rahzi olsun! Birtek sen yardımcı olmak istemişsin. Tatlım neden beyaz istediğimi anlamissin iste bende hiç fikrim olmadıgı icin yardım istemisdim. Bu arada Zadece birtane elbise beyaz diyer ikisi kirem ve birtanede siyah var. Senin eklediğin resimdeki tarslar tam bana göre. Yanliz bu kıyafetleri burda bulmam çok zor.
Senin 3'cu dediğin elbise ise o tek renkli kirem oluyor değilmi?

Yardımın icin teşekkürler. Xx

Evet canım tek renkli krem olan. Ne yaptın merak ettim, bende kaç gündür giremiyorum foruma

yabancı bir ülkede yaşıyorsun herhalde :) yazımından imlandan biraz zor anlayabildim yazdıklarını ama nikah için arkadaşların da dediği gibi açık renk etek-ceket (tabii ki bankacı döpiyesi gibi değil daha şık ve tarz) çok daha yerinde olacaktır. beyaz, kırık beyaz, krem hatta uçuk pembe renkleri düşünebilirsin. yaşadığın yerde alabilme şansın nedir bilemiyorum ama türkiye'de büyük bir şehirde evleneceksen (istanbul, ankara, izmir, adana gibi) bu tarz takımları rahatlıkla bulabilirsin.

mutluluklar şimdiden :)

Evet canım ne yazikki türkcenin tamami oluşan alfabetlerde ı,ş,ö,ü,ğ,ç harfler yok.
Bu durumda herkez olmazsada cogu insanlar anlamakdan zorlaniyorlarmis.
Bugün bu dediğiniz elbiseyi aradım.. İş cikişinda ama yok.. Benzer gibi seyler olsada cok kalitesiz gorunuyorlar. Zadece güvendiğim bir site var.
Eve geldigimde bu siteyi sizlerle paylaşmak isterim.
Keşke Türkiye'de yaşamak gibi bir şansımız olsa.

Teşekkür ederim. Darısı insallah geride kalanların başına.

çok pahalı olmayanlardan al btane cnm alışveriş sitelernde falan da çok çeşit var trendyol markafoni ve limango güvenilir siteler ben sürekli alıyorum

avrupadan'da siparis edilyormu? ben googledan bir goz attim, ama ne yazikki anlamadim tam olarak hangi site olduklarini.

Evet canım tek renkli krem olan. Ne yaptın merak ettim, bende kaç gündür giremiyorum foruma

hic bir sey bulamazsam o tek renkliyi artik kulanacagim..
burda ekledigim resim icinde bir yorum yapa bilirmisiniz

ben suan zadece yurt disinda bu resmin ustunde yazilan siteden alis veris yapabiliyorum. Onun disindakilerine hic denemedim.

Eklentiler

• $Rüschenkleid.webp
    $Rüschenkleid.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 61
nikahta renkli giymeni tavsiye etmem neden dersen renkliyi heryerde giyersin ama illa beyazda giymem diyorsan ona alternatif gümüş rengi olabilir.
bunun gümüşü mesela
Th4Lia nasıl şık bir takım bulmuş

Beyaz bir elbize bulsam, zaten beyaz istiyorum. Ama gumus fikride kulkagima cok hos geldi.

Back
X